Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 her şu başlığı gördüğümde lego setim aklıma geliyor hüzün basıyor :'( https://img.bricklink.com/ItemImage/ON/0/4564-1.png kesin yarısı kayıptır kutu duruyor galiba annemin evde gidince bir karıştırayım depoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Liebe said: her şu başlığı gördüğümde lego setim aklıma geliyor hüzün basıyor :'( https://img.bricklink.com/ItemImage/ON/0/4564-1.png kesin yarısı kayıptır kutu duruyor galiba annemin evde gidince bir karıştırayım depoyu Wayyy arkadaş muhteşem bir setmiş bu. Üstad nap et ayağı kaldır bu seti. Güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Lego Movie'deki uzay gemisi setini aldım, daha başlayamadım duruyor evde bakalım. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/9139iVKd0xL._SL1500_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Ya bir de şunu merak ediyorum, bana mı öyle geliyor emin olamıyorum çünkü. Şu an atıyorum 150 TL'ye aldığımız bir Lego'nun içinden 250 parça çıkıyorsa, bu eskiden 300-350 parça gibi değil miydi? Sanki daha az parçaya daha çok para veriyoruz gibime geliyor benim. Birim Lego parçası fiyatı da arttı aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Dolar artıyo abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Ya bunun modelini yapmak yerine oturup kafa patlatip abuk subuk hayalgucunu kullanip yaptigin tanki ucagi makbul ahsh. Abimle deli oynardik. Depremde kayboldu gitti. Sonra pc zaten. Var mi boyle cilgin uzay gemisi modelleri kuleler yapan asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 pc de istedigin lego parcasi ile modelleme yapabilecegin program var cok lazimsa.. linko.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Grego said: olm kim senin dengesiz küratörlüğünün bir araya getirdiği setleri tek seferde alsın ki. bemeve diyor, kuş diyor vs teknik dozer diyor, brandenburg diyor. yok öyle bir hayali alıcı, hiç bekleme onu. elinde olanları bekletip satabilir kar edebilir uğraşmak isteyen. yine de tek tek soranlara fiyat veriyorum tok satıcı fiyatı :) çekinme sor aslanım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 tssot said: Liebe said: her şu başlığı gördüğümde lego setim aklıma geliyor hüzün basıyor :'( https://img.bricklink.com/ItemImage/ON/0/4564-1.png kesin yarısı kayıptır kutu duruyor galiba annemin evde gidince bir karıştırayım depoyu Wayyy arkadaş muhteşem bir setmiş bu. Üstad nap et ayağı kaldır bu seti. Güzelmiş ek olarak makaslı rayları bile var dev gibi oluyordu hepsini kurunca, inşallah çok kaybetmemişimdir parçaları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 kaybetmesen bin tl edermiş şimdi, baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 desme yarasini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 vur joker vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 abi bunun temizi 1000 liradır, ben canavar gibi oynuyordum bununla sürekli ayak altındaydı, rampalar yapıyordum çakılıyordu vagon yamulup falan adsafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 used complete olanların en ucuzuna baktım olm. kondisyonu farklı değildir. 150€ diyor. 700 tl + gümrük + posta derken tr'de bine gider gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 hanginiz aldı helikopteri söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 helikopteri tsk almış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Gold tam tüccar olmuş yahu. Ama haklı emek vermiş toplamış ki tok ise neden donanım haber ölücüsün de öldürsün ki setlerini :) ki dediği gibi kar bırakacak setler envanterindekiler. abi fiyatların mantıklı ama beni aşıyor. Ben kendi kulvarımda yüzeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 sevabına yapar diyeceğim ama zalım oluğu için yapmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Valla tek tek fiyat soran oluyor da napayım bedava mı vereyim, biz de esnafız... Ben en az sattığım fiyata geri alacağım almak istesem. Öyle üçe beşe katlama meraklısı değilim yani. Dışarı gidip almadığın sürece vadesi geçmiş setler hep zor geliyor bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 goldbären said: Valla tek tek fiyat soran oluyor da napayım bedava mı vereyim, biz de esnafız... Ben en az sattığım fiyata geri alacağım almak istesem. Öyle üçe beşe katlama meraklısı değilim yani. Dışarı gidip almadığın sürece vadesi geçmiş setler hep zor geliyor bize. walla geçenlerde bu yıl (2017) bana 960 TL ye gelen iki seti 1.575 TL ye verdim. Doğru seti doğru zamanda aldığın mühletce legoda zarar etmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 ben de minifigürleri mi satsam ya, 80-90 tane var, var mı talipli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 tanesi 1 tl den 75 tl ye satarsın + bir yatırım aracı olarak lego :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 tssot said: goldbären said: Valla tek tek fiyat soran oluyor da napayım bedava mı vereyim, biz de esnafız... Ben en az sattığım fiyata geri alacağım almak istesem. Öyle üçe beşe katlama meraklısı değilim yani. Dışarı gidip almadığın sürece vadesi geçmiş setler hep zor geliyor bize. walla geçenlerde bu yıl (2017) bana 960 TL ye gelen iki seti 1.575 TL ye verdim. Doğru seti doğru zamanda aldığın mühletce legoda zarar etmezsin Sizler alip açmadan kutulu jelatinli saklayip mi satiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 çeyizlik alıyor olabilirler veya https://www.youtube.com/watch?v=1BIdRCFb8wM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar