Trans Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ben merak ediyorum boşanma sürecinin nasıl işlediğini ne kadar sürdüğünü. tabi ki bu bilgilere araştırarak da ulaşabilirim ama yapmıyorum. bu arada ko.gö.ra.gi. babacum,hayatın daha da güzelleşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 hayırdır boşancan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Hadi gecmis olsun haci, aramiza hosgeldin dsgs B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abi bi götlük yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bombilo said: hayırdır boşancan mı? boşandı bilem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 trans'a didiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 öyle bir durumum var evet benim de,o yüzden sormuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Patide de harşey stacklanıyor. Geçen sene yaz başı herkes evleniyordu. Bi ara bebek haberleri oldu bi sürü, şimdi kaç tane boşanan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 süreç vezneye 180 TL yatırıp dilekçeyi vermekle başlıyor ahah, yanında avukat tanıdığın varsa sonrasında 130 tl geri alıyormuşsun, daha doğrusu biz aldık :P bizim süreç 2 hafta sürdü de çok şanslıydım ben, eski eşim babadan alman olduğundan "evi dağıttık, şu anda arkadaşımda kalıyorum ailem almanyada oraya en kısa sürede geri dönmek istiyorum" dedi de hakim insafa gelip "pazartesi 08:30 da gelin" dedi, aradan alacağını söyledi tabii saat kaçta alacağının garantisi yoktu han,i biz 08:30 da orada olsak bile bizi öğleden sonra da araya alabilirdi.. ha şansımıza 09:30 civarı işimiz bitmişti tam 15 gün sonra da karar yazısı çıktı, o yazıya "yargıtaya gidilmeyecek" protokolü de imzalandı ve iş bitti.. bize yardımcı olan avukat "çok şanslısın, olabilecek en sorunsuz ve en kısa sürede bitti" dedi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hadi geçmiş olsun biladerim. hayat iyi insanlar çıkarsın karşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Peki abi şimdi de nasıl hatun bulup, kandırıp evlenmeye ikna ettiğini anlatır mısın? Özellikle hatun bulma kısmını detaylı istiyoruz. Kafasına odunla vurup, mağaraya sürüklemek pek işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 BabacumMostors said: süreç vezneye 180 TL yatırıp dilekçeyi vermekle başlıyor ahah, yanında avukat tanıdığın varsa sonrasında 130 tl geri alıyormuşsun, daha doğrusu biz aldık :P bizim süreç 2 hafta sürdü de çok şanslıydım ben, eski eşim babadan alman olduğundan "evi dağıttık, şu anda arkadaşımda kalıyorum ailem almanyada oraya en kısa sürede geri dönmek istiyorum" dedi de hakim insafa gelip "pazartesi 08:30 da gelin" dedi, aradan alacağını söyledi tabii saat kaçta alacağının garantisi yoktu han,i biz 08:30 da orada olsak bile bizi öğleden sonra da araya alabilirdi.. ha şansımıza 09:30 civarı işimiz bitmişti tam 15 gün sonra da karar yazısı çıktı, o yazıya "yargıtaya gidilmeyecek" protokolü de imzalandı ve iş bitti.. bize yardımcı olan avukat "çok şanslısın, olabilecek en sorunsuz ve en kısa sürede bitti" dedi eheh abi bu kadar geyiğe vurduğun için geyiğe vurma hakkımı kullanıyorum. Ula düğünde, ev kurmada on binlerce lira harcayıp boşanma sırasında alacağın 130 lirayı nası düşünüyosun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 tekrar mı evleniyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Masakari said: Peki abi şimdi de nasıl hatun bulup, kandırıp evlenmeye ikna ettiğini anlatır mısın? Özellikle hatun bulma kısmını detaylı istiyoruz. Kafasına odunla vurup, mağaraya sürüklemek pek işe yaramadı. aç kapa yap yap ram şişmiştir sdf ya cali zaten giren girmiş bu biraz da traji komik kısmı oldu açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Ben de 2006'de hatun "başkası var, çok özür dilerim" dediğinde garsona 20 lira verip gittiydim. Hala içimde. O paralar koyuyor adama. Asla unutulmuyor. Kim bilir, para üstünü de almıştır çıkmadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 çok moral bozucu işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi seni tanımasamda üzüldüğümü belirtmek isterim,umarım bir daha ki birlikteliğin daha isabetli olur ve üzülmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Bekarlık sultanlık ya. Ak gece hayatına :) Yeni çıtır kızlar bul işte ne gözel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Masakari said: Peki abi şimdi de nasıl hatun bulup, kandırıp evlenmeye ikna ettiğini anlatır mısın? Adam bulmadı ki, kız bunu buldu. Evlenelim evlenelim ayağına iğfal etti, işi bittikten sonra da kirli bir dildo gibi bi kenara atıp almanyaya dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 olm bu adama inanmayın lan. bildiğin yiyor sizi sdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ben de şu düğün mevzuna takılıyorum ya. evlenince iyi gitmezse sırf bu yüzden nasıl boşanırım diye içim içimi yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 abi, kafa çok rahat oluyoır.. direk işletme maliyeti gibi yaklaşıyorsun "gireceği varmış girmiş daha da girmesin" diyebiliyor insan ayrıca evet lan ben aylarca evde bekar bekar oturup evimin kadınını bekledim, yanıma aldıracam dedi aldırmadı sdf halbuse ben de istemez miydim stresten uzak egeye yerleşmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Ulan bekar, gel de monitoru al yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 hafta sonu gelem alam.. hem de arabasız geleceğim ama geleceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 BabacumMostors said: hafta sonu gelem alam.. hem de arabasız geleceğim ama geleceğim lan benim de klavyeyi al da sonra ben senden alırım. bu herifle bizim buluşabileceğimiz yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar