Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ya tam emin misin yani direk dmg dışında (yani adamı seçip dmg verdiğin durum) açmıyor olabilir mi acep PvP flagı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Açmıyor öyle, adamı seçip aoe yapman felan lazım, seçmediğin sürece bişi olmaz.Benim rotasyonda thrash var o zaman sürekli pvp ye açık hale gelmem lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 blood boil mobları seçmiş olmama rağmen pvp geçiyo karakter belki her spell için geçerli değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ok demekki en temizi bugün bi PvP flahlinin yanına gidip targetlamadan blood boil basmak olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Burden of Eternity almanın random sandık ve rare dışında ne yolu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bir defa lootlayabildiğin 40 civarı chest, weekly chest, 500 coin'e aldığın anahtarlarla mağarada açtığın chestler ve normalinden elitine tüm moblardan düşme şansı var. garanti tek drop cape'le gidilen yerde var. albatros veya slowfall ile gidebilirsin eğer açmadıysan. mapten çıkıp kuşa binilerek de gidiliyor sanırım. youtube'da olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ben 2 kere şey yaptım, Huolon veya Cinderfall'dan çok yüksek yüzdeli düşüyor Burden ve eğer sen bir kere bile vurmuş olsan moba killi sana düşüyor. (Anlatamadım :( ) Her neyse zaten eliteler kesildikten sonra görürsün işte atıyorum "WTB Cloth Head from Cinderfall" vs. diye Eğer kesme sırasında sende darbe vurduysan yanılmıyorsam birine düşen itemi trade etme şansın var. Ben işte 2 kere öyle Burden satın aldım. Bir tane de sandıktan çıkardım. Burden'ları birinin 5k birini 6k'ya aldım. Az düşmüşse eğer o aralar fiyatlar 10k'ya falan yükselebiliyor gerçi bizim serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Aynı raidde olman lazım trade edebilmek için. Bizim serverda 30 Ally ve ben kesiyoruz Rareleri genelde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 sen horde misin, hangi serverdasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Horde misin değil. Horde musun? Hord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ne farkı var anlayan anladı ne sorduğumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Heheh şansıma kutu açmaca oyunundan peşpeşe 2 tane Ebony düştü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Anlaşılman yeterli değil, etikete uyman gerekiyor. Burası donanımhaber ya da forumtere değil, plebler gibi hor-de demiyoruz. Forumun koruması gereken bi saygınlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 troll ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 İyimiş timeless isle, yalnız twisting nether'da beynim eriyor rare peşinde koşarken. Warlock, monk, warrior ve mage'e gear topladım 4-5 saatte şaka gibi. Hem de sadece warlockla oynarken, mage'le warrior'u 90'layıp adada sandıklarını toplayınca onlar da 496 ilvl olurlar herhalde direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 low pop serverden birine söyle invite atsın geniş geniş farmla rareleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Drop rate deli ediyor beniiiiiiiiiii şu petleri alsam da celestial harici uğramasam artık yeterrrrrrrr... Sırf petler değil bu salak saçma geyik eşyaların bile %1,5-3 arası düşme şansı var. Rezillik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Dün lockla ilk defa girdim, 2 tane pet düştü, maymuna dönüştüren item düştü, celestial bosslardan tier glove düştü, HC SC yaptım 516 ilvl leg düştü, 471 ilvl'dan 499 ilvl'a çıktım SoO'ya girdim orda da 3. bosstan mı ne shoulder düştü sdlşifkjsg Bir de ben sadece armor çıkıyor timeless bla bla'lardan sanıyordum ama trinket da çıktı. http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Soulitude/simple Neck, wep ve trinketin biri hariç hepsini bir günde hallettim, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Diğerleri çok düşüyor zaten, maymuna dönüştüren merette %100 düşüyor. Düşmeyen şey normalde pet'ler ve rare lardan düşen vanity denilen eğlencelik eşyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 druidin bir skillini veren item dustu dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Dandelion frolicker çıktı =p AH ye daldım birde 3-4 peti oradan aldım. 1 tane daha alınca adaya anca celestial ve ordos u öldürmeye giderim o da haftada 1 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 pve serverlarında durum nasıl oluyor? tag açmadığın müddetçe pvp dönmüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Sakin oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Bizim PVE serverında ada'dakilerin yarısı başka serverdan gelme zaten. Invite almışlar takılıp duruyorlar da biraz saçma gibi ya. Yakında sayı olarak bizi geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bloody coin için taktikler neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar