Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z2a-6456.php soyle bir sey var iyi gibi gorunuyor gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 arkada kaldi :( Kanuni said: 2-3 gundur androidlere bakiyorumda gene en iyisi bu acik ara. lg g3 : o ekran fazla overkill, isinma pil omru gunesde ekranin gorunurlulugu, buyukluk .. gerisi tamam ama olmamis. m8 : kamera harici iyi gibi ama koca kasaya o ekran... s5 : en iyi ekran donanim vs gibi ama plastik ve samsung no! z2 : palet kadar o buyukluge o ekran.. iclerinde tam aha deyip buyuklugu sonrasi korkutan alet. nexus 5 : pil omru ve ekranin gunesde gorunurlulugu. gene nexus 5 ele gelen vs si ile super alet bana gore. arti direk google experience. bu kadar sirketin bazi seyleri es gecmesi nasil mumkun anlamak cok zor. 4,7-5 inch ele gelip kullanilacak alet yok high endlerde nerdeyse. samsunglardaki iphonelardaki tek hardware tus, 4,7-5 inch tek elle kullanilacak, m8 iphone gibi uretim kalitesi olacak, gunesde s5 veya bir baskasi gibi gorulebilecek, iyi pil omrune sahip (1-2 gun fazlasi zaten yok) telefon yok ayip lan! windows phone zaten marketi yuzunden zor yoksa 930 cok begendim. apple ile gelecek buyuk ekran telleri bekleyeyim gene ya da nexus 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Pure google or afk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 içimde ki nexus aşkı bambaşka isimli çalışmam : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Kanuni said: samsunglardaki iphonelardaki tek hardware tus, 4,7-5 inch tek elle kullanilacak, m8 iphone gibi uretim kalitesi olacak, gunesde s5 veya bir baskasi gibi gorulebilecek, iyi pil omrune sahip (1-2 gun fazlasi zaten yok) telefon yok ayip lan! windows phone zaten marketi yuzunden zor yoksa 930 cok begendim. apple ile gelecek buyuk ekran telleri bekleyeyim gene ya da nexus 6. http://www.mi.com/en/mi3 Buyurun , orta tuş yok sadece. Geri kalan herşey bunda var. Ki firma Türkiye piyasasına giriş yapacak yazılan çizilene göre, sene sonunda burada. Kendi kullandığım telefon , övmek gibin olmasın.Miui tek başına almak için sebep. ki bu mi2 den beri kullanıyorum Xiaomi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Birinizde nexus 5 review atsin suraya ilk elden?!?! Mi 3 guzelmis. Aslinda nexus 5 pek ucuz burda alayim olmadi hediye ederim onu veya iphone 5 i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 http://www.thlmobilestore.com/thl-5000-mtk6592-octa-core-android-4-2-2gb-32gb-smartphone-5-0-inch.html Abi şu telefon çok iyi ya. Herşeyi üst düzeye yakın, batarya 5000mah. 299$ diyo, hangi ülkede satılıyosa gidip ordan alsak ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Pilli telefon degil de telefonlu pil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Kanuni said: bu kadar sirketin bazi seyleri es gecmesi nasil mumkun anlamak cok zor. es geçmek falan değil bilerek yapıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Quo-Vadis said: http://www.mi.com/en/mi3 Buyurun , orta tuş yok sadece. Geri kalan herşey bunda var. Ki firma Türkiye piyasasına giriş yapacak yazılan çizilene göre, sene sonunda burada. Kendi kullandığım telefon , övmek gibin olmasın.Miui tek başına almak için sebep. ki bu mi2 den beri kullanıyorum Xiaomi. iyi güzel de nisandan beri gelecek göyaa da ortalıkta yok, zaten piyasaya girse, eğer birde kaliteliyse bundan sonra büyük markalar böyle satış yapamaz. 64gb 320$ diyor ya 500$ olsa kapış kapış gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bebeğim ya bakıp bakıp aşık oluyorum kendisine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 benim telefonun arkasındaki nexus 5 yazısının yapıştırmaları çıkıyor yavaş yavaş sizde de böyle bir durum oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 yoo gayet sağlam duruyorlar. bu arada 3. kez masadan korumasız taşa yere çaktım telefonu hala en ufak bir çatlama kırılma yok sadece köşe plastiğinde ezilme oldu olur o kadar... manyak sağlam yapmışlar makineyi. alın. aldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Çok hafif telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 kap falan kullanıyor musunuz gençler? ben kullanmıyorum da acaba dedim baksam mı bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 spigen slim armor vb. tavsiye ederim nexus 5 için de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ben şu çıkartmalardan düşünüyorum ya şu dbrand markasının ürünlerinden, isteğe göre değişiklikler de yapıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 bugün 5.0 lollipop geliyor olmalı... bende dev preview var da, updatei alan biri topiği uplayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Şu an bu alınır mı? Iphone 6 alacaktım, araba alınca param kalmadı, zaten tereddüt ediyordum. 4s kullanıyorum, şu an camdan atma arefesindeyim. Yarım gün yetmiyor pili yoğun telefon görüşmesi yapmak zorunda kaldığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 yogun telefon gorusmesi yapiyosan, akilli olmayan telefon al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 simdi abi renkli resimli internete baglanan esek ekran telefonlar arasinda sarj en fazla 1 saat bilemedin 2 saat oynar..o yuzden ya yeni pil yada sade bir telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Bir de 16gb olanıyla 32 gb olanı arasında herhangi bir fark var mı storage haricinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Note 2 vardı, kardeşime verdim. Note 2'yle günü bitiriyordum çok rahat. Hatta telefonla çok görüşmeyince 2 gün falan geniş geniş kullanıyordum 3g vs. 4s öyle değil ama sabah şarjdan çekiyorum, öğleden sonra %30'da falan. 3G açıkken inanılmaz hızlı bitiyor şarj bir de, hiç konuşmasam 3g'yi açık bıraksam bile akşam %20'ye geliyor rahat. E onu da kapatamıyorum gelen mailları vs. görmem lazım. Şarjı note 2 kadar gitse yeter özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 note 3 al ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Kocaman abi 5.5" telefonlar, o yüzden kardeşime itekledim zaten note 2'yi; kız çanta diye bavulla gezdiği için telefonun büyüklüğü ona etki etmiyor sdf 4.7" ideal büyüklük bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar