Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SteamOs & Steam Machines & Gabepad

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

uh, kalin pdf buldum fiyatlariyla fotolariyla yayinlamislar..screenshot alip koyana kadar link ile idare edin.

Steam Machines PDF

Gaben bildigin PC kelimesinin Gaming icin olan kismina STEAMBOX demis..

Gabepad + (Selpak=mendil) + linux surprizli durum aynen..

TL;DR Turkiye icin mITX PC toplama saati.

Screenshots

Ayriyeten ArsTechnica linkide fena degil.

Isin eglenceli kismi, bir tane buyuk marka yok, Alienware'in Dell alt markasi oldugunu saymaz isek..hani bir Asus yok yanilmiyorsam..
Sosyal ağlarda paylaş

Buyuk marka derken, yanlis anlasilmis, hani Asus, Lenovo, HP, MSi falan filan gibi markalari kastetmistim, yoksa katiliyorum, en iyi prebuilt markalari kapatmislar..bir tek dell/alienware var buyuk marka diye kastettigim..

Asus nasil/niye kacirmis bu treni anlamadim..Republic of Gaming diye diye abaniyor onlarda sektore cunku...

Maingear bile girmis ehueh..highend laptop GPU'lari is yapacak resmen..

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Sam said:

http://pbs.twimg.com/media/Biti3h7CcAAIFNA.png
soldaki yeni hali, touchscreen yok ve generic tuşlar gelmiş. çoğunluk alkışlamış maalesef. rip gabepad. işte şimdi yandı pc oyunculuğu, 4 ability'li oyunlara hapis kalmaya hazırlanın.

touchscreen cok iyi bir fikirdi ama muhtemelen cok ciddi bir kirilma ve bakim masrafi cikaracakti valve a. endustriyel olarak kolay olani secmisler, uzuldum.
Sosyal ağlarda paylaş

touchscreen fiyat ve teknik olarak kazik olacakti, dagitilan prototiplerden beri ileriki tarihde bakacaz simdilik dugme ile idare edin diyorlardi, buna karar kilmislar..

ya cok umrumda degil, iyi olurdu keske olsaydi, benim esas takildigim GLOSSY neden ya? mis gibi matte idi, neden glossy bolum var orda ya..parmak izi toz yag miknatisi bir malzeme :/
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni bir tehlike yok. Birden fazla platform için oyun yapan adamlar zaten en düşük ortak paydaya göre, yani en az tuşlu kumanda aletine göre, oyun yaparlar. Steam, Playstation ve Xbox'ı tamamen piyasadan silmediği sürece, kendi kumandasının bir belirleyiciliği zaten olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

saçma bi öngürü, şu an valve'ın oyun sektöründeki amiral gemisi dota 2.

Dota 2'yi gamepad'de oynayamayacağımıza göre, böyle bir standardizasyona gidilmeyeceğini de tahmin edebiliriz. Kaldı ki fps de oynanmaz gamepad'de.

Baştan beri bu hamlenin amacı pc oyuncusu olmayanları steam'in müşteri kitlesine eklemek. Yoksa pc oyuncularına bir şey dayatmak değil. En basidinden hem pc sahibi olup bazı oyunlar için konsol alanlar direkt potansiyel müşteri. Üstüne ne kadar eklerlerse kardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...