totemic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 bir spotify aile hesabına üyeyim buradan birisinin ailesine katılmıştım. aile reisi peregrin'di sanırım tam hatırlamıyorum aileden ayrılmak istiyorum ne yapmak lazım?
xaty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 hesap bölümünde aile kısmı var (aile için premium), ordan aile reisi seni çıkarabiliyor. üye olarak sen de çıkabiliyorsan aynı bölümdedir (muhtemelen çıkabiliyorsundur)
totemic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 şimdi baktım da çıkamıyorum tek başıma aile reisinin çıkarması lazım. benim aile reisi kimdi onu hatırlamıyorum. özel mesajlar silinmiş. 1 senelik para vermiştim hem geçmiş olması lazım boşuna yer işgal etmiyim ailede. aile reisi gel beni bul. asdf
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 https://support.spotify.com/us/account_payment_help/subscription_information/premium-for-family/ https://support.spotify.com/us/article/how-can-i-contact-spotify/?in_footer
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 geçen kardeşimle aile kurduk 29 nisanda. 28 mayısta kardeşimi atmış aileden, ben de hemen iptal ettim yenilemedim. neden böyle saçmalıyor acaba, gerçekten aynı adres diye kontrol mü yapıyor ki
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 soy isimleri aynı girin. gerekise 0 account acın aile yapmadan. adreside aynı giriceksiniz posta koduna kadar
xaty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 0 account veya soyadı aynı olması gerekmemesi lazım, bizde öyle değil. girerken adresi aynı girdik sadece ama ona da bakıyorsa saçma
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 eğer sorun olsa baştaki o 1ayda hiç aileye sokmazdı. adresi direkt aynı girdik ama bilmiyorum cidden arada bunu kontrol eden sistemleri olmaması gerek. bir sebepten patladı aile bizde
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 1-2 ay ailede takıldım sonra posta kodunu söylesene diye mail geldi girdim yanlış olmuş diye attı direk.
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Archangel_ said: kullanıcı adını falan da öm ya da sms at ki takip edelim gencoğlan kabaque isimli playlistim kaliteli muzik dinlemek isteyenlere aciktir takip edin keyfinize bakin B)
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 selamlar işyerimiz için hoparlor aldık da bir müzik üyeligi alayım diyorum, spotify akla geliyor haliyle, iyi midir? chillout playlistini koyayım çalsın tüm gün istiyorum tek olay bu. alternatiflerine baktım biraz fizy falan var zaten hali hazırda turkcell müşterisiyiz, kullanan deneyimleyen var mı?
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 YT Premium. akari yok, kokari yok. algosu spotify a gore daha iyi calisiyo bana kalirsa.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Hem fizy hem de Spotify kullanıyorum. Turkcell üyeliği ile gelen fizy paketi varsa işini görür, direkt yapıştır abi.
Öne çıkan mesajlar