Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SteamOs & Steam Machines & Gabepad

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

HellHound said:

kim abi cakma konsolum olacak diye sirf bir digital distrosundaki 4k+ oyunun 200'den azinin native calistigi OS'in yuklu oldugu makineye ana gaming makinesi olarak bakip safi ona gececek oyuncu? ne konsol, ne de pc oyuncularinda yok oyle bir kitle... ha ouya kickstarterina para yedirip "haha patlayin sony/ms/nintendo" diye gaz mesaj atan enayilerden bahsediyorsaniz o baska

Linux oyun geliştiricilerine destek olsun, Windows'a alternatif çıksın diye yapılan işler bunlar. SteamOS yüklü cihazını ana gaming makinesi olarak kullanmayacaksın zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:

BabacumMostors said:

beyler, dünyanın en ergonomik joyistiği oalbilir şu.. hatta öyle.. hatta alacağım.. microgenius ve wii den sonra alacağım 3. oyun konsolu olacak şu

Sarcasm intended?
O kadar aşağılanacak bir gamepad'e benzemiyor, ele alıp denemek lazım. Şu an Xbox gamepad'inden herkes memnun, ama çıkmadan önce gösterseler aynı şekilde önyargıyla kötü gelebilirdi.

yok be ne sarcasmı gayet ciddiyim

wii yi de farklı bir deneyim olduğu için almıştım ki pişman değilim, microgenius o yaşta oynayabileceğim yegane atariydi ve steamin kontrolörü e öyle oalcak.. ps kontrolöründ parmağım sürekli çubuklardan kayıyor ve ağrı yapıyordu
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte mouse kadar olmasa da iğrenc stick olayından daha isabetli olacak. her ne kadar touch pad ile de oynanmıyo olsa da oyunlar, yine daha bi iyi gibi bakalım.

ama adamların da dediği gibi euro truck falan iyi oynanır ha bunda, bir de direksiyon çevirme gibi böle parmakla yuvarlayarak kontrol edebiliyosak yarış oyunları daha zevkli olur klavyeden de diğer gamepadlerden de.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdiki gamepadler'den iyi olması iddiası taşısa bile, benim sorum bu ne işe yarayacak. Yani biz salona kapağı atmak için iyi bir gamepad mi bekliyorduk? PC'yi tercih etmemin tek bir sebebi var, o da bazı oyunlarda konsolun veremeyeceği bir deneyim sunması. Bunun da baş sebebi klavye-fare.

Zaten hali hazırda hem konsol, hem pc kullanan birçok oyuncu var. Bu pc'ye birşey getirmez benim gözümde. Ancak konsolla yarışa girer.
Sosyal ağlarda paylaş

Klavye+mouse killer amacı taşımıyor ki bu gamepad? Klavye+mouse'dan mutluysan kullanma. Gamepad kullanmak isteyenler için (senin gibiler değil yani) biraz daha PC'ye uygun gamepad tasarlamışlar.

eldar said:

ben bunun mantığını hala anlamadım. Dota2 oynanabilir mi bunda, hayır. Multi fps'de mouse'la kapışabilir mi, hayır.

O zaman tek olayı eski oyunlara uyumlu bir gamepad olması mı?

Bunun olayı gamepad kullanmak isteyen ama mouse konforuna yakın olmak isteyenlere şu anki gamepadlerden daha farklı bir çözüm sunmak. Direksiyon, mouse+klavye, flightpad vs hepsinin yerine geçmeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...