Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 etrafınızdaki bütün non-akraba dişilere çakarım ben buna diye bakıyosanız olmaz tabi arkadaş kadınla erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bugün bacım yarın ihtiyacım diosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 duygusal açıdan çok yorgunum kızları ben seni arkadaş olarak görüyorum kızları sen benim arkadaşımın eski sevgililsisin kızları ben sevgililik müessesesine artık inanmıyorum kızları sen hakkında iyi şeyler söylemiyorlar kızları son senem , kimseyle birlikte olamam kızları saçmalama ben sana hiç öyle bakmadım kızları seni tanımıyorum kızları sen şu beni sürekli takip eden çocuk değil misin kızları silktir git polis çağırıcam kızları sevgilim var kızları sen sapıksın kızları ... hannassını vradını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 niye bacım olsun abi kız sadece diye. hatunda fizik var, muhabbeti güzel, iyi anlaşıyoruz ediyoruz erkek arkadaşı/sevgilisi de yok. akşam buluşmuşuz evde film izliyoruz, geyik muhabbet içiyoruz ediyoruz, kafalar güzel oluyor ondan sonra o da seni beğeniyorsa az bile olsa bir kıvılcım her türlü çakıyor kafa içinde sen onu minimum seviyede bile çekici buluyorsan. kıvılcım çakmasından kasıt seks bu arada, ilişki falan anlaşılmasın. başka bir kız arkadaşım var, en ufak bir şey uyandırmıyor bende erkek olarak içimde, eve geliyor kakara kikiri muhabbet takılıyoruz, akşam taksiye bindirip yolluyorum hatunu. o da bana karşı bir çekim hissetmiyor, hiçbir şey trigger olmuyor. bu kadar basit yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 reampage said: bugün bacım yarın ihtiyacım diosun. Masakari said: Bugün hacım yarın ihtiyacım.bide şu versiyonu var ki daha beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bingildak said: niye bacım olsun abi kız sadece diye. hatunda fizik var, muhabbeti güzel, iyi anlaşıyoruz ediyoruz erkek arkadaşı/sevgilisi de yok. akşam buluşmuşuz evde film izliyoruz, geyik muhabbet içiyoruz ediyoruz, kafalar güzel oluyor ondan sonra o da seni beğeniyorsa az bile olsa bir kıvılcım her türlü çakıyor kafa içinde sen onu minimum seviyede bile çekici buluyorsan. kıvılcım çakmasından kasıt seks bu arada, ilişki falan anlaşılmasın. başka bir kız arkadaşım var, en ufak bir şey uyandırmıyor bende erkek olarak içimde, eve geliyor kakara kikiri muhabbet takılıyoruz, akşam taksiye bindirip yolluyorum hatunu. o da bana karşı bir çekim hissetmiyor, hiçbir şey trigger olmuyor. bu kadar basit yani. tavuk bile emanet edilmeyecek adam profili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi o süreç işte, evet her yeni tanıştığın hatunla zart diye kanka olamasın ona katılıyorum ama belli bir süre sonra çevrende götü emanet edebiliceğin türde kız arkadaşların oluyor yani, benim var gayetde hardcore içip sıçtığım dönemlerde gtmü başımı toplayan arkadaşlarım. ulan hale vardı hatta epeydir aramadım bak aklıma geldi, kıza ne borcum vardır allah bilir sdfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben bu kadar iğrenç bir red beklemiyordum anasını satayım. sdfgjspk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 http://i.imgur.com/MZEXn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 direk anlatıyorum. olayı süslemeye gerek yok. senle sevgili olma düşüncesi tiksindiriyor beni. midemi bulandırıyor dedi. kardeşimsin düşüncesini atmış kafasında. hiç öyle muhabbetlere girmediğimiz halde. rezilsin falan. sonra "tamam sus. hoşçakal." dedim kalktım gittim. 5 kere red yedim bunla beraber. en ağırı buydu. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 anam anam. çok geçmiş olsun hafız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ouch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Welcome to the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Sparkcaster said: tavuk bile emanet edilmeyecek adam profili. seni de kınadım abi, ne alakası var, ben ortam hazırlamıyorum, zorlamıyor, kafasına fikir düşürmüyorum, yolunu yapmıyorum. erkekle kadının arasındaki çekimden emanet edilmeyecek insan oluyorsam, evet öyleyim abi. hayatın gerçekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 shean anladığım kadarıyla sinyalleri pek iyi okuyamıyorsun, ondan pek uzatma bundan sonra kızlarla olan ilişkilerini, kendini direkt belli et, eğer ters tepki alırsan erken alırsın ve yoluna devam edersin, böyle kalıcı hasar bırakmaz, ağır koymaz. belirtin abi zaten niyetinizi baştan liebe ne güzel yazmış işte, niyet belirtmek kötü bir şey değil hatta kadınların son derece hoşuna giden bir şey, ama sinyal vererek yapın yani, seni sevecem evlenecez çocuklarımız olacak diye girmeyin asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Shean said: direk anlatıyorum. olayı süslemeye gerek yok. senle sevgili olma düşüncesi tiksindiriyor beni. midemi bulandırıyor dedi. kardeşimsin düşüncesini atmış kafasında. hiç öyle muhabbetlere girmediğimiz halde. rezilsin falan. sonra "tamam sus. hoşçakal." dedim kalktım gittim. 5 kere red yedim bunla beraber. en ağırı buydu. rezillik. soğu derhal kızdan. bu ne leş bir cevap lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Shean said: direk anlatıyorum. olayı süslemeye gerek yok. senle sevgili olma düşüncesi tiksindiriyor beni. midemi bulandırıyor dedi. kardeşimsin düşüncesini atmış kafasında. hiç öyle muhabbetlere girmediğimiz halde. rezilsin falan. sonra "tamam sus. hoşçakal." dedim kalktım gittim. 5 kere red yedim bunla beraber. en ağırı buydu. rezillik. rezillik fln yok hocam ortada, onu bi çıkar kafandan. kıza söyledin o da reddetti, bundan sonra saçma sapan işkence çekmiyeceksin işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bingildak ne alakası var abi? kıza sadece abartmadan, dram katmadan hissettiklerimi anlattım. kim olursa olsun kibarca red edebilirdi. ayrıca ben bunla kanka lafından öteye gitmedim. o da sırf zamanında sinyal alamadığım için ama cidden bu ay "sinyal" alıyordum diyeyim. bu kadar iğrenç şekilde konuşulmaz. bir de çevremiz aynı. herkesin bana karşı cephe alması var. sanki kıza tecavüz ettim. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 reampage said: Welcome to the club (tu):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 boşver böyle cevap veren kızdan bir yol olmazmış zaten, geçmiş olsun kardeş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Shean said: direk anlatıyorum. olayı süslemeye gerek yok. senle sevgili olma düşüncesi tiksindiriyor beni. midemi bulandırıyor dedi. kardeşimsin düşüncesini atmış kafasında. hiç öyle muhabbetlere girmediğimiz halde. rezilsin falan. sonra "tamam sus. hoşçakal." dedim kalktım gittim. 5 kere red yedim bunla beraber. en ağırı buydu. rezillik. ben de lisedeyken sen nasıl hayvan bir insansın demişti ondan hoşlandığımı söyleyince sdfs. takma kafana devam et. hatta hemen yaz birilerine. sogumadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi sen çevrende ki en şımarık kıza yazmışın, hani iyiki kız senden hoşlanmamış şansılısn bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 kanka muhabbeti hiç yapmayacaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 "sana kız mı yok" demek için erken mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 o büyük yalan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar