Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Yüzüğü bugün aldım, yarın evlilik teklifinde bulunacağım ama nerede nasıl vs. aklıma bi halt gelmiyor. Lokasyon büyük ihtimalle Bakırköy olacak fazla uçuk kaçık olmayacak şekilde bi kaç önerisi olan? Ne halt yicem nasıl teklif edeceğim aklımda hiçbir şey yok, kekelemeden konuşabilirsem heyecandan o bile güzel de neyse bi yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Reddedildim demediğin sürece bu topicten ekmek çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 "bu topicimi siler misin" mesajını dört gözle bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 aklında bir şey yoksa neden yarın teklif ediyorsun abi kız mı kaçıyor? otur düşün biraz plan yap öyle teklif edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 adsadsads çok kötüsünüz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 poğacanın içine koy, sabah kahvaltıda ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ben olsam evlenirdim benle de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 isim yazdırma yüzüğe iade edersin aldığın yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Hasmına arkası dönükken sessizce yaklaş ve şu Aikido hareketiyle (İkkyo) kolunu arkaya kıvır, bilekteki ulnar nerve e baskı da yaptığın için hasmın etkisiz hale gelecektir. Savunmasız durumundan yararlan ve yüzüğü tak. Alternatif: Hipnozla, aslında parmağının koptuğunu ve iki parçayı bir arada tutan tek şeyin senin taktığın yüzük olduğuna ikna et. O yüzüğü de ben taktığıma göre evlenelim madem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 kekelersen daha da romantik oluyor. korkma. tecrübeyle sabit. kız seni seviyor, seni istiyorsa istersen tarzanca teklif et. sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 eczaneden ilaç al. kapsul olan. kapsulu aç. ilacı boşalt. küçük bir kağıda seni seviyorum benim evlenir misin falan yaz boş kapsülün içine koy. sonra bir bahaneyle sevgiline yuttur bunu ilaç diye, vitamin diye.. sonra saatler sonra hiç ummadığı anda sevgilin kakasında senin evlilik teklifinle karşılassın. gg. ayrıca bu fikri ben buldum. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/01/icgRYRu83YX5z.gif başka yerde yazıyorsa canınız cehenneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 İade gibi bi olasılık yok bayadır beklenen/istediğim ama maddi durumdan ötürü ertelenen bi olay. Yarın tanıştığımız gün o yüzden güzel olabileceğini düşünüyorum ama klasik bi şekilde yemek yerken vs. yapmak yerine biraz daha farklı olsun diye uğraşıyorum ama nasıl olur orası soru işareti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Abi sıçim seni ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 imam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9UANxKEXBGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 tuvalette sicarken, vur kapiya tekmeyi evlen la benle de yuzugu suratina firlat tuvalet kagidini al kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 youtube'a videosu konacak salak saçma bişey olmadıkca sıkıntı yok her türlü edilir. 1 dakika gelirmisin de vur kafasına ayıldıgında kendini evde parmagında yüzükle bulsun, hayır da diyemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 oyum imamdan yana. en esanstan gelen teklif gibisi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 arkadaşı hatırlayalım: http://www.youtube.com/watch?v=Ns4WWgI4gx4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Güzel bir restorana git, ama yolda bir yere uğra ve terlik satın al, duvar kenarından bir masa iste ve "A$$$$kııım, yanlış anlama ama sana bir şey sorucam" de, yanlış anlamamasını sağlamak için de satın aldığın terliği pakedinden çıkar ve duvara vurmaya başla. Sonra normal evlilik teklif et işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 imamizer said: eczaneden ilaç al. kapsul olan. kapsulu aç. ilacı boşalt. küçük bir kağıda seni seviyorum benim evlenir misin falan yaz boş kapsülün içine koy. sonra bir bahaneyle sevgiline yuttur bunu ilaç diye, vitamin diye.. sonra saatler sonra hiç ummadığı anda sevgilin kakasında senin evlilik teklifinle karşılassın. gg. ayrıca bu fikri ben buldum. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/01/icgRYRu83YX5z.gif başka yerde yazıyorsa canınız cehenneme. aquila said: tuvalette sicarken, vur kapiya tekmeyi evlen la benle de yuzugu suratina firlat tuvalet kagidini al kac. http://www.komikkutusu.com/wp-content/uploads/2013/05/148.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 panpa orjinal olmasını istiosan ne kadar harcayabilirsin soyle ona gore fikir verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ben imami gormemistim, onunki daha yaraticiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Arka sayfadaki youtube linkinde mega spoiler var abi kaldırın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bombilo said: panpa orjinal olmasını istiosan ne kadar harcayabilirsin soyle ona gore fikir verelim +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar