Makarov Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Link' den kayıt olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 hiç denemeyenler kesinlikle denesin en güzel leveling sistemine, kombat sistemine sahip oyun şu an piyasadaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 katılıyorum ,kesinlikle deneyin kaçırmayın ,benim 5-6 gün oldu sanırım alalı ve hala nasıl fail oldu bu oyun onu anlamaya çalışıyorum ,end game'i de görünce cevabı bulucam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Oyun hiç bir zaman fail olmadı. Sadece pati ahalisi her oyunda olduğu gibi bir gazla girip, aynı gazla bir haftada bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Denemekten zarar gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Oyunda denge var a...... diyip ts de küfürler edip, bırakan insan gördüm bu oyunda. Neymiş efendim arkadaş kasıp kasıp millete teq atamıyormuş. edit: o denge var a.... kısmını ben özet olarak geçtim. Yoksa onların (sanırım 2-3 kişiler) anlattıkları şeyler biraz uzundu. Hele bir tanesi vardıki inanılmaz. üstü başı tamamen exoticmiş, lvl 80 olmamış adama ölmüşmüş (exotic dediği şeyleri dizmeside 2 gündü bu arada. Şuan tek akşamda dizilir büyük ihtimal. Yani durum kafanızda canlansın diye basit bir örnek vermek istedim). Lvl 80 olmamış adama ölmekte başarı ister 1vs1 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 End gamei sadece en iyi armor ve silahları düzmeye bağlayan ve sonra gelip end game yok diyenleri ben yakında görücem. Bir ascended weapion yapması bile haftalar sürerken yakında ascended armorlarda geliyor. Exoticlerin resmen hiçbir hükmü kalmayacak. Hadi bakalım uğraşsınlar şimdi aylarca itemlarını düzmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Umarım bunu bozmazlar ,aylar sürsün sürsün ki bir değeri olsun o işlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 adım adım free to play modeline gelicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 free play olunca denerim ben, MMO görünce kaçıyorum direk artık GW2 ile lakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 zaten bir kere para verilio ya free2playden biraz hallice bir numara yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Bu cast barda attığımız spellin adını göstertebiliyor muyuz? Oto ataklar da casting şeklinde çıkıyor, resmen ne attığımı bilmiyorum tuşlara abanıyorum şu an :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 şu oyunu f2p olcak diye bekleyenler avcunu yalar, wildstar tutarsa belki yaparlar o da en erken 2014 sonlarına doğru, o zaman girip oynarım dediğinizde de adam olmayacak zaten tek başınıza group eventleri yapmak için debelenir durursunuz. ben hiçbir mmo'de level kasarken bu kadar keyifli bir şekilde kasmadım. normal inanılmaz bayarım level kasarken, öfleye püfleye bir amaca ulaşmak için çekilmesi gereken bir ızdırap gibi gelir. oyun resmen kaymak kıvamında akıyor, kendi kendine level atlıyorsun. o neymiş lan şurda ne varmış o ne ya derken exp akıyor gidiyor. kombatı zaten son derece zevkli 6-7 mob çekip dodgelayıp, ability'i atarken blindlayıp son saniye aegis basıp kesmek o monoton solo pve'i kırmış bence. wildstar şunu yarısını becerse solo pvede ve levelingde benim kabulumdur. oyun buy to play bu arada bilmeyenlere. sürekli indirim zart zurt oluyor. hiçbir premium vs. konsepti de yok, oyunu çatır çatır 1 kuruş vermeden oynuyosun. end-game konusunda kabız ama wvwvw bayıyor. spvp ödüllendirmiyor. pve nasıl bilmiyorum ama pve oyunu değil çok başarılı olduğunu sanmıyorum. zor silah/gear yapmak =/= iyi endgame, başarılı endgame. şu oyunun yapması gereken gerçekten guild wars haline getirmekti. wvwvw map'i gibi bir mapte guildler holding ele