Wyand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 2 ferdi 1 almeyda 1 haççinsın teselli golü selçuk 4-1 alır bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 1 ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 10 a tamamlarız hafta sonu ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 hadin bakalım bi 6 da Beşiktaştan bekliyoruz, bütün büyük takımlardan 6 yiyorlar ne de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 8-10 atariz galatasaraya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Bu maci kaybettik abi. Bosuna acmayi baslik falan. Gs ilk yaridaki gibi oynarsa yikar gecer zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bence on numara maç olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Esh said: Bu maci kaybettik abi. Bosuna acmayi baslik falan. Gs ilk yaridaki gibi oynarsa yikar gecer zaten Totem. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Totem falan deil olm gayet net lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Valla ben GS değilde kim olursa olsun 5de 5 olucağını sanmıyorum, hele şuanda baskı ile çıkıcak takım, gerçi GS'dede baskı var inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 akilayı görüyor ve 3 ban ile arttırıyorum 1 fenerli 2 gs'li ban yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 geçen sene açsaydın başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 beşiktaşlı olarak konuşuyorum, büyük konuşmaya gerek yok. galatasaray kötü yönetilse de muazzam bir kadroya sahip. efendice davranalım, umarım güzel oynar da kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 geçen sene biz(bjk) yerlerde sürünürken oynadığımız gs maçlarını hatırlatırım. bildiğin çekiniyorum ben bu maçtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 cokk rahat alırız bjk olarak bende diyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 abi ilk yarı gs gayet iyi oynadı, baskıyı çok uzun tuttu stamina bitince kaza golü yiyip konstantrasyonu kaybettiler. belli olmaz hiçbişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Ben tek çıksam neredeyse alacağım durumda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 drogba oynarsa gs icin zayıf bir umut olur. diger turlu bogurturuz gs yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 FB en kötü senesinde 6 attı gsye ya bu işler belli olmuo sahada, rehavet sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 beşiktaşa insanlar nasıl hala takım muamelesi yapıyor şaşırıyorum. hani böyle afrikanın bir köyü takım kurmuş kazanecez kazanecez diye herkesle kavga ediyorlarmış gibi hissediyorum beşiktaşın adını duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 L_Zero said: beşiktaşa insanlar nasıl hala takım muamelesi yapıyor şaşırıyorum. hani böyle afrikanın bir köyü takım kurmuş kazanecez kazanecez diye herkesle kavga ediyorlarmış gibi hissediyorum beşiktaşın adını duyunca. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 kaleci koymaya gerek yok gs karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 L_Zero said: beşiktaşa insanlar nasıl hala takım muamelesi yapıyor şaşırıyorum. hani böyle afrikanın bir köyü takım kurmuş kazanecez kazanecez diye herkesle kavga ediyorlarmış gibi hissediyorum beşiktaşın adını duyunca. hani afrika, köy falan demişsin ya, böyle böyle güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ama onlarin uyefa kupasi var. adini unuttugum suan 3. ligde olan bir ingiliz takiminda olan. ayik olun o yuzden. 1 2 3 gol yetmez 4 5 6 olsun bestesi gercek olsun tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar