-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 another comrade haxxed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Telaşlanmana gerek yok Aynısı başıma geldi 1-2 ay önce , ticket açıp anlattım , hesabın sahibinin ben olduğunu kanıtlamak için orda yazanları yolladım fiziksel sahip bi oyunun cd-keyinin üstüne orda yazan kodu yazıp ekledim (belki geri dönüşleri hızlanır diye kart ile alakalı kanıtlama şeysinide ekledim) Hızlandı mı bilmiyorum ama yaklaşık 1 hafta sonra accountumu geri aldım. Accountu kaptırmadan 1-2 gün öncede şifreyi değiştirmiştim steamguard yüzünden dota2 itemlerini falanda çalamamışlar sinirlenip silmişler itemleri heralde :D , itemleride geri aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 lavabit kapanınca steam hesabıma erişememiştim ben. eposta adresine kod yolluyor ya log in olmaya çalışınca. ticket atıp ağlamıştım supporttakilere. iki soruya cevap istediler. yolladım cevapları. üç gün içerisinde işim halloldu. mail adresimi manuel olarak değiştirdiler. daha iyi ağla. ben bayağı ağlamıştım mesajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 simdi cevap vermisler ya sagolun, bi seferlik de giden itemlari geri vermisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 "bi daha olursa vermeyiz, akıllı ol" mu demişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 liberal said: hahahahaha cornmunity baya iyi. şuna guluyosunuz ama zamanında yapikrebi diye çok cc aldık piyasadan bakmıyor insanlar dikkat ermiyolar veya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 abi adama üzülmedim ya da oOo farketmemiş lol olayı değil. "cornmunity" görsel açıdan cok akıllıca ona gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ben zaten onu buyuk hackerdim zamanında kredi kartıları havalrda uçuşuyodu teeey manasında yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 sabonis said: "bi daha olursa vermeyiz, akıllı ol" mu demişler? ahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Phyx said: ya evet bende de soruyo ya soyle bi olay oldu friend listten bi eleman htt p://steam cornmunity.org/id/grey223/ sitesinin linkini verip su arkadasi ekler misin trade yapmak istiyomus dedi. bosluguma geldi benim de girdim siteye add friend'e bastim, ordan account login kismina atiyor, bilgileri girince orda da ayni steam guard zimbirtisi sordu, rutin sekilde bana gelen mailden girdim falan. sonra hop mail geldi akont detaylariniz degisti diye. adamlarlar bi sekilde asmis iste steamguardi. simdi dusununce anlamamisim ben de pek HAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Yalniz cidden cornmunity cok sakat ya helal valla adamlara. Ben https vs yesil olmadan giris yapmiyorum artik sitelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Friendliste ekleme işini steam arayüzünden başka yerde yapmayın abi. Her işi arayüzden yapabiliyorsunuz. Biri friendliste eklerse tek tuşla kabul ediyorsunuz. Browserı asla kullanmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Adamlar inanılmaz kasmışlar ama fake profil için. Yüzlerce profil, yüzlerce yorum, yüzlerce item var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 merak ettim add friend dedim "Reported Phishing Website Ahead! Google Chrome has blocked access to steamcornmunity.org. This website has been reported as a phishing website." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar