Editor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Ohoo yil 2013 halen mhz ye clocklara bakarak ekran karti karsilastiriyorlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 vay editör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 İncelemelere bakıp performanslarını değerlendir arka sayfada grafiklerini verdim tonlarcasına google ile ulaşabileceğini söyleye gerek yok sanırım. Gereksiz ve işe yaramaz detayları dikkate alarak donanım alırsan paranı heba etmiş olursun. Bu iş için ayırdığın bütçen nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 bingildak said: dönem nvidia dönemidir, ati bitti. eto bitmiş. ps: shitstorm dönmeden tamamen cahilliğimle paylaştım, donanım gurusu değilim ama son yıllarda nvidia açık ara daha iyi optimizasyon sağlıyor. ati bazen aylarca geriden geliyor.Yeni çıkan bir çok oyun yeni nesil konsolların amd chipsetlerini kullandıkları için atiye göre optimize edilecek ve ediliyor. En başta Batlefield 3 ve 4 var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 660ti sli yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Nessaftw said: İncelemelere bakıp performanslarını değerlendir arka sayfada grafiklerini verdim tonlarcasına google ile ulaşabileceğini söyleye gerek yok sanırım. Gereksiz ve işe yaramaz detayları dikkate alarak donanım alırsan paranı heba etmiş olursun. Bu iş için ayırdığın bütçen nedir ? GPU için 800'e kadar çıkabilirim sanırım. Bir yandan tabii ki internetten bakıyorum incelemelere beyler, benim istediğim forumda bu modellerin kullanıcıları varsa onların yorumunu almak. XT'ye de bir bakacağım. MHz'ye göre seçmiyorum güzelim, serilerin birbirine yakın olduğunu belirttim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 gtx serisinden sasma sakin ati chipset e yonelme dokum demirdenmi yapiyolar nedir hep isiniyor hep problem oluyor. 760 alacagina 670 2gb al 200cub.yerine 400cub. alirsin essssek gibi ekran karti. islemciyi dusuk tut i7 gereksiz i5 z77vpro yada k serisi al ekran karti tolere eder islemci eksigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ben yıllarca ati kullandım ve HEP sorun yaşadım. 2008'den beri gtx serisi kullanıyorum, en yüksek gördüğüm sıcaklık 42 derece (gtx 680) ve sıfır problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Bende 2 senedir 6950 var ayda bir kere açıp temizlemessem kartı random crushlar oluyor halubki toz yok aletde ama yinede artık minimal tozlardan ötürümü bilemiyorum 1-2 ayda bir full temizlemek gerekiyor. ha onun dışında kart tek fanlı jet motoru gibi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Black_Lupin said: gtx serisinden sasma sakin ati chipset e yonelme dokum demirdenmi yapiyolar nedir hep isiniyor hep problem oluyor. 760 alacagina 670 2gb al 200cub.yerine 400cub. alirsin essssek gibi ekran karti. islemciyi dusuk tut i7 gereksiz i5 z77vpro yada k serisi al ekran karti tolere eder islemci eksigini. Şuanda tam da aynı şeyi düşünüyordum. 3570K ile oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Siparişi verdim arkadaşlar Zotac GTX760 ve Intel i5 3570K'da karar kıldım. Biraz daha araştırmayla da güzel bir anakart bulmak kaldı. Teşekkürler hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Güle güle boz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Parliamert said: Siparişi verdim arkadaşlar Zotac GTX760 ve Intel i5 3570K'da karar kıldım. Biraz daha araştırmayla da güzel bir anakart bulmak kaldı. Teşekkürler hepinize. adam inatla 760 alıyor hacı aralarındaki 200 tl farkı göz ardı et git insan gibi 670 al laf söz dinle artı niye zotac asus dururken? asus al 670 al bak ciddiyim. z77vpro yada k serisi dediğim zaten ana karttı. neyse para senin ben demiş olayımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ASUS Logitech G500s Mouse+GTX660 DirectCUII GDDR5 2GB 192Bit Nvidia DX11 Ekran Kartı Kampanya 624 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Parliamert said: Siparişi verdim arkadaşlar Zotac GTX760 ve Intel i5 3570K'da karar kıldım. Biraz daha araştırmayla da güzel bir anakart bulmak kaldı. Teşekkürler hepinize. İyi yapmışsın gayet hayırlı olsun, sen dinleme eski seri olsuncuları. Anakart Asus P8Z77-V filan olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Zotac 2 yıl garanti vs Asus 3 yıl garanti çok önemli bir unsur. Onca başlıkta defalarca dile getirmemize rağmen hala inatla 3-5 lira ucuz diye Zotac alıp yazık ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 zealotry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Abi şu 660 al kafası, DDR3 ramler ilk çıktığında DDR2 al daha ucuz kafasına benziyor sanki. En basitinden yeni seri, illa ki permormans bakımından bir artısı olacak, var da. Markaya gelince, çevremde çok Zotac kullanan var ve memnunlar. Ona mahsuben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Zotac gayet iyidir hocam boşver sen, ben de ZOTAC GTX680 kullanıyorum misal, gayet memnunum, 1.5 yıla yaklaşıyor sanırım, tık demedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 quixef said: Zotac gayet iyidir hocam boşver sen, ben de ZOTAC GTX680 kullanıyorum misal, gayet memnunum, 1.5 yıla yaklaşıyor sanırım, tık demedi daha. Mesela, canlı örnek. Eyvallah hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 dolar bu kadar yüksekken hiçbiri alınmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 2 senedir 560 ti kullanan biri olarak benim de iki sorum olacak, gtx 660 ti vs gtx 760'da hangisi daha iyi overall'da ? 760 ise şu ikisinden hangisini tercih etmek gerekir ? http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600 http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Valla ikisi de iyi kartlar işte referans tasarımın üzerine DirectCU II ya da TwinFrozr gibi soğutma çözümleri eklenmiş kendinden hafif overclocklu vs. Ben ASUS alırdım ama, tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ekran kartlarını ikinci el alın abi. alıp 1 hafta sonra satan adamlar var garip bi şekilde. 7970 1400 lira iken 950'ye almıştım. 1.5 sene geçti anca sıfırı o fiyata geldi aynı performans kartların. hala da gideri var. 1.5 senedir bende garantisi devam ediyor. ikinci el demek bile hata karta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 var mı ikinci el ekran kartı bakabileceğim bir site, ordan da takip edeyim. benim gtx 560 ti'yı da elden çıkarmam gerekecek tabi. alan olur mu acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar