Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SteamOs & Steam Machines & Gabepad

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

tutuşu ds4 değil sanki. tutuş yerleri daha geniş olduğu için baş parmak daha geride olacak. o yüzden parmak ortalama olarak dört tuşun olduğu yere geliyor olabiliyor. sağ üstteki yere uzanmak daha zor olabilir ama dokunmatik olacağı için belki o şekilde halletmişlerdir. şüphesiz ki gaben bizim için herşeyi düşünmüştür.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani benim canavar gibi PC'm var, Steam librarymdeki oyunları klavye mouse yerine gamepad ile oynamak gibi bir derdim yok. Tek derdim gamepad ile oynamanın keyifli olabileceği bir takım Steam oyunlarını (Arkham Knight gibi mesela) odamdaki 24'' monitör yerine salonumdaki 150'' perdede oynamak. Onu yapabilmek için de wireless transmitter bakıyorum, 200 dolar en iyisi. Hadi onun kalitesi yetmedi giderim 30-40 metre güzel HDMI kablo alırım yine o civar fiyatlara bilgisayara bağlarım, 30-40 metrelik USB kabloyu da çekerim salona duvardan dolaştırarak, takarım F710'umu olur biter.

Diye düşünüyorum şu aletlerden almak yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

Bright said:

PC'de çalışıyorsa gamepad'i alınabilir böle FIFA falan oynuyorsanız.

o is isin tonla alternatif varken o dandik kullanissiz cirkin muhtemelen pahali olacak aleti niye alalim?

Ne biliyim abi, değişiklik olur işte değişik gamepad. Klavye ve mouse'la rahat oynanmayan oyunları ben direk oynamıyorum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

iste o yuzden boyle bisey yapiyolar.

http://store.steampowered.com/app/353380/

Bunu alıcağıma kasayı taşırım ki daha hiç öyle dev ekranda oyun oynamalıyım tarzı bir krize giremedim. Leş gibi input laglı TV'lerde kalabalık eküri olmadan hiçbir anlamı yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

kasayı taşımak mı?

Gerçekten o kasanın arkasındaki kablo yığınını söküp, eşşek yükü kasayı alıp içeri taşıyıp sonra geri gelip bütün kabloları taşıyıp sonra tek tek kabloları bağlayıp 2 saat oyun oynayıp sonra tekrar söküp geri getirip tekrar bağlamayı bu küçük alete 50 dolar verip salonuna bağlamaya tercih edersin.

abi gel verim ben sana 50 dolar harcayacağın enerjiye yazık sonra neden küresel ısınma.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

kasayı taşımak mı?

Gerçekten o kasanın arkasındaki kablo yığınını söküp, eşşek yükü kasayı alıp içeri taşıyıp sonra geri gelip bütün kabloları taşıyıp sonra tek tek kabloları bağlayıp 2 saat oyun oynayıp sonra tekrar söküp geri getirip tekrar bağlamayı bu küçük alete 50 dolar verip salonuna bağlamaya tercih edersin.

abi gel verim ben sana 50 dolar harcayacağın enerjiye yazık sonra neden küresel ısınma.

Şu paragrafı type'ladığın süreden daha kısa sürer kasayı söküp içeri taşıyıp bağlamam.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de steam link'i yazmaya gelmiştim tam, aradığım şey bu işte. wireless ac standartı hem de, tam bu iş için. ama yeni router veya modem de gerekecek buna. sadece steam stream değil, bütün masaüstünü de streamleyebiliyorsa tam istediğim şey olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Masaüstü stream olayı yok sanırım steamlinkte, yoksa 50 dolara gerçekten muhteşem bi çözüm olurdu

said:
Steam Link basically allows multiple PCs running on the same account to remotely share content, from installed games to media and music.

Steam içinden media çalıştırma aslında büyük ekran + salon ses sisteminde yapacağın çoğu şeyi kapsıyor ama desktop özgürlüğü arar yine insan.
Sosyal ağlarda paylaş

hayir tam olarak istedigimiz seyi yapiyor iste. networkden pc yi algilayip steamde oynadigin oyunun goruntu ve sesini tv veya neye verirsen oradan gosteriyor.

http://store.steampowered.com/app/353380/

About This Hardware
Steam Link

Bring your existing collection of PC games with you to the living room. Simply connect Steam Link to your TV and home network and access your full library of games and the complete Steam catalog, all from the best seat in the house.
Simplicity
Setup is easy. Just connect your Steam Link to your TV and home network. It will automatically discover any computer running Steam on the same network.

All that's left to do is grab your Steam Controller, kick back and enjoy your gaming rig from the comfort of your couch.
Performance
Steam Link is designed to take advantage of the horsepower you already have in your home, streaming from your current gaming computer. Video and audio data is sent from your computer and controller input is sent back in realtime.

Virtually every game that your PC runs can be played over Steam Link.

axedice said:

Masaüstü stream olayı yok sanırım steamlinkte, yoksa 50 dolara gerçekten muhteşem bi çözüm olurdu

said:
Steam Link basically allows multiple PCs running on the same account to remotely share content, from installed games to media and music.

Steam içinden media çalıştırma aslında büyük ekran + salon ses sisteminde yapacağın çoğu şeyi kapsıyor ama desktop özgürlüğü arar yine insan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...