Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 o motorları sıfırdan yapıp sürüyorlar ya.asıl yapacaklarsa onun filmini yapsınlar o zaman türk işi olur işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 okuldan ödünç aldığım kamerayla bundan daha güzel ambiyans sağlayıp kısa film çekmiştim. uzun metraj yapıyosunuz adam gibi çekin bari. gerçi kamera da 10 milyarlık bişeydi ödünç aldığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=b515hjlbuBw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Ben de polis arabasını yeni bir şey sandım vidyoyu izlemeden önce :) Şahin mahin demeyin; işi bilen uğraşınca iyi gidiyor. Birkaç yıl önce izlediğim bir drag yarışını hatırlıyorum, bir adam turbo taktığı şahinle subarulara toz yutturuyordu, en son finalde çift turbolu bir subaruya kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 hahah bune be, polis arabaları bunlardan hızlı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QXm_0rmGbsc Şu çok daha başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 "daha iyisini yapın da izleyecek kardeş" e gelindi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bingildak said: "daha iyisini yapın da izleyecek kardeş" e gelindi mi? Litminov said: siz daha iyisini yapın da görelim diyen olmamış ben diyorum o zaman sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 gelinmiş, tebrik ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 şu şahin ferrari komikmiş. oyunculuk ve kurgu var az biraz en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Korax said: of cok amele lan ayrica olmusmu amerikan hiphop'i fon muzigine? Madem yerlisini yapionuz koyun yerli hiphop/rap dalindaki unluleri anca bunlar gider böyle filme Bizim esrarcımız dandik Arabesk-rap yapıyor, elalemin esrarcısı mis gibi müzik yapıyor... http://www.youtube.com/watch?v=sL_BcaI0i0w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 spompas said: Fistan said: olm karnım agrıdı lan buna ayrı topic bile olurmuş sdfsdfsdf 1 haftadır bu video yu arıyordum. adfsdfasdfafa "3 60 style daradım daradım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Fistan said: bu elemanı tanıyom galiba lan :'D asdawıdk0aplfaçasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 siz daha iyisini değil bence daha kötüsünü yapmaya çalışın artık. daha zor lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 hergün vuruyom kuru kuru kubaraaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Oo uzun dönem erbaş filmi. Gazinolarda deli döner bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 BonePART said: türkiyede modifiyeyi body kit sanma sürdükçe böle olcak lan eauheahueuha stock otomatik vitesli yarış arabası çok iyi lan Ehauh hakkat yav. O degilde arkadasim var burda bitane herif kendi kendine ugrasa ugrasa 680 beygire cikarmis arabayi eheuh Sehir icinde 30-40i gecemioz oda ayri sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 şu şehir içinde basamıyorum muhabbetini anlamıyorum ben yeşilköyde oturuyorum arkadaşta 3.20 var ne bileyim genelde ortaköy etiler taraflarına fln giderken teme çıkıyoruz 190-200 kaptırıyoruz veya silivride yazlıga giderken günü birlik yine 180-200 160 altına düşmüyor en azından 30-40 ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 yalnız filmin adı çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Somon said: şu şehir içinde basamıyorum muhabbetini anlamıyorum ben yeşilköyde oturuyorum arkadaşta 3.20 var ne bileyim genelde ortaköy etiler taraflarına fln giderken teme çıkıyoruz 190-200 kaptırıyoruz veya silivride yazlıga giderken günü birlik yine 180-200 160 altına düşmüyor en azından 30-40 ne yaarabanın ortalamasına baktın mı 35dir tabi ama evet duragan olmadıgın surelerde rahat 120-160 mumkun sehir icinde. onemli olan top speed degil ivmelenmenin hazzı zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 şehir içi yarışın kitabını yazan küçük burjuvalar da geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 fabrikamdan çıkıp yalıma döndügümde gunun yorgunlugunu gece yasadısı yarıs yapmadan atamıyorum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 benim mesaj ne kadar ironikse seninki de o kadar ironik seviye yakalanmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 götünüz yiyorsa e-5'te basın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 allahsızlar beylikdüzü - yenibosna arasına 10 tane geçiş noktası koymuşlar, 90'la bile gidemiyorsun lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar