Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTX760 - HD7870

Parliamert

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

dönem nvidia dönemidir, ati bitti.

eto bitmiş.

ps: shitstorm dönmeden tamamen cahilliğimle paylaştım, donanım gurusu değilim ama son yıllarda nvidia açık ara daha iyi optimizasyon sağlıyor. ati bazen aylarca geriden geliyor.
Yeni çıkan bir çok oyun yeni nesil konsolların amd chipsetlerini kullandıkları için atiye göre optimize edilecek ve ediliyor. En başta Batlefield 3 ve 4 var zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Nessaftw said:

İncelemelere bakıp performanslarını değerlendir arka sayfada grafiklerini verdim tonlarcasına google ile ulaşabileceğini söyleye gerek yok sanırım.

Gereksiz ve işe yaramaz detayları dikkate alarak donanım alırsan paranı heba etmiş olursun.

Bu iş için ayırdığın bütçen nedir ?

GPU için 800'e kadar çıkabilirim sanırım.

Bir yandan tabii ki internetten bakıyorum incelemelere beyler, benim istediğim forumda bu modellerin kullanıcıları varsa onların yorumunu almak.

XT'ye de bir bakacağım.

MHz'ye göre seçmiyorum güzelim, serilerin birbirine yakın olduğunu belirttim sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Lupin said:

gtx serisinden sasma sakin ati chipset e yonelme dokum demirdenmi yapiyolar nedir hep isiniyor hep problem oluyor.

760 alacagina 670 2gb al 200cub.yerine 400cub. alirsin essssek gibi ekran karti. islemciyi dusuk tut i7 gereksiz i5 z77vpro yada k serisi al ekran karti tolere eder islemci eksigini.

Şuanda tam da aynı şeyi düşünüyordum. 3570K ile oh mis.
Sosyal ağlarda paylaş

Parliamert said:

Siparişi verdim arkadaşlar Zotac GTX760 ve Intel i5 3570K'da karar kıldım. Biraz daha araştırmayla da güzel bir anakart bulmak kaldı. Teşekkürler hepinize.

adam inatla 760 alıyor hacı aralarındaki 200 tl farkı göz ardı et git insan gibi 670 al laf söz dinle artı niye zotac asus dururken? asus al 670 al bak ciddiyim.

z77vpro yada k serisi dediğim zaten ana karttı. neyse para senin ben demiş olayımda
Sosyal ağlarda paylaş

Parliamert said:

Siparişi verdim arkadaşlar Zotac GTX760 ve Intel i5 3570K'da karar kıldım. Biraz daha araştırmayla da güzel bir anakart bulmak kaldı. Teşekkürler hepinize.

İyi yapmışsın gayet hayırlı olsun, sen dinleme eski seri olsuncuları.

Anakart Asus P8Z77-V filan olur işte.
Sosyal ağlarda paylaş

2 senedir 560 ti kullanan biri olarak benim de iki sorum olacak,

gtx 660 ti vs gtx 760'da hangisi daha iyi overall'da ?

760 ise şu ikisinden hangisini tercih etmek gerekir ?

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5949
Sosyal ağlarda paylaş

ekran kartlarını ikinci el alın abi. alıp 1 hafta sonra satan adamlar var garip bi şekilde. 7970 1400 lira iken 950'ye almıştım. 1.5 sene geçti anca sıfırı o fiyata geldi aynı performans kartların. hala da gideri var. 1.5 senedir bende garantisi devam ediyor. ikinci el demek bile hata karta =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...