Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paris hiç beklemedigim gibi çıktı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DoruK said:

gezmeyi bilmeyen bir türk daha. istanbul daha güzel geri dön sen oralardan.

bunun bi sonraki evresi louvre'da denk geldiğim, "heaa amk bu muymuş manalisa ufak lan bu, yürü kadın gidiyoz boşa verdik 20 avro" diye mona lisayı görmeye gelip çıkan dayıydı.

ekrana tükürdüm gülerkene
Mesaj tarihi:
seyyah'ın daha derin bir anlamı var ya, seyahat etmeyi bir hayat tarzı yapmakla ilgili bir de entelektüel boyutu var. paris'e giden adam turist de olabilir, yolcu da olabilir.

bir de flaneur olmak var seyyahtan hallice, en iyisi o kafa.
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

bingildak said:

2013 yılında parise gitmek için seyyah olmaya gerek yok

mal seyyahın kelime anlamını bil önce. seyahat eden kişi demek. parise gidince seyahat etmiş olmuyor musun. laf sokacan aklın sıra bebe.

Ahahahah yalnız bıngıldak lafı öyle pis koymuş ki herif sinirden kudurmuş.

ÇOK MU DERİNE KAÇTI PANPA, OPERASYONLA ALDIRALIM

ZAAAAA
Mesaj tarihi:
Kızmışsınız da adam fikrini belirtmiş. Açıkçası ben de Paris'i ilk gittiğimde o kadar etkileyici bulmamıştım, ne bekliyordun ki sorusu anlamsız, daha da anlamsızı bunu İstanbul'la karşılaştırmak.

Metro'nun rezalet olması, insanların huyu, ve gerçekten son yıllardaki ekonomik sıkıntının kabak gibi göründüğü yer olmuş Paris. Hani İngiltere'de de kriz var ama Londra her zaman Londra'dır bunu pek hissetmezsiniz bir turist olarak.

İtalya yüz basar Fransa'ya her konuda, bu tabii benim fikrim. Paris bana da pek çekici gelmiyor açıkçası. Ama İstanbul'dan kötü diyen yok elbette dfsfs. Gerçi İstanbul'un da bu kadar hype'ı olsa belki görüşler değişebilirdi...

Bu şehirlerde elbete yüzyıllarca yıllık kültür korunmuş bu doğru fakat son yıllardaki göçmeninden ekonomik sıkıntısına ciddi ikilem yaratıyor, kötü bir izlenim bırakıyor açıkçası.
Mesaj tarihi:
kelimenin anlamını gayet iyi biliyorum.

seyahat etmiş olmak =/= seyyah olmak. seyyah gezgin anlamında kullanılır, haftasonu aldığın 3 gecelik ets tur paketiyle seyyah olunmaz.

adam gibi konuşmayı öğren sonra adam yerine koyarım belki.
Mesaj tarihi:
parisi ben de beğenmedim. kaldıki ne kadar ayağa düştüğünü anlayın ben bile gittim amk.

heryer çişli sidikli, leş gibi memleket. fazla abartılmış olduğunu gördüğünde anlıyor insan.

onun dışında sanat, tarih ve mimari açıdan neyi görmek istediğini bilen bilinçli turist memnun kalır her şekilde.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

gezmeyi bilmeyen bir türk daha. istanbul daha güzel geri dön sen oralardan.

bunun bi sonraki evresi louvre'da denk geldiğim, "heaa amk bu muymuş manalisa ufak lan bu, yürü kadın gidiyoz boşa verdik 20 avro" diye mona lisayı görmeye gelip çıkan dayıydı.

abi 6 saat gezip sadece 10 tane eser görebildik
geri kalanında koştuk koridorlarda
gördüklerimizde hamurabi yazıtları monalisa firavun felan
yane eserleri tek tek incelemeye kalksan 2 hafta sırf louvre sürer sanırsam
islam bolumune girmedik bile top 10 eser yok diye
Mesaj tarihi:
bu arad aparis bildiğin istanbul
almanyadan belçika ve hollanda ustunden parise indim
butun yol 110 la orta seritten gittim
ne zamanki parise idim lan istanbula geldim diyip aralara felan girdim aueahueau
Mesaj tarihi:
parise gidip bişey göremedim ne demek ayrıca ya. parise gidip binaya bakıp, müzeye girip gelirseniz bi bok göremezsiniz tabi. praga yozgata filan gidin
Mesaj tarihi:
bende müze ve restoranlarda geçirdim valla asdads

zevk meselesi abi, kültür sanat zevk almıyorsan gitmeyeceksin parise falan bangkok'a gidin kadınlar teklif ediyor hemde heyecan hiç bitmiyor eteğin altından ne çıkacak süprizi ile hep dinçsin.
Mesaj tarihi:
ben gittigimde burjuva koyunde kaldim saint germain de. Gayet guzeldi bence, baya otantik.

Siz hangi bolgesine gittiniz ki?

Bi de ben metroya bi kere bindim , sidik falan kokmuyodu. Ilginc
Mesaj tarihi:
bingildak said:

kelimenin anlamını gayet iyi biliyorum.

seyahat etmiş olmak =/= seyyah olmak. seyyah gezgin anlamında kullanılır, haftasonu aldığın 3 gecelik ets tur paketiyle seyyah olunmaz.

adam gibi konuşmayı öğren sonra adam yerine koyarım belki.

Kes la bebe :D
Axedice daha nasıl goygoycu çıktı belli değil gajshjssja
  • Yeni Oluştur...