Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 dry agedlar çok hoş duruyo ya. yiyen var mı ? tadını başka yerlerle karşılaştırırsak nasıl burası ?
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 git eti kendin al evde pişir daha iyi ve daha ucuz
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Goering said: sabonis said: alperozg said: Walla fotoğrafları facebookta da paylaştım. Biraz görgüsüzlük gibi oluyor ama kendime saklamama gerek yok güzel şeyleri paylaşmak lazım. Virginia Angus'un yeri ufak, alkol yok, yemeği yedikten sonra kalkıyorsun keyif yeri değil. keyif yeri diil mi? oturamaz mıyız 1.5 saat falan yani? kötüymüş bi de koyduğun fotoğraflar hangisi menüde göt kadar yer, haftasonu yer bulamacağının garantisini veriyorum eyv, haftaiçi gidek o zaman
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Goering said: ne alaka lan tunelde de var istinye konusunda sivadin tamam istinyede gezen kitle sonra tünelde eğlenmeye gidiyor. hala haklıyım!!
kek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ortaköy taraflarında da var shakeshack ?
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 moncici said: angus eti iyi değil ya suadiye'de de var beeves diye biyer, bu virginia'dan daha lüks falan ama tat yok ette. süslemeler, tabaklar iyi ama bizim köşedeki kasaptan koyun eti karıştırılmış kıyma alır köfte yaparım daha lezzetli olur. baba ben orada yedim, dana sırt mı ne vardı o güzeldi bi tek.Çoğu yemeğini denedim hakikaten bende çok tat alamadım.Tavsiye etmem kesinlikle
eldar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Bu akımı da hayretle izliyorum, sanki et yeni keşfedildi. Nese hayırlısı diyelim, millet biraz yemeği öğrensin de, standartlar artar belki. Darısı kuzu etinin, kuyruk yağının başına.
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 O değil de, bırak normal yemeyi de ; Şefe teslim falan tam bi hayvanlık, tam bi tüketim gerizekalılığı, tam bi OÇ'lik bence. İnsan haddini bilmeli. Gerektiği kadar yemeli.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 400 gr diyor, bence normal. Bide kemikli o etlerin bi kısmı.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 3-4 tane sef varsa anca yeter. tek sefe bırakırsan işi ac kalırız
mani Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yildirimokur said: O değil de, bırak normal yemeyi de ; Şefe teslim falan tam bi hayvanlık, tam bi tüketim gerizekalılığı, tam bi OÇ'lik bence. İnsan haddini bilmeli. Gerektiği kadar yemeli. sakin
Therru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 mani said: yildirimokur said: O değil de, bırak normal yemeyi de ; Şefe teslim falan tam bi hayvanlık, tam bi tüketim gerizekalılığı, tam bi OÇ'lik bence. İnsan haddini bilmeli. Gerektiği kadar yemeli. sakin doğru demiş.
mani Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 küfür etmeden fikirlerini açıklamaya yetemiyorsa sakin olacak.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 günde 1 kilo et yiyenler var herkesi kendiniz gibi sanmayın
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Küfür, gerektiğinde kullanılmalı.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 valla burda gereksiz kullanmışın
kek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ben bir öğünde 1 kilo et yiyebiliyorum. doymam için gereken miktar bu. senin miden yetersizse biz ne yapalım...
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Akşam eve gideyim de 500 gram et yiyeyim. Jaeger kadar hayvan olmadığım için 1 kilo yiyemiyorum daha, ama o günler de gelecek!
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 naptın hacı o kadar yenir mi tüketim çılgınlığı tamamen oç mu olcan başımıza
Öne çıkan mesajlar