downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Otuzbiri de tek başına çekecek artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 ateşle barut yanyana durmaz panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 O osbir meselesi canımı sıkıyor zaten. şimdi ev arkadaşımın yanında laptopu koltuumun altına alıp banyoya süzülüp gidiyordum hiç de absürd bulmuyordu bu durumu. Şimdi utana sıkıla. meseleden daha geniş bir şekilde bahsetmek istemiorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 bir de kapı açık sıçamayacağım sanırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Kızın sevgilisi falan yok mu, kıskanıp arıza çıkarmasın sonra size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 neutrino said: Kızın sevgilisi falan yok mu, kıskanıp arıza çıkarmasın sonra size? Çıkarsın. Siz patiler boşuna mı duruyosunuz. Kavga olsa çağırsam gelirsiniz heral. Gelirsiniz di'mi lan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Flam said: neutrino said: Kızın sevgilisi falan yok mu, kıskanıp arıza çıkarmasın sonra size? Çıkarsın. Siz patiler boşuna mı duruyosunuz. Kavga olsa çağırsam gelirsiniz heral. Gelirsiniz di'mi lan? :D Grup olarak geliriz elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Ahoy! Şu an ağlıyorum ve kusuyorum biliyo musun <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Flam said: O osbir meselesi canımı sıkıyor zaten. şimdi ev arkadaşımın yanında laptopu koltuumun altına alıp banyoya süzülüp gidiyordum hiç de absürd bulmuyordu bu durumu. Şimdi utana sıkıla. meseleden daha geniş bir şekilde bahsetmek istemiorm :D niye banyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 arkandayız flam reiz!! http://static.zerochan.net/Sanji.full.100180.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yuce rabbim tek yastikta kocasin insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Flam said: Ahoy! Şu an ağlıyorum ve kusuyorum biliyo musun <3 batırdın heryeri .... /burada kufur yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Trolleri elersek 6 senelik evli olmasam şerefsizim adamın yanına taşınmıştım. Ha bide Ankara'dayım ha. Aç kalmayız ya mq İstanbul'da. Mok yemeyin, flatmate mlatmate, mis gibi ilan işte. Harbiden hatun kısmısı düştüyse ilana bence abaza patiler hala jerk mode : ON. Tebriks sayın 657 :D Valla imrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 abo kız mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Vay anam adam kız bulmuş ya,adam şöyle.karşılıklı oyun oynayacağı adam ararken kız buldu,ilahi mesajı alan oldumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Gaboo said: Flam said: O osbir meselesi canımı sıkıyor zaten. şimdi ev arkadaşımın yanında laptopu koltuumun altına alıp banyoya süzülüp gidiyordum hiç de absürd bulmuyordu bu durumu. Şimdi utana sıkıla. meseleden daha geniş bir şekilde bahsetmek istemiorm :D niye banyo Temizliğine önem veren bir adamım zira. @diğer arkadaşlar; evi bulunca adresi veririm. her zaman misafir kabul edilir. şu teraslı evi tutabilirsek tam süper olacak. terasta balık kızartırız rakının yanına <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 gazan mubarek olsun reyiz ugrayabilitem var benim de simdiden yaz listeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ev tuttu mu bu arkadas? Gece gece aklima geldi amk. Tuttuysan haber ver de bi raid yapalim paticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Yes. Hem de avradın tekiynen dutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 adam evi bulduğundan beri 3-5 tane post atmış lan neler dönüyor evde kim bilir duvardan duvara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Beyler demeyin öyle. Şimdi kıza patiyi öğretir flam, hani sonra demesin ne lan bu böyle konuşuyolar falan. Bence çok iyi bi kızdır. On numara kızdır yani. SLM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ahhahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ahaha, flatmate aydınlat bizi neler oluyor orada. kız böbreeni alıp gitmedi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar