yav Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ahali yarından itibaren erasmus yapma amacıyla fransa'nın nice kentine gidiyorum kısmetse 1 yıl oradayım. başarılar dileyin:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 hoşça kal, gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ''Nice''yıllara Yavuz. Biri yapıcaktı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Nice kentler gordum icinde insan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Nice insanlar gordum icinde kent yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Nice gördüm kent yok insan içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 hayırlı olsun yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 görüşürüz kendine iyi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 o senin baban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 yav he he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 arkadaşım da gitti erasmusla keyfine diyecek yok. ah bizde bir gitsek buralardan. neyse hayırlısı olsun bol bol gez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 very nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 fransanın cigarası güzeldir yolun açık olsun q@rdÆ$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Myshkin said: very nice diyecektim Tadını çıkart. Asıl amacını es geçme - okulda zaman geçir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 sostizm'i dinleme hiç. git ve 1 sene hayatını yaşa. bir kere geliyoruz dünyaya herkes de gidemiyor erasmusa gitmişken tadını çıkar. insan kaç kere insana değer verilen ve sevişmenin türkiye standartlarına göre yüzde 80 daha kolay olduğu bir ülkede havadan hibe alarak falan yaşayabilir. gerçek hayatında yapman gereken çirkin şeyleri dönünce yapacaksın nasılsa yine. zaten erasmusda çok şansız olmadıkça okul kastırmaz dışardan gelen öğrenciyi. kastırsa bile yine süper olacak gerçi. ben italya sardunya adasındaydım, döneli 6 ay falan oldu. hala geceleri pikeme sarılıp ağlıyorum. biri beni geri göndersin oraya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 sen onları dinleme. derslerine iyi çalış. seni oraya devlet yolluyor. ders çalış, oranın bilgisini al, bizi güzelce temsil et ve gelince burada faydalı ol diye. yani bizim vergilerimizle gidiyorsun adfjfg içme sıçma, gezme, sevişme değil bilgi peşinde koşan çalışkan, sorumluluk sahibi bir türk genci olman gerektiğini unutma. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ooo süper lan, nice'e mi gidiyorsun bi de. valla kıskanmadım değil. kariyer falan bunlar güzel şeyler de keyfine de bak pampa. dönünce bok gibi bir hayat seni bekliyor olacak zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 imamizer said: sen onları dinleme. derslerine iyi çalış. seni oraya devlet yolluyor. ders çalış, oranın bilgisini al, bizi güzelce temsil et ve gelince burada faydalı ol diye. yani bizim vergilerimizle gidiyorsun adfjfg içme sıçma, gezme, sevişme değil bilgi peşinde koşan çalışkan, sorumluluk sahibi bir türk genci olman gerektiğini unutma. saygılar. vergilerimizle gidiyosa gitmesin abi bize geri versinler parayı ünlem işareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 YEMİN EDİYORUM HAYAT DAHA GÜZELMİŞ videolarıyla internete düşme de ne yaparsan yap yav =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mikemmel bir iş yapıyorsun. Dersleri geçemesen senen uzasa bile hiç takma. Bol bol gez, fotoğraf çek. Bir de bilmiyorsan ezberle şunu; "voulez vous coucher avec moi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 imamizer said: sen onları dinleme. derslerine iyi çalış. seni oraya devlet yolluyor. ders çalış, oranın bilgisini al, bizi güzelce temsil et ve gelince burada faydalı ol diye. yani bizim vergilerimizle gidiyorsun adfjfg içme sıçma, gezme, sevişme değil bilgi peşinde koşan çalışkan, sorumluluk sahibi bir türk genci olman gerektiğini unutma. saygılar. memur detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 yav kaşar ? okudum sonra sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Nice Fransa'nın en guzel sehirlerinden biri ya. Fırsatını buldugunda Cannes ve Monaco'ya da ugra. Yaza dogru okuldan cıkar denize girersin mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar