Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lego hastalığı

Sequoya

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

her şu başlığı gördüğümde lego setim aklıma geliyor hüzün basıyor :'(

https://img.bricklink.com/ItemImage/ON/0/4564-1.png

kesin yarısı kayıptır kutu duruyor galiba annemin evde gidince bir karıştırayım depoyu

Wayyy arkadaş muhteşem bir setmiş bu. Üstad nap et ayağı kaldır bu seti. Güzelmiş
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bir de şunu merak ediyorum, bana mı öyle geliyor emin olamıyorum çünkü.

Şu an atıyorum 150 TL'ye aldığımız bir Lego'nun içinden 250 parça çıkıyorsa, bu eskiden 300-350 parça gibi değil miydi? Sanki daha az parçaya daha çok para veriyoruz gibime geliyor benim. Birim Lego parçası fiyatı da arttı aq.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

olm kim senin dengesiz küratörlüğünün bir araya getirdiği setleri tek seferde alsın ki. bemeve diyor, kuş diyor vs teknik dozer diyor, brandenburg diyor. yok öyle bir hayali alıcı, hiç bekleme onu.

elinde olanları bekletip satabilir kar edebilir uğraşmak isteyen.

yine de tek tek soranlara fiyat veriyorum tok satıcı fiyatı :) çekinme sor aslanım...
Sosyal ağlarda paylaş

tssot said:

Liebe said:

her şu başlığı gördüğümde lego setim aklıma geliyor hüzün basıyor :'(

https://img.bricklink.com/ItemImage/ON/0/4564-1.png

kesin yarısı kayıptır kutu duruyor galiba annemin evde gidince bir karıştırayım depoyu

Wayyy arkadaş muhteşem bir setmiş bu. Üstad nap et ayağı kaldır bu seti. Güzelmiş

ek olarak makaslı rayları bile var dev gibi oluyordu hepsini kurunca, inşallah çok kaybetmemişimdir parçaları :(
Sosyal ağlarda paylaş

Gold tam tüccar olmuş yahu. Ama haklı emek vermiş toplamış ki tok ise neden donanım haber ölücüsün de öldürsün ki setlerini :) ki dediği gibi kar bırakacak setler envanterindekiler.

abi fiyatların mantıklı ama beni aşıyor. Ben kendi kulvarımda yüzeyim bari
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Valla tek tek fiyat soran oluyor da napayım bedava mı vereyim, biz de esnafız...

Ben en az sattığım fiyata geri alacağım almak istesem. Öyle üçe beşe katlama meraklısı değilim yani. Dışarı gidip almadığın sürece vadesi geçmiş setler hep zor geliyor bize.

walla geçenlerde bu yıl (2017) bana 960 TL ye gelen iki seti 1.575 TL ye verdim. Doğru seti doğru zamanda aldığın mühletce legoda zarar etmezsin
Sosyal ağlarda paylaş

tssot said:

goldbären said:

Valla tek tek fiyat soran oluyor da napayım bedava mı vereyim, biz de esnafız...

Ben en az sattığım fiyata geri alacağım almak istesem. Öyle üçe beşe katlama meraklısı değilim yani. Dışarı gidip almadığın sürece vadesi geçmiş setler hep zor geliyor bize.

walla geçenlerde bu yıl (2017) bana 960 TL ye gelen iki seti 1.575 TL ye verdim. Doğru seti doğru zamanda aldığın mühletce legoda zarar etmezsin

Sizler alip açmadan kutulu jelatinli saklayip mi satiyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...