Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağlık, ölüm, hastalık başlık işte bilemedim..

monoscope

Öne çıkan mesajlar

selam.

anlatacağım şeyde istenildiği gibi geyik yapılabilir ama ricam aldatmak, boynuzlamak, pompalamak gibi cümleler kurulmasın rica ediyorum, uzun uzun anlatamayacağım ama öyle birşeyin olması gibi bir durum olmadı. baştan söylemek istedim

kız arkadaşımın birkaç gündür alt kısımlarında bir sorun vardı. böyle mantarımsı pulumsu garip şeyler oluşmuştu ve doktora gitti. doktor buna hpv ( sadece cinsellikle bulaşan bir hastalıkmış, kansere dönüyormuş %80 ölüm falan filan demiş ) olabileceğini (tabi biraz kesin konuşmuş) söyledi.

şimdi doğal olarak bana geldi konu ben dedim ki ben senden başkasıyla hiçbir münasebetim olmadı ki olmadı elimden başka. onun da ilk deneyimi benle oldu falan filan o gün bu gündür zaten beraberiz. yani bu durumda bende böyle bir hastalığın olması durumu olamaz ki olsa bende de çıkardı falan filan dedim.

smear testi diye bir olay varmış bu hastalığı kesinleştirmek için onu yaptırcak ama tabi çekiniyor aile bilmiyor aramızdaki durumu, tedavisi kemoterapi falan illaki anlıycaklar stresi ve bir yandan da ölüm kendisini tedirgin ve huzursuz ediyor.

ben de diyorum ki yoktur öyle bişey madem sırf cinsellikle bulaşıyo denizden falan bişey olmuştur bi enfeksiyon falan çıkar diyorum tabi ama sözler yetmiyor bu durumda. ben de bilemedim tabi yani insan ister istemez en kötüsüne kafası gidiyo.

Ne yapacağımı bilemedim, p.tesi teste gidicek kadın ve aile hekimlikleri yapıyormuş sanırım. bir ordan yaptıralım bi de gider özel hastanede yaptırırız garanti olur dedim.

Vallahi napacağımı bilemedim geldim buraya mal gibi yazdım işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...