coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 nereye açayım? geyiğinizi, futbolunuzu, oyununuzu ve hatta sizi... sizi; kendini ozel yasaminda ilerici, insanci, "modern", hatta solcu vs gibi sifatlarla lanse eden - TALEP EDEN (!)- ancak imkani olmasina karsi direnmeyenlere sesleniyorum... gelecek sizin eseriniz olacaksa yazık! gelecek sizin eseriniz olacaksa yandik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bence haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yapma coco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sen şimdi sinirlisin. arkadaşına zarar vermişler. çok geçmiş olsun. sinirin geçsin, sonra sitem et bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 beğenmeyen gider dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 haketmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 saçmalıyorum sanırım çok özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 patiye dertleşmek için açtım isyanımı, hedef almak için değil... ps: bir değil ki, daha kaç arkadaşımı vereceğim karakola ve hastaneye... YETER!! E: kalvyemi pembeye boyadim ve gerisi toz oldu.. . :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bpenbe klavyeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 yetiştiriliş biçimi, öğrenilmiş apolitiklik, türk aile yapısı, çıkar ve pısırıklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 özal gençliği ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Valla ben gayet gericiyim. Forumun çoğu da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 geçmiş olsun. ne olduğunu bilmiyorum ama insanlara gerçekten yaşananları anlatarak bu durumdan kurtulabilir memleket. ama anlatırken sinirden, aşağılamadan uzak durmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Oooh millet sokaklarda sürünürken ben evimde rahat koltuğumda facebooktan paylaşımlarla işin içinde gibi görünüp primleri topluyorum. Direnin direnin, bizim içinde direnin ZAAAAAA Bu arada başlık doğru yerde, kişisel isabetli bi seçim. Yalnız konu açarken içeriğini biraz daha net yazabilirsin, "biz enayi miyiz cop yiyoruz siz de yesenize biraz" daha açıklayıcı bir başlık olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 5 aydır Taksim'in önünden geçmedim. Direniş ayağına yaptığım manitanın haddi hesabı yok aga, sen ne diyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Kızın arkadaşı kafasından vurulmuş resmen taşşak geçiyorsunuz abi şu anki durumla. Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 sanmıyorum ben, türk insanının en kötü yanlarından biri de yumurta kapıya gelmeden harekete geçmemeleri. ama öyle bi yönetim varki, adamlar yumurtayı kapıya getirmeden önce yapıcakları herşeyi yaptılar ve yapmaya devam ediyolar. too late. fak dis kantıri tldr; ülke boktandı, daha da boktan olucak inşallah maşallah. geze şakirtler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 kantıri hüloğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 direnmek zorundamıyım ya akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Herkes direnmek zorunda değil.Direnmeyi destekleyip istiyor olsa bile korkuyordur.Arkadaşın için üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Xaenin said: Kızın arkadaşı kafasından vurulmuş resmen taşşak geçiyorsunuz abi şu anki durumla. Ayıp. Kızın arkadaşının başından vurulması topic e girince default öm gelen info mu? Nereden bilsin abi yorum yapanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Xaenin said: Kızın arkadaşı kafasından vurulmuş resmen taşşak geçiyorsunuz abi şu anki durumla. Ayıp. O zaman arkadaşım kafasından vuruldu çok üzgünüm onun için endişeliyim der bişey der. EN ÇOK BEN DİRENDİM SİZ DİRENMEDİNİZ muhabbetiyle de ancak taşşak geçilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 heryere açılabilir bu başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Kızın durumuna ve isyanına biraz anlayış gösterilebilir demek istemiş sanırım şair.Kalkıpta özüy dileyim yazsın herkes dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 direndim dediği de forumda post kasıyor klavyesine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar