forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ondan sonra neden biber gazı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 abi noluyor allah aşkına. bu taraftar niye böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Aboo, bunlar olmasaydı iyiydi... Salak bu taraftar ya ! Harbi dünyanın en salak taraftarı türkiyede.. Takım lider, şampiyonluğa oynacayak 3-5 maç ceza aldırmanın anlamı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Heralde bizi Galatasaray yendi dedirmemek için hükmen mağlup olmaya kastılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sıkın şu kalitesizlere biber gazını da dağılsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Kıyamam. Tokatı yiyince gezi ayağına sahaya indi herifler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 nerde apachi varsa gelmi bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 abi taraftar kendini oldugundan fazla gordu. 4 mac kazanınca gotler kalktı. kalkmasın diyen cok oldu tabi ama olmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Polisleri çok pis dövdüler. Resmen gezi parkı hıncı ile parçaladılar. Kameralar falan paramparça edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Kime orospu çocuğu diyorsun bilmiyorum ama asıl orospu çocuğu şu maçı iptal ettiren taraftarlar kim alınırsa alınsın.Ne lan bu herkesin anasına küfretme hakkına sahipmiş gibi dolanıyorlar ortalıkta ibneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 SÖYLE KARTAL SÖYLE SÖYLE NE OLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bütün taraftar iddaa kuponu yapmış herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 biber gazı incoming, toma varsa onu da soksunlar sahaya. antrenman olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 melo'nun kartı doğru bile olsa 2 golümüz de temiz abi ne gerek vardı anlamadım. takım hala lider. daha 5. haftadayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 oo gsliler ağlıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 zaten polise hirsi var adamlarin, pat diye girdiler asdfasdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 LigTV kamerelarını kırdılar saha içindeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mevlana Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 bunlarda sampiyon sandilar kendilerini yine saha basmalar.bosuna demiyoz elite gs taraftari diye. Butun mac rus cocugu yeter YD diye bagirirlar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 MÜTHİŞ SEYİRCİ BEYLER, GALATASARAY SEYİRCİSİ STADI TERKEDİYOR ZAAAAAAAAAAAAA dfsfdsfsdgfsdgdfkgjdjg.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Neyse sorun yok zaten 2-1 biz öndeydik. 3-0 hükmen alırız. BJK de bir 10 maç seyircisiz ceza alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Şimdi staddaki bir arkadaşla mesajlaştım, maksat dalga geçmekti adamla. Ama dedikleri farklı, olayların maçla alakası yok dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum da Maç başından beri tribündeki çevik bunları tahrik etmeye çalışıyormuş, en ufak direniş tezahuratında dövmeye saldırıyormuş, o arada tribüne polis saldırmış yine, esas tepki poliseymiş. Zaten şimdi izlerseniz sahaya inenler polise saldırıyor, taksim ve direniş sloganları atılıyor, polis de saha ortasına kaçmış durumda. Dediğim gibi arkadaşın söylediğini aktardım. Maçta değilim, aslını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 neler oluyor ya hahah neyse bari kimse oldurulmese bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 hiç kusura bakmasın o taraftarlar. gezi mezi falan hikaye. sonuna kadar haksız. iki tane denyo topçu yüzünden sahaya mı girilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 iyice 90 lara falan geri dönüş olmuş artık ya haaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Rewendor said: Şimdi staddaki bir arkadaşla mesajlaştım, maksat dalga geçmekti adamla. Ama dedikleri farklı, olayların maçla alakası yok dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum da Maç başından beri tribündeki çevik bunları tahrik etmeye çalışıyormuş, en ufak direniş tezahuratında dövmeye saldırıyormuş, o arada tribüne polis saldırmış yine, esas tepki poliseymiş. Zaten şimdi izlerseniz sahaya inenler polise saldırıyor, taksim ve direniş sloganları atılıyor, polis de saha ortasına kaçmış durumda. Dediğim gibi arkadaşın söylediğini aktardım. Maçta değilim, aslını bilmiyorum. abi böyleyse girmek için kırmızı pozisyonu mu beklediler? insanlar girdikten sonra belki kopmuştur olay ama traş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar