GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 oo yeni bölüm gelmiş bi izlim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Gerge'ye güvendik. Beğenmezsek artık gereki yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Bu arada network kanallarinda rastlanmayan seylerle dolu dizi. Neydi o, Iskence sahnesi. Snuff degildi yani ama epey epey gosterdiler bir network kanali icin. Karakterler cok iyi bu arada, siyah/beyaz durumlari yok. Sezonun en iyisi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Abi super.. 100 okka en az . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 abi bu dizi efsane bak buraya yazıyorum, baya baya sevdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 onlar fbi dan ben cia denim aradaki farkı biliyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 beğendik diziyi. gülmekten öldük ama bu sahnede. napıyor abi bu adam? ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Dizi güzel gidiyor bence. Hikaye anlatımı keyifli yapıyor bölümleri. Sanki bir tane filmi aklıma getiriyor ama çıkaaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Abi James Spader oturup erotik hikaye anlatmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 GERGE said: Bu arada network kanallarinda rastlanmayan seylerle dolu dizi. Neydi o, Iskence sahnesi. Snuff degildi yani ama epey epey gosterdiler bir network kanali icin. Karakterler cok iyi bu arada, siyah/beyaz durumlari yok. Sezonun en iyisi hala. NBC iki dizidir şaşırtıyor öyle kanlı olma konusunda. Hannibal'da gösterdiklerini de öyle NBC'den beklemezdim hiç. Birde lütfen Raymond, hatunun babası çıkmasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 BiTcH_oFBaT said: beğendik diziyi. gülmekten öldük ama bu sahnede. napıyor abi bu adam? ahahhaha ahahahako ince görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 progamer said: Birde lütfen Raymond, hatunun babası çıkmasın sdf babası çıkmama ihtimali %5 fln heralde. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abi nasıl beğendiniz bu diziyi. yapmayın ya. klişelerle dolu saçmalık resmejn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Klişeler var diye illa saçma mı olacak? Ajan dizisi dediğim klişe olur zaten, gayet güzel ve eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 keyifli gidiyo napalım başka dizi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Her bolum bir oncekinden daha iyi, efsane olur bu dizi boyle giderse. Kablo dizilerinin kalitesinde direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Ilk bolum fena degildi ya izlenir gibi. Ikinci bolumun basinda Sympathy for the Devil calismasi cok hosuma gitti ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 aynen öyle müziklerde epik seçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Dizi güzel gidiyor, ben de takipteyim. Hayırlısı. df said: progamer said: Birde lütfen Raymond, hatunun babası çıkmasın sdf babası çıkmama ihtimali %5 fln heralde. =) 4. bölümü birazdan izlicem ama 3.'nün sonunda zaten babası olduğu çok belli oldu. 3. bölümden bunu yaptılarsa baymayacak şeyleri düşünmüşlerdir diye ümidim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Baba cikacagini dusunmuyorum. Babasi olsa anlarlardi, her bir haltini test etmislerdir iliski var mi, akrabalar mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 iyi dizi ya ama senaristin işi zor, en ufak hatasında soğurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Cliffhanger no Jutsu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Teşekkür ederim Gerge paylaşımın için . Güzel bir dizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 5. bölümde biyerlere geldiler sonunda. Asıl düşmanımız, işler göründüüğünden daha karışık gibi cümleler kurdu reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar