Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Para koymus cocugu


Nekro

Öne çıkan mesajlar

Bence sosyalist foruma donelim abi, kimse fluence e xenon takmaktan otesi isleri paylasamasin mesela.


Modifiyeyi gorsellerde yasatalim 1998 turbo sakizlarindaki arabalari hayali modifiyelim, hava filtresi sokup hondalarla ferrari tokatlayalim.

Ya da biri cikip soylesin, nedir o basliktaki problem?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Editden önce ne olduğunu açıklasın paramecium size ö.m.dan dürtün. Ayrıca kusura bakmayın yani, ne demek ne vardı o topicde? Halen topiği geçin, adamın bakın bunlar oyuncaklarım, bunlar da gece aç yatırdığım adamlarım mantığında bir hata göremiyorsanız, eyvallah. Burda cebinden çıkaracak çok adam var(!) o arkadaşı. Ben hatırlamıyorum birinin de çıkıp sonradan gömülmelik yaptığını
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım şuradaki gibi bir mesaj bekleniyordu;

Seq eski proje

Sequo said:

Evet arkadaşlar gelelim yeni projemize. Bu projeyi canlı canlı anlatmak istiyorum. Her gelen parçanın ve her işlemin detaylı fotolarını ve yapılanlarını tek tek anlatcam.

Öncelikle aracımızdan bahsedelim.

Resim:


Aracımız resimde görüldüğü üzere Nissan 200SX S14A dır. 1997 model olmasına rağmen 2006 trafiğe çıkışlıdır.

Orjinal 114.000KM de olup her aksanı kusursuz çalışmakta ve tamamen kapalı garajda saklanmıştır.

Hiç drift yapılmamış ve hiç yorulmamıştır. Bazılarına sallıyormuşum gibi gelebilir ama gerçekten Türkiyenin en temiz 200SXidir diyebiliriz.

Araç JDM üretim olup orjinal manuel vitesdir. (5 ileri şanzuman sonradan dönme 6 ileri m3 şanzumanı ile kıyaslanmasın) Ruhsatındada 200SX MT olarak geçmektedir.

Aracı yeni aldım ve sahibini razı edebilmek için her türlü pisliği yaptık :) Aracı güncel bir typer fiyatından daha yüksek fiyata aldımda denebilir.

Stok olarak aracımız 210 HP güç üretmektedir. Üzerinde Intercooler, Tial blow off ve HKS hava filtresi vardır.

Ayrıca yürüyen aksamına eski sahibi yaklaşık 12.000$ masraf yapmıştır. XYZ Sertlik yumuşaklık ve kamber ayarlı Coilover kit. brembo fren sistemi, komple al takım XYZ. Advan racing rs 19'' orjinal jant takımı (TR fiyatı 8.000TL) vs

Bugün itibari ile parça listemizi sipariş ettik. Listemizde bir kaç değişikliğe gittik detaylı listeyi burada paylaşacağım.

Listeden fiyatları çıkarmayacağım ki böyle bir projeye girmek isteyen olursa ne kadar harcandığı konusunda fikir edinsin diye.

Aracın yapımı Maslak Atatürk sanayinde Peak Garagede yapılacaktır.

Yaptığı işleri görmek için Peak Garage internet adresi ziyaret edilebilir.

Aracın şuanda motoru açılmış durumdadır. Parça siparişini geçtik parçaların gelmesiyle montaj başlayacaktır.

Gelelim parça listemize:



Listede yazan kargo bedelleri USA içi kargo bedelleridir. USA da siparişleri tek bir adresde toplayıp oradan direk türkiyeye 2 parça halinde kargoyalacağız.

Türkiye kargo masrafı ve gümrük bedelide toplamda yaklaşık 1.500$ ı bulur minimum.

Ekstra olarak Vi-Pec beyin kullanacağız. (Bkx: Vi-Pec) onu Japonyadan özel sipariş ediyoruz bunlardan ayrı. Beyin fiyatı 1.200$ kargo ve gümrüğüde 250$ tutuyor.

Parçalarımız şuanlık bu kadar motor açıldı darton gömlek sanırsam çakıldı ve rektefiye işlemlerinin bitmiş olması lazım.

Bu hafta maslağa uğrayınca detaylı fotolarla konuyu şenlendircem.

İnşallah bu projedende alnımın akıyla çıkacam.



Onun yerine düz girince garipsenmiş mi ne. Gerçi 2. mesajında zaten gelişmeleri paylaşacağım demiş ama o arada kaynamış sanırım.

Gerçi tuhaf olmuş. Adam patinaj bölümünde daha önce de yaptığı gibi modifiye araba paylaşmış işte. Haterlık yapılacak yer var yapılmayacak yer var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

problemi paramecium net bir sekilde anlatmis
acip okuyun


olay kavgaya dönmüş abi. kimsenin avukatlığını yapmaya çalışmıyorum ama adama konu ile ilgili mesaj gelmemiş nereyedeyse hiç zaten. her gelen saydırmış, adam da cevap vermiş. biri de çıkıp bus system şöyle olaymış dememiş mesela. para da konu tartışmaya dönünce kapatmış. para nın da kabahati yok. ama şöyle bir durum var adamın kullandığı parçalar ve araçlar hakkında fikri olan 3 4 kişi ya var ya yok forumda zaten. ben bile 1 defa ferrari kullandım hayatımda. söyleyecek bir şeyi yok çoğu kişinin. sonra iş kavgaya dönüyor. böyle de bir durum var yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Para, zengin, fakir, sequo, hater, ağlayanlar.
Şu lafları duymaktan o kadar sıkıldım ki forumda.

N'olur şu Olgar denen adam bana göre değilmiş diyip gitse paticikten artık? Banlanmışsın insan gibi git işte. Açma artık yeni account.

Yok neymiş iyi bir insanmış sonradan trollere dayanamamış çirkinleşmiş. Banane lan? Ben bu adamın çirkin halini görmek zorunda mıyım forumda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sequ baya haklı. normal yazan adama durduk yere hakaret edenlerin banlanmaması yönetim ayıbıdır.

tamam adamı eleştirdik ettik. patinajda kendi kendine takılan adama bu mal yine mi geldi falan derseniz haksızsınız aga.

hani konu dışında random konuya gelip m5 aldım 1000hp pis fakirler dese tamam. ki daha önceden böyle şeyler yapıyordu da artık yapmıyor işte adam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

sequ baya haklı. normal yazan adama durduk yere hakaret edenlerin banlanmaması yönetim ayıbıdır.

tamam adamı eleştirdik ettik. patinajda kendi kendine takılan adama bu mal yine mi geldi falan derseniz haksızsınız aga.

hani konu dışında random konuya gelip m5 aldım 1000hp pis fakirler dese tamam. ki daha önceden böyle şeyler yapıyordu da artık yapmıyor işte adam.


abi açıkçası bence de uzamamalı bu konu ama şöyle bişi de var söylemeden geçemeyeceğim.

bu adam bu periyodu daha önce de yaptı böyle ban yedi ne bileyim çok üstüne gidildi bi duruldu spor bölümünde takıldı bir iki, sonra tekrar aynı fakirler muhabbetiyle çıktı geldi. yani adam her zaman kaybetmeye mahkum bir insan ben senin gibi umutla bakamıyorum kendince takılıyor şeklinde.

bence şuan bu topic kilitlense ya. konu kapansa.
adamın adı geçince bile 10 sayfa konuşuyoruz. hayır ben de dayanamıyorum yazıyorum. gerek yok. tekrar kalitesizliğin dibine vurup geldiğinde konuşuruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

banlanıp başka nickle gelmek artık ban sebebi değil ya bariz. forumun yarısı öyle zaten sfds

bana farketmez. da sıkıldık aynı geyikler. ya bırakın adam takılsın ya da lobi yapın yönetim reskille bağlasın. tekrar üye olmaktan sıkılır o zaman.

ama yani normal yazan adama gelip sövmenin etmenin de mantığı yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi sizin gibileri de anlamıyorum.
bir çok kez iğrençleştiği herkes tarafından kabullenecek bir adamın nesini savunuyorsunuz elinize ne geçiyor anlamıyorum.

hadi bu topicte olan olay hakkında pek bişi demiyorum ama en alakasız adamın en çirkinleştiği yerlerde bile bir tip çıkıp "billlider ne hatersınız" diyebiliyor. aklım almıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

red dediğinde haklısın, bende katılıyorum ama adam sonuçta mimlendi yaptığı muhabbetlerden dolayı. eğer gerçekten amacı farklı olsa gidip "sequoya" almaz ikinci hesabı, görgüsüzlük muhabbeti fakirlik muhabbeti yapmadan paşa paşa patinajda veya her neredeyse sessiz sakin önceden olduğu gibi takılır.

trollenmez mi? o zamanda trollenir. internet sonuçta ki paticik trollün en yoğun döndüğü platformlardan biri. bunu göze almıyorsan veya göz ardı edemiyorsan yazmayacaksın bu kadar basit. trollediler beni diye insanlara hakaret et, seviyesizlik, görgüsüzlük kökle sonuna kadar sonra "beni siz böyle yaptınız" diye acındır.

tav oluyorum şu gelip de savunanlara. neyini savunuyorsunuz arkadaş adamın. herif kendi özür diledi ben aslında böyle değildim, bana böyle böyle yaptılar diye böyle davrandım diye. ha özür diledikten 2 gün sonra yine yontulmamış haline döndü orası detayda. yaptığı şeyin savunulcak bir tarafı yok.

parasını kıskanıyorlar diye adam benim gözümde kara cahildir. herhangi biriymiş gibi yorum yapmayın kısaca. adam bu kadar tepki topladı, bir günde o tepki yok olacak değil.

bencede düzgün bir şekilde konuşurken bash edilmesi hoş değil ama NÖDÖN BÖYLÖ YÖPÖYÖLÖR PÖRÖSÖNÖ KÖSKÖNÖYÖLÖR dencek bir durum yok.

yancılarına diyecek bir şey yok zaten, cidden acınası haldeler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çetin aga'nın foruma nasıl geldiğini hatırlamıyorsunuz sanırım. sonra fb'da nasıl salyalar akıttığını. bir de şimdiki çetin abimize bak. gayet cool takılıyor adam.

bıraya birisi gelir ayak uyduramaz rage atar sonra tekrar gelir bu sefer öğrenir az çok pati algısını. sequo'da da durum bundan farklı değil. bir önceki hesapta yaptığı şeyi tekrar yaparsa banlansın zaten ama adam gitmiş bölümüne konusunu açmış sağa solda dalaverelik yapmamış buna rağmen başkaları sayla akıtmış konuda.

paramecium da haklı, bariz bi shitstorm döneceği belli, kitledi. olay bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Modların içerisinde konu açanla tartışılması dışında başka içerik sağlama yetisi olmayan konuları kitlemesi gerektiğine katılıyorum. Hatta silerlerse daha bile iyi olur.

Fakat patinaj kısmına uğramadığımdan ve adamı tanımadığımdan ne gibi bir yanlış yaptığını pek algılayamadım. Patide araç modifiyesi üzerine ilgisi olan insanlar varsa bilgilendirici bir şeyler yazması ilginç olabilirmiş sanki. En başta performans nasıldı, ne yaptık, ne oldu tarzında.

Daha önceden sabıkası vardır herhalde diyerek geçiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

parasıyla değil mi lan kedi boku yiyeceksiniz diyen adamı savunan adam benim gözümde para için o kedi bokunu afiyetle yiyen omurgasızdan farklı değildir diyip konuyu da okunmayacaklar listesine ekliyorum.


eğer kökten kazıma yapmayacaksan, yani yeni nick aldı geldi direk ban. forumda bu yapılmıyor. yoksa çetintaş gibi bir adam forumda hakaret etmediği adam kalmadı. hala yazıyor. üstüne hayran kitlesi bile var sdfs.

o zaman biri banlanmayı hakedek bir davranış yapmadığı sürece yazmasına izin vereceksin. milletin de ona hakaret etmesine göz yummayacaksın. verin aqu'ya adminlik. banlasın hepsini sdfs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...