mono Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 uh, kalin pdf buldum fiyatlariyla fotolariyla yayinlamislar..screenshot alip koyana kadar link ile idare edin.Steam Machines PDF Gaben bildigin PC kelimesinin Gaming icin olan kismina STEAMBOX demis.. Gabepad + (Selpak=mendil) + linux surprizli durum aynen.. TL;DR Turkiye icin mITX PC toplama saati. Screenshots Ayriyeten ArsTechnica linkide fena degil. Isin eglenceli kismi, bir tane buyuk marka yok, Alienware'in Dell alt markasi oldugunu saymaz isek..hani bir Asus yok yanilmiyorsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 abi yapma nasil bi tane buyuk marka yok ibuypower alienware digital storm falcon northwest Origin Bunlar Amerikada en iyi gaming pc yapan adamlar gozunu seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Yerel markalar sonucta ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Buyuk marka derken, yanlis anlasilmis, hani Asus, Lenovo, HP, MSi falan filan gibi markalari kastetmistim, yoksa katiliyorum, en iyi prebuilt markalari kapatmislar..bir tek dell/alienware var buyuk marka diye kastettigim.. Asus nasil/niye kacirmis bu treni anlamadim..Republic of Gaming diye diye abaniyor onlarda sektore cunku... Maingear bile girmis ehueh..highend laptop GPU'lari is yapacak resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 http://pbs.twimg.com/media/Biti3h7CcAAIFNA.png soldaki yeni hali, touchscreen yok ve generic tuşlar gelmiş. çoğunluk alkışlamış maalesef. rip gabepad. işte şimdi yandı pc oyunculuğu, 4 ability'li oyunlara hapis kalmaya hazırlanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Sam said: http://pbs.twimg.com/media/Biti3h7CcAAIFNA.png soldaki yeni hali, touchscreen yok ve generic tuşlar gelmiş. çoğunluk alkışlamış maalesef. rip gabepad. işte şimdi yandı pc oyunculuğu, 4 ability'li oyunlara hapis kalmaya hazırlanın. touchscreen cok iyi bir fikirdi ama muhtemelen cok ciddi bir kirilma ve bakim masrafi cikaracakti valve a. endustriyel olarak kolay olani secmisler, uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 http://img.pandawhale.com/78554-NPH-NO-gif-HIMYM-Imgur-GocE.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Kotu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 touchscreen fiyat ve teknik olarak kazik olacakti, dagitilan prototiplerden beri ileriki tarihde bakacaz simdilik dugme ile idare edin diyorlardi, buna karar kilmislar.. ya cok umrumda degil, iyi olurdu keske olsaydi, benim esas takildigim GLOSSY neden ya? mis gibi matte idi, neden glossy bolum var orda ya..parmak izi toz yag miknatisi bir malzeme :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Sam said: 4 ability'li oyunlara hapis kalmaya hazırlanın. Şu çok büyük tehlike ya. Gabe bu defa hayal kırıklığına uğrattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Yeni bir tehlike yok. Birden fazla platform için oyun yapan adamlar zaten en düşük ortak paydaya göre, yani en az tuşlu kumanda aletine göre, oyun yaparlar. Steam, Playstation ve Xbox'ı tamamen piyasadan silmediği sürece, kendi kumandasının bir belirleyiciliği zaten olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 ^hakli, zaten multiplatform oyunlarin gamepad configleri ds4/xbone controllera gore yapilacakti, mouse/keyboard da her zamanki gibi kalacak gabepad o ikisinin yanina zaten yaklasamayacagi icin, e degisen bisi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 lan resmen klavye+fare ikilisine veda edeceğimiz günlerin habercisi gibi bir olay bu. fuck you sweet prince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 huun said: lan resmen klavye+fare ikilisine veda edeceğimiz günlerin habercisi gibi bir olay bu. fuck you sweet prince lol. in your dreams. steamin oyun portfoyunun yarisini oynaman mumkun degil gamepad ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 saçma bi öngürü, şu an valve'ın oyun sektöründeki amiral gemisi dota 2. Dota 2'yi gamepad'de oynayamayacağımıza göre, böyle bir standardizasyona gidilmeyeceğini de tahmin edebiliriz. Kaldı ki fps de oynanmaz gamepad'de. Baştan beri bu hamlenin amacı pc oyuncusu olmayanları steam'in müşteri kitlesine eklemek. Yoksa pc oyuncularına bir şey dayatmak değil. En basidinden hem pc sahibi olup bazı oyunlar için konsol alanlar direkt potansiyel müşteri. Üstüne ne kadar eklerlerse kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ps controller ile dota 2 oynayan adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 ben oynuyorum çok rahat tavsiye ederim, ama xbox controllerla oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 lütfen dotadan uzak durun abi gabepadin en korktuğum tarafı bu rus+ gabepad ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 O değil de steam down mu oldu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 store'da geziyorum şu anda, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 hayır bana bağlantın yok diyor. var arkadaşım. bak bakmasam buraya inanıcaktım internetim olmadığına bir an. pis gabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Steamboy ! Want http://www.youtube.com/watch?v=UM63RuEhgHU http://tpucdn.com/npu/img/2014/06-15/9692-b7e4af02_680_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 nvidia aleti yok mu haci sende, ayni sey degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 var.. bu daha guzel gorunuyor birde nvidia shield full desteklemiyor her oyunu. shieldde pc lazim stream icin bu direk oynatiyor ps vita vs gibi. yukleyip oynuyorsun. tabii stream ozelligide gelir herhalde bunada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar