karatan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 5 liraya çok güzel Urfa dürüm yapan bir yer var. Arada sipariş geçiyorum yalnız dükkan 1,5 km uzaklıkta ve motorla dağıtım yapıyorlar. Bazen içimden sipariş geçmek gelmiyor. Sanki o mesafeden o fiyata dürüm sipariş verince adamları zarara uğratıyormuşum gibi düşünüyorum evde kola yoksa kutu kola filan söylüyorum mesela o zaman kazığı yeyince en azından adamlara borcumu ödemiş gibi hissediyorum. Bir de dominos'tan sipariş vermiştim dışarıdan hiç haberim yoktu ulan meğersem fırtına kopuyormuş dışarıda eleman gidince fark ettim. Çok üzüldüm getiren çocuğa zaten gecenin 1'i mi neydi. Benim gibi hisseden var mı acaba? Şöyle bir ortam yapalım.
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 o scooterın 1.5 km yaktığı benzin çogaz
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 getiren elemana 1 lira para ver sorun kalmaz
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 bi tek senin için çıkmıyodur, başka siparişleri de teslim ediyodur, sen içini ferah tut
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Eşek eti ucuz bişey, 1 lira maliyeti olur o dürümün.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 böylelerinin elenmesi lazım gen havuzundan.
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 bende geçen dominostan sipariş ettim karşıyaka da , yaşlı bi amca getirdi böyle halinden memnun olmayan. acaip üzülmüştüm.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Sen kapının öbür tarafında olsan o sana zerre acımaz getirsin işi ne ki ortada dolaşacağına getir götür işi yapıyor der bahşiş mahşiş vermez bir de siparişi eksik getirirsen hem sana laf sayar hem de işletmeye telefon açıp şikayet eder nereden mi biliyorum ben öyleyim çünkü nihohahahaa
karatan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 BlaCk said: amacın ne? Rahatladım
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 zarar ediyor olsa göndermez uzağa. zaten 5 liraya urfa satıyorsa içindeki et, et değildir. veya ufacık bir şeydir. her şekilde kar ediyordur.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 haci bu kadar ince dusunursen zor gelir hayat sana. herkes kendi isine. sen ucretleri eksiksiz odemeye bak. yeterli. vicdanın da rahat olsun
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 zarar etse gondermez, geleni de o kadar dusunucegine adam gibi bahsis ver.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 adamın derdi ne güzel be, keşke benimde böyle dertlerim olsa
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 vivavale said: herkes kendi isine. sen ucretleri eksiksiz odemeye bak. yeterli. vicdanın da rahat olsun ulan şunu okurken aklıma geldi para çekmeyi unutup berbere 10 lira eksik vermiştim, 2 hafta oldu anasını satayım. ayıp oldu he.
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Valla bende hatunu yatağa atınca önce bi üzülüyorum ama soyununca geçiyor. Yaa insan insanı hiç şaapar mı ama işte
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 kaç lira veriyon la ben toplamda 10 lira vermiyom
karatan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 aquila said: zarar etse gondermez, geleni de o kadar dusunucegine adam gibi bahsis ver. Bahşiş konusunda sıkıntım var. Daha önce müesseseyi uyarmama rağmen adamlar kola ile dürümü aynı poşete koyuyor dürüm soğuyor haliyle. O nedenle gelenlere poşeti gördükten sonra bahşiş veresim gelmiyor. Tek dürüm söyleyince sıkıntı yok ama aynı elemanı bir önceki kafasızlığıyla hatırlayınca içimden de gelmiyor. Neyse uzun lafın kısası adamlar öyle bir imkan sunmuşsa ve 5 tlye dürüm sipariş ettiriyorsa ben de edeyim değil mi :)
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 sabonis said: zarar ediyor olsa göndermez uzağa. zaten 5 liraya urfa satıyorsa içindeki et, et değildir. veya ufacık bir şeydir. her şekilde kar ediyordur. (tu)
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 kimse sipariş vermese adam işsiz kalsa daha mı iyi.sorun oluyorsa sölerler zaten
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 sabonis said: ulan şunu okurken aklıma geldi para çekmeyi unutup berbere 10 lira eksik vermiştim, 2 hafta oldu anasını satayım. ayıp oldu he. at mı traş ettirdin hafız? 10 lira eksik bir de?
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Eğer işlerine gelmezse "o kadar az ürün için getiremiyoruz" derler. Ben boğazımın, çalışanda aylığının derdinde. Sıkıntı yok. Sen söylemezsen bu sefer talep yok diye işten çıkarsalar adamı daha mı iyi?
kek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 dürümcüyü eve atma gibi bir derdin yoksa sorun yok.
Öne çıkan mesajlar