Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Hayatımdaki en sıkıcı wow atraksiyonu oldu taymlıs ayzl. Tabii bunda TN gibi zebelleh sürüsü gibi insanın olduğu serverın etkisi de büyük. Bi' akşam ahmedinejad sağolsun, onun sayesinde nedir ne değildir öğrenmiştim bomboş serverda, geçen hafta. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Blazing chest mi neyse ona nasıl ulaşıyoruz? Hala albatrosla gidip duvardan atlama metodu çalışıyor mu yoksa illa legendary cloak falan mı gerekiyor ve onu nasıl alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 http://i.imgur.com/CeZaPIJ.jpg ben albatrosla böyle almıştım. o tepeden karşıdaki kuleye atlayıp sonra aşağı inmiştim. slowfall olursa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 O tepede albatrosa saldırıyorsun ve seni indiriyormu yoksa gülle gibi düşüyormusun aşağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 tepenin üzerinde saldırıyorsun tam saldırıp öldürdüğün yere indiriyor seni. erken saldırma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 beyler şunu bi netleştirelim ben ilk adaya gittiğim gün heralde 40 50 tane chest açtım. arasında ip, sütun, gemi, havaya uçurup slow fall ile açılan chestler de var. weekly maintenance'dan sonra adaya gittim sadece bu ip, sütun, gemideki chest vardı. haftalık kaç chest açabiliyorum artık? kesin bi sayı pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 havaya uçup slowfall'la açılan event sanırım bira şeysi gibi. bu zehir saçan kurbağaların orada gizli chest var onu 3-4 kere açtım. spirit mağarasında chest var onu 2-3 kere açtım. o minimap'te gözüken chestler haftalık. blazing bir kerelik olabilir. ipteki chesti de bir kere açtım sanırım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 wowhead'de demiş ki o lootladığın chestlerin hepsi bir kerelik. ipteki, sütundaki ve feather fall düştüğün weekly. bir de, gemideki, köyün ordaki batık gemi, ve de su altı mağarası haftalık. mutabık mıyız beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Su altında mağara nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Abi şu adaya daha giremedim ki mutabık olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 ahmedinejad said: Su altında mağara nerede? http://www.wowhead.com/news=219459/wowheads-guide-to-the-timeless-isle#achievementmaps-where-theres-pirates-theres-booty soldaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Burden için en mantıklısı Hualon mu ne onun tipindeki ibneleri kovalamak. O değilde şu Wrathion'un tabletlerini toplamam gerek. Var mı TOT Normal yapalım 10 man falan da hep achilerimiz olsun sdfas TABLET GEREK TABLET , CLOAKSIZ FLEXLERE BİLE ALMIYORLAR MİRİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Cloakin tam adi ne bi guide bulayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Wrathion'a exalted olmak gerek, essence of wrathion mu ne gerekiyor yanılmıyorsam 20 secrets of the empire gerekiyor şuan benim mesela wrathion iti için :( http://www.wowhead.com/item=94593/secrets-of-the-empire şundan flex'lere girsem sorun yokta işte flex yok sıkıntı büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Darksun said: Absolut said: Açıkcası yeni doksan olmuş biri dışında itemlar iyi değil gibi geldi bana. Dün bütün seti buradan düşenler ile değiştirdim stamina dışında daha iyi değil herhangi bir stat. 535 upgrade desen o aylar sürecek bir iş o yüzden keşke statları 1 stat değilde adam gibi nomal statlı itemlar düşseydi. Yok ya aylar sürmez, biraz rare öldürünce burden düşüyor zaten. Chest 'den haftada 1 de garanti zaten. Zor olmaz yani. Burden hangi chestten haftada bir garanti abi ? Ben 3-4 gündür ordayım burden murden görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 5 numaralı chest den garanti düşüyor 1 kere, yanlız o chestler bir daha spawn olmuyormuş =p Haritada 5 numaraya bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 aktif konu burası olduğu için buraya yazayım.Raidde raid ekranında kişi sayısı sadece 1 günüyor partiyi göremiyorum tank,helaer,dps leri göremiyorum 5,4 de oldu bunlar önceden bir sorun yoktu neden anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Raid ekranı eğer blizzard ui'nin raid ekranı ise, solunda ince bir bar var yaninda bir okla sağı gösteren. ona basıp, yukarıdan healer, dps, tank vs ne varsa işaretlersen hepsi görünür diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Timeless farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Bu rare'ler falan haftada 1 kez mi item düşürüyor yoksa her seferinde item şansı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 HEr defasında ne yazık ki, yanlız ilk kesmede daha yüksek şans felan diyorlardı ama ne kadar geyik bilmiyorum yani. Bir pet alacağım diye 330 tane elit kestim o kadar şansızım yani, çıktı sonunda bir daha o mağaraya girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Kafalık hariç herşey 3-4 defa düştü tek bir kafalık düşmedi 5 char toplam 100 sandıktan falan şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 okudukça oynayasım geliyor hangi realmlerdesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 PvE serverda AoE yapmak PvP flagi açıyor mu yoksa direk PvP flagged bir charı seçip hasar vermek mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Aciyor. Yaratik kapayim diye abanirsan sonun elbette gank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar