downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Otuzbiri de tek başına çekecek artık
Flam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 O osbir meselesi canımı sıkıyor zaten. şimdi ev arkadaşımın yanında laptopu koltuumun altına alıp banyoya süzülüp gidiyordum hiç de absürd bulmuyordu bu durumu. Şimdi utana sıkıla. meseleden daha geniş bir şekilde bahsetmek istemiorm :D
Flam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 bir de kapı açık sıçamayacağım sanırım artık.
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Kızın sevgilisi falan yok mu, kıskanıp arıza çıkarmasın sonra size?
Flam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 neutrino said: Kızın sevgilisi falan yok mu, kıskanıp arıza çıkarmasın sonra size? Çıkarsın. Siz patiler boşuna mı duruyosunuz. Kavga olsa çağırsam gelirsiniz heral. Gelirsiniz di'mi lan? :D
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Flam said: neutrino said: Kızın sevgilisi falan yok mu, kıskanıp arıza çıkarmasın sonra size? Çıkarsın. Siz patiler boşuna mı duruyosunuz. Kavga olsa çağırsam gelirsiniz heral. Gelirsiniz di'mi lan? :D Grup olarak geliriz elbette.
Flam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Ahoy! Şu an ağlıyorum ve kusuyorum biliyo musun <3
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Flam said: O osbir meselesi canımı sıkıyor zaten. şimdi ev arkadaşımın yanında laptopu koltuumun altına alıp banyoya süzülüp gidiyordum hiç de absürd bulmuyordu bu durumu. Şimdi utana sıkıla. meseleden daha geniş bir şekilde bahsetmek istemiorm :D niye banyo
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 arkandayız flam reiz!! http://static.zerochan.net/Sanji.full.100180.jpg
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yuce rabbim tek yastikta kocasin insallah
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Flam said: Ahoy! Şu an ağlıyorum ve kusuyorum biliyo musun <3 batırdın heryeri .... /burada kufur yazıyor
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Trolleri elersek 6 senelik evli olmasam şerefsizim adamın yanına taşınmıştım. Ha bide Ankara'dayım ha. Aç kalmayız ya mq İstanbul'da. Mok yemeyin, flatmate mlatmate, mis gibi ilan işte. Harbiden hatun kısmısı düştüyse ilana bence abaza patiler hala jerk mode : ON. Tebriks sayın 657 :D Valla imrendim.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Vay anam adam kız bulmuş ya,adam şöyle.karşılıklı oyun oynayacağı adam ararken kız buldu,ilahi mesajı alan oldumu
Flam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Gaboo said: Flam said: O osbir meselesi canımı sıkıyor zaten. şimdi ev arkadaşımın yanında laptopu koltuumun altına alıp banyoya süzülüp gidiyordum hiç de absürd bulmuyordu bu durumu. Şimdi utana sıkıla. meseleden daha geniş bir şekilde bahsetmek istemiorm :D niye banyo Temizliğine önem veren bir adamım zira. @diğer arkadaşlar; evi bulunca adresi veririm. her zaman misafir kabul edilir. şu teraslı evi tutabilirsek tam süper olacak. terasta balık kızartırız rakının yanına <3
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 gazan mubarek olsun reyiz ugrayabilitem var benim de simdiden yaz listeye :)
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ev tuttu mu bu arkadas? Gece gece aklima geldi amk. Tuttuysan haber ver de bi raid yapalim paticek
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Yes. Hem de avradın tekiynen dutmuş.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 adam evi bulduğundan beri 3-5 tane post atmış lan neler dönüyor evde kim bilir duvardan duvara...
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Beyler demeyin öyle. Şimdi kıza patiyi öğretir flam, hani sonra demesin ne lan bu böyle konuşuyolar falan. Bence çok iyi bi kızdır. On numara kızdır yani. SLM.
aente Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ahaha, flatmate aydınlat bizi neler oluyor orada. kız böbreeni alıp gitmedi di mi?
Öne çıkan mesajlar