geçirip, siege droplayabilecek, destructable structure/siege engineler ile darkfall'un basitleştirilmiş haliyle implement edeceklerdi. holdinglere de getiri, bonus, sosyal ortamlar, housing bile koyabilirlerdi. savaş kazanıp, savaş kaybetme hazzı vermeliydi guild boyutunda. yapamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Laptopa oyunu indirdim, kurdum, karakter oluştururken bilgisayar kitlendi, safe modda bile açılmıyor.. Hayatta daha yanına yanaşmam oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Tahtadan bilgisayarda sorun oluyor oyunu oynamak biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 sorry the free trial has ended diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Phoenixlin said: Tahtadan bilgisayarda sorun oluyor oyunu oynamak biraz i5 işlemci, nvidia GT550M ve 8GB ram tahta oluyorsa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 gt 550 çok kötü bir kart. 2005 yılında çıkan geforce 9800 den bile kötü. benchmark sonuçları 9800 : 804 gt 550 : 800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Cevap verilmiş ^^ Ayrıca oyun ilk çıktığında oynadığım laptop 4 senelik bir HP-Pavilion d7 serisindendi ve orta karar ayarlarda çatır çatır oynuyodum(ekran kartı 9400mdi galiba ekran kartı bilemedim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Tüm oyunları yüksek ayarlarda gayet düzgün çalıştıran ekran kartı tek bir oyunu çalıştırmadığı için kötü olmaz. Karşılaştırmaya gelince, 9800 masaüstü bilgisayarımda var, kesinlikle laptoptaki ekran kartı kadar iyi değil, iki bilgisayara da yüklü oyunlarım var. Ayrıca bilgisayarın açılmama nedeni sistem doyalarından birinin olmaması/bozulması vb. vb. nedeniyleydi. Herkese, her bilgisayara olmaz, şans işte, ama uğraşmam işte bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ben hesap oluşturdum oyunu da üykledm tüm gün ama giremiyorm hesap la ilgili hata veriyor. digi code lu da yazdm olmadı bedava olayı yalan galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bingildak said: şu oyunu f2p olcak diye bekleyenler avcunu yalar, wildstar tutarsa belki yaparlar o da en erken 2014 sonlarına doğru, o zaman girip oynarım dediğinizde de adam olmayacak zaten tek başınıza group eventleri yapmak için debelenir durursunuz. ben hiçbir mmo'de level kasarken bu kadar keyifli bir şekilde kasmadım. normal inanılmaz bayarım level kasarken, öfleye püfleye bir amaca ulaşmak için çekilmesi gereken bir ızdırap gibi gelir. oyun resmen kaymak kıvamında akıyor, kendi kendine level atlıyorsun. o neymiş lan şurda ne varmış o ne ya derken exp akıyor gidiyor. kombatı zaten son derece zevkli 6-7 mob çekip dodgelayıp, ability'i atarken blindlayıp son saniye aegis basıp kesmek o monoton solo pve'i kırmış bence. wildstar şunu yarısını becerse solo pvede ve levelingde benim kabulumdur. oyun buy to play bu arada bilmeyenlere. sürekli indirim zart zurt oluyor. hiçbir premium vs. konsepti de yok, oyunu çatır çatır 1 kuruş vermeden oynuyosun. end-game konusunda kabız ama wvwvw bayıyor. spvp ödüllendirmiyor. pve nasıl bilmiyorum ama pve oyunu değil çok başarılı olduğunu sanmıyorum. zor silah/gear yapmak =/= iyi endgame, başarılı endgame. şu oyunun yapması gereken gerçekten guild wars haline getirmekti. wvwvw map'i gibi bir mapte guildler holding ele geçirip, siege droplayabilecek, destructable structure/siege engineler ile darkfall'un basitleştirilmiş haliyle implement edeceklerdi. holdinglere de getiri, bonus, sosyal ortamlar, housing bile koyabilirlerdi. savaş kazanıp, savaş kaybetme hazzı vermeliydi guild boyutunda. yapamadılar. valla hiçde avucumu yalamam free olursa belki denerim oda görürsem bi yerde yada hatırlarsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar