Flam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Lan patiler. Ev arkadaşı arıyorum. Muhtemelen kadıköy'de barlar sokağında bir evi tutacağım bilen varsa eski Yazı Cafe'nin olduğu sokakta orka apartmanı 3. kat. Ama evi daha tutmuş değilim, ayrıca bakırköy adliyesinde çalışıyorum ve istanbul üniversitesinde okuyorum yani "avrupa yakasında tutalım bro" falan diye gelecek tekliflere açığım her türlü. Ha bir de kural olarak bilgisayarlar falan evin salonunda bulunacak, ders çalışmaya, sevgilini atmaya falan yatak odana geç yine ama yani LoL, DoTA, WoW falan atmaya da ayının inine kaçması gibi odana kapanma. Gel beraber atalım dota mı atıyon ne atıyorsan. İkinci olarak da ev arkadaşımın kedilere karşı alerjisinin olmaması gerekiyor. Ayrıca kedi sevmeyen biri de olmaması gerekiyor. Yani kediyle köpekle bir sorunu olmasın rica ediyorum. Zaten hayvan sevmeyen insandan bir yol olmaz. Patisiniz siz, ne demek hayvan sevmemek. Maddi olarak da, her türlü yeterim yardımcı olmaya da çalışırım çalışmayan öğrenci arkadaşlara. nolcak lan karşılıklı iki muhabbet ettiğim adamdan paramı mı esirgeyecem cık cık. Evi 1000 lira ayarında düşünüyorum, 2+1 tutacağım. Depozitoyu ben verecem. O dert değil. Depozito hazır yani. Ayrıca eşyam falan yok onları beraber düzecez. Artık azar azar düzeriz zamanla. Başka birşey gelmiyor aklıma şimdilik. Lokasyon olarak dediğim gibi kadıköy olur ya da metrobüs hattı üzerinde ya da istanbul üniversitesine yakın bir yer olabilir. Her türlü uyar yani. Bir de sabah yedi dedi mi evden çıkarım akşam yedide filan dönerim. Devlet memuruyuz her ne kadar öğrenci olsak da. O yüzden o saatler dışında karşılıklı oturur muhabbet ederiz. Hadi eyvallah. PS: Cep numaram için mesaj atın patiler. Edit: Unutmuşum, sigara içiyorum. Ama pencereye dayanıp içiyorum çoğunlukla alışkanlık. Bir de erkeğim ev arkadaşım erkek olursa iyi olur kız da olur sorun değil ama daha önceki kız ev arkadaşlarım çok pisti. Temiz olurum banyoda çok afedersin bazı şeylerimi temizlemek zorunda kalmazsın valla diyorsa olur anca. Bir de akşam sevgilim geldiğinde "eve kız arkadaş giremez" gibi dini kuralları olan biri de olmaz. Onu da söyleyeyim sonra sorun yaşamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 /summon babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 sdf aklıma geldi teklif iyi gibi de ötelemiş olmasam taşınma olayını net olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 öteleme o zaman işte mis gibi teklif (bana ne aslında dimi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 bakalım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 güzel teklif, böbrek gitmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Ne böbree la. Adalet Bakanlığı bünyesinde bakırköy adliyesinde disiplin memuruyum. N'apacam sizin böbreğinizi :D Benim işim milletin böbreğini korumak zaten. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 adam böbrek namusçusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 böbrekler flam a emanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Rasmon said: adam böbrek namusçusu Piiii. Bağzı espriler killin me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 2 sene sonra patlatin boyle basliklari arkadas. Istanbula geri donunce ayni lokasyonda ev gerekecek dhdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Ya moruk biraz da özellikle pati olsun istiyorum az çok UO geçmişi olan ne bileyim oturup muhabbet edebileceğim insanlar sonuçta. Bakmayın 2008 girişli gibi görünüyorum ama kapı gibi 2003 kasa accountum var on yıldır az çok bildiğim insanlar hani ben "kodumun blizzardı" dediğimde, "bilizart ne abi?" diyecek biriyle çok fazla oturup muhabbet edemem. Olay o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 adam flam'dan çok protection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 BAAAAAM HEADSHOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 istanbul ne abi kurtulun şu lanet şehirden. gidin küçük bi şehre kafanızı dinleyin, nasıl çekiyorsunuz o şehrin keşmekeşini hafsalam almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Flam noyanın diğer accountumuymuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 abi adliye diyör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 vaako51 said: istanbul ne abi kurtulun şu lanet şehirden. gidin küçük bi şehre kafanızı dinleyin, nasıl çekiyorsunuz o şehrin keşmekeşini hafsalam almıyor.they call it chaos we call it homeB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Flam said: Ha bir de kural olarak bilgisayarlar falan evin salonunda bulunacak, ders çalışmaya, sevgilini atmaya falan yatak odana geç yine ama yani LoL, DoTA, WoW falan atmaya da ayının inine kaçması gibi odana kapanma. Gel beraber atalım dota mı atıyon ne atıyorsan. ahah bu kural iyiymiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 vaako51 said: istanbul ne abi kurtulun şu lanet şehirden. gidin küçük bi şehre kafanızı dinleyin, nasıl çekiyorsunuz o şehrin keşmekeşini hafsalam almıyor. Beş yıl tayin olamıyorum. Yeni yasa... Ben sana mecburum istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Esyali ev baksan gelirdim ben. Ama istanbulda bi sene daha kalcam muhtemelen. Bi sene icin esya almak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 samaella said: Flam noyanın diğer accountumuymuş ? Reca ederim şu lafı edip noyanı buraya summonlama kuzum. cidden ev arkadaşı bulduktan sonra summonlayıp istediğiniz gibi tartışabilirsiniz. Belli ki bir ihtiyacım var ve burada dönecek saçma bir tartışma yüzünden olacak işim olmazsa, başka yerden bulacağım bir kekoya mahkum kalırsam üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Salonda bilgisayar olunca karşılıklı mı 31 çekilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 :) Var fazla laptop. Al git banyoya, odana. Otuzbir bir haktır ve engellenemez. O başka mevzu yani. Biz öyle yapıyoruz şu anki evde mesela. Misafir laptopu zaten gelen misafirler bizim bilgisayarlara tebelleş olmasın diye bulunduruyoruz. Konuyu dağıtmayalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Hizmet süpermiş valla. Spermli ellerle klavyeye dokunmadıkça sorun yok. Konuyu dağıtmadan arada böyle güncele sokalım, güzel bir ev arkadaşına benziyosun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar