Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 sabonis said: fakirim :( pasta ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 lan alırdım ben bu bundle'ı da x3'ün paketleri bonusa koymaları olmadı ayıbettiler :/ gerçi x3'ü alsam, x4 çıkınca x3'ü olanlara şöyle şöyle indirim derler mi hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 2-3 hafta sarkıyor bu leakler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bu X'ler database ekleneli baya olduydu dedim herhalde vaz geçti developer, meğerse nadasa yatırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 en son bb zaten legandayrmı chaosmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Bundle 9'u 1 dolar verip almıştım, yeni oyunlar eklenmiş kampanyaya. Daha önce 1 dolara alanlar ileride yeni eklenenlere de sahip oluyor vs denmişti. Yeni oyunlarla ilgili key nereden nasıl ediniliyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bu sefer onu yapmadılar. önceki bundle larda durum öyleydi. normal durumda, o oyunları da eklediklerinde, sana ait olan humblebundle sayfasında, diğer oyunların yanına eklenmiş oluyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 focus bundle geldi https://www.humblebundle.com/weekly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Game of thrones için belki 1 dolar veririm ama sanmıyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 gelecek dedik bizde yalan yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 divinty için alınır mı acaba ya güzel mi o oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 1 dolar ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 2-3 tane alıp dağıtayım dedim de üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 yüzlerce adam o kadar didinsin uğraşsın aylarca çalışsın oyun yapsınlar. sen hepsini 1 dolara al. bu mudur şimdi bunun karşılığı... :( diğer yandan da korsan kullananlar bile 1$ ı esirgemeyip veriyordur diye böyle yapıyor olabilirler sanki... hiç para almamaktansa 10 cent alırım diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 İstiyorsan 1000 dolar verebilirsin abi, o konuda bir limit yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 6 oyuna 1 dolar verirken düşünen de var işte bi sürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bu 2 oyunu 6 dolar ver öyle al olayı neye göre belirleniyo, bi ara 4.85'te falan geziyodu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 avarajı artık sabitlediler son birkaç bundleda, öyle 5-6 dolar sabit koyuyolar, eskiden ortalamaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Silphatos said: 6 oyuna 1 dolar verirken düşünen de var işte bi sürü abi bir dolarda alıorum kenarda duruo öle hani 5 dolarda vereyim ama oyun güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bilmem al dursun sdfgh 800 oyun oldu tek oynadığım şey haftada birkaç saat csgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 sherlock holmes vardı, wargamesi de sallamadığımdan 1$ verdim, fakirleştim ve 6 yeni oyunum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 oyunların hepsi meh ötesi ve leş ötesi puanlar almış lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ee aldım şimdi. hangisini oynuyoruz bu oyunlardan? kaçağını bulsam yüklemezmişim gibi geliyor alayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bloodbowl dısında cacık, onunda editionı yanlıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar