scorch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Laorx said: ben hayvan gibi acı yiyorum, basur olma ihtimalim % kaç? aileden basur varsa elbet bir gün çıkar sadfsa kötü olan durum şu insan soramıyor akrabasıda olsa basurlu musunuz lan diye. acı'nın azdırıcı özelliği var basuru işte hüloooğ diye çıkıyor acıyı yiyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 karabiber bi şey yapmaz da pul biber çok fena yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Sorieno said: Günlük olarak çıkın tuvalete. Ben mesela eskiden haftada bir falan gidiyordum, yavaş yavaş kendimi alıştırdım. Günlük rutine binince neredeyse hiç sıkıntı olmuyor. asdgfdsaf kusura bakmada senin için kokmuş lan günlük tuvalete çıkmak zaten normal insan faaliyeti bişey hani ekstra bir şey değil günlük çıkmıyorsanız zaten normal olmayan o. abooow 1 haftalık tuvalet kaç kaç kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 günde min 2 kere çıkıyorum. hoşuma gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 - baharatı azalt - acıyı bırak ya da çok az ve seyrek ye - sadece kakan gelince yap. uzun uzun sakın oturma. ıkınma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Rasmon said: günde min 2 kere çıkıyorum. hoşuma gidiyo Bende bi sorun var saniyodum, rahatladim. Tesekkurler internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 scorch said: Sorieno said: Günlük olarak çıkın tuvalete. Ben mesela eskiden haftada bir falan gidiyordum, yavaş yavaş kendimi alıştırdım. Günlük rutine binince neredeyse hiç sıkıntı olmuyor. asdgfdsaf kusura bakmada senin için kokmuş lan günlük tuvalete çıkmak zaten normal insan faaliyeti bişey hani ekstra bir şey değil günlük çıkmıyorsanız zaten normal olmayan o. abooow 1 haftalık tuvalet kaç kaç kaç 5 yıl yatılı kaldım, oradan yadigar bu. Sadece haftasonları eve döndüğümde gidiyordum tuvalete, hijyen aşkından. Bir süre sonra vücut alışıyor, hayatının bir parçası değilmiş gibi bakıyorsun olaya. Günde 2-3 defa girenleri şaşkınlıkla karşılıyorum ama hala. Keçi gibi sıçıp gidiyorlar, şok yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 sosyatizm sağolsun çif köfte yeme isteğimi canlandırdı.teşekkürler sosyatizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 mod bey başlıkta ki capsi kaldıralım herkes geldi basuruyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 1 haftalık tuvalete çıkma periyodu cidden inanılmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Pingu said: karabiber bi şey yapmaz da pul biber çok fena yapar Yok yanlışın var. Kendi uyguladığım ampirik veriler ışığında karabiber etkisinin herhangi bir başka acıdan (pulbiber, isot, jalapeno) daha fazla etkili olduğu sonucuna ulaştım. Gerekli akademik kaynaklara başvuru yaptım, "J'Accuse: Karabiber Ve Basur Üzerine" isimli tezimle, henüz geri dönüş yok. Günde on tane falan şu minik turşu biberlerden yiyorum, her yemeğe karabiber (çekilmiş olanından bir de; pembeli beyazlı kombo), en acısından pulbiber ve zaman zaman da köri, hardal vs yiyorum. Günlük rutine binince bütün sorunlar aşıldı, güneşli günler gördüm, güzel günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Kaede said: - baharatı azalt - acıyı bırak ya da çok az ve seyrek ye - sadece kakan gelince yap. uzun uzun sakın oturma. ıkınma aynen uzun oturmamak çok önemliymiş ya ben de ona dikkat ediyorum artık. böle dergi okuyayım iphone ile oyun oynayayım falan dersen tuvalette hiç iyiye gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Haftada bir tuvalete giden adam sarin gazı osurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 haha hafta bir mi? kuru gıda yemiyor mu o adam 1 hafta boyunca, serum ile mi besleniyor abi. vidanjör gerekir be onun için asdafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Rasmon said: günde min 2 kere çıkıyorum. hoşuma gidiyo pimaş mı bağlattın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 2 senedir hertürlü acıdan uzak duruyorum :) Yediğim anda kabus gibi saatler yaşatıyor bana. Olay ishal ve kabızlık ile doğrudan bağlantılı, kendini zorlamayacaksın, ıkınmayacaksın, yoksa kampyonun tekeri patlatırsın. Bu ishal ve kabızlığın en önemli sebepleri ise başta acı olmak üzere beslenme düzeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 lan herkeste mi basur var? bu kadar yaygın mı? bende de olmasın lan. nasıl anlıyoruz? tırstım şimdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 büyük abdestini yaptıktan sonra,hatta yaparken çok acıyorsa mağlum oval bölge.sonrada silerken kan var ise,şişkinlik olmuş sa. sende basur milli takımına seçilmiş olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 otururken acıması ne ayak? o kadar mı şişiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 derecesi işte değişiyor,ilerlemiş olunca büs büyük olabiliyor.google ye basur yazarsan şahaserler görebilirsin.zorlama bile olsa bağsur olmadan oval bölge acırsa o bile acıtabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 google a basur yazmamak için burada soruyorum zaten sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 sakın yazma asdahasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 abi bu tür şeylerin kötü yanı, hani tamam doktordan utanılmaz filan ama gene de götü ayırıp göstermek filan pek hoş değil. insan utanıp, sıkılır. geçmiş olsun olan herkese valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 göstermekle kalsa keşke.parmaklıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 HEM DE YAĞLI ELDİVENLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar