monoscope Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 selam. anlatacağım şeyde istenildiği gibi geyik yapılabilir ama ricam aldatmak, boynuzlamak, pompalamak gibi cümleler kurulmasın rica ediyorum, uzun uzun anlatamayacağım ama öyle birşeyin olması gibi bir durum olmadı. baştan söylemek istedim kız arkadaşımın birkaç gündür alt kısımlarında bir sorun vardı. böyle mantarımsı pulumsu garip şeyler oluşmuştu ve doktora gitti. doktor buna hpv ( sadece cinsellikle bulaşan bir hastalıkmış, kansere dönüyormuş %80 ölüm falan filan demiş ) olabileceğini (tabi biraz kesin konuşmuş) söyledi. şimdi doğal olarak bana geldi konu ben dedim ki ben senden başkasıyla hiçbir münasebetim olmadı ki olmadı elimden başka. onun da ilk deneyimi benle oldu falan filan o gün bu gündür zaten beraberiz. yani bu durumda bende böyle bir hastalığın olması durumu olamaz ki olsa bende de çıkardı falan filan dedim. smear testi diye bir olay varmış bu hastalığı kesinleştirmek için onu yaptırcak ama tabi çekiniyor aile bilmiyor aramızdaki durumu, tedavisi kemoterapi falan illaki anlıycaklar stresi ve bir yandan da ölüm kendisini tedirgin ve huzursuz ediyor. ben de diyorum ki yoktur öyle bişey madem sırf cinsellikle bulaşıyo denizden falan bişey olmuştur bi enfeksiyon falan çıkar diyorum tabi ama sözler yetmiyor bu durumda. ben de bilemedim tabi yani insan ister istemez en kötüsüne kafası gidiyo. Ne yapacağımı bilemedim, p.tesi teste gidicek kadın ve aile hekimlikleri yapıyormuş sanırım. bir ordan yaptıralım bi de gider özel hastanede yaptırırız garanti olur dedim. Vallahi napacağımı bilemedim geldim buraya mal gibi yazdım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Başka doktora gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 geçmiş olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hpv olması çok düşük ihtimal bence, atağızlı doktor öyle konuşmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 sende taşıyıcılık vardır diyeceğim de, abesk olur mu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Olmaz ya mutlaka başka bir doktora gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ya bana da çok abuk geldi, ne biliyim umumi tuvaletlerden bişeyler bulaştığını varsay falan filan varsayımlarla da hareket edilmiyo ki. başka doktorlara gitme düşüncesi de aklımın bi kenarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 eğer devlet hastanesine gittiyseniz mutlaka başka bi doktora daha gidin. hatta öncesinde araştırın doktorları oyle gidin. ya da özel hastaneye gidin güvenilir bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 sadece cinsel yolla bulaşıyorsa wc ile bir alakası olacağını sanmıyorum,kız seni aldatmış olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yok öyle bi olay abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 internetten arastırma yapmamanı tavsiye ederim bu arada. trollemek için çok abuk subuk seyler yazılıyor. dediğin gibi önce bi iki baska doktora gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 al kız arkadaşını iyi bir kadın doğum uzmanına götür, smear testi dedikleri şey öyle büyütülecek birşey değil basit bir test. oradan bir sıvı alıyorlar 1-2 günde çıkıyor sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 öncelikle gecmis olsun. mutlaka baska bir doktora gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 S-H said: sadece cinsel yolla bulaşıyorsa wc ile bir alakası olacağını sanmıyorum,kız seni aldatmış olamaz mı? bundan farklı olarak seni deniyo falan olmasın. turk kızı belli olmaz abi. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 asdasd yok ya bildiğin ölücem moduna falan girdi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 gecmis olsun. HPV nin o kadar olumcul olmasi nedir doktorun kafa mi guzeldi acaba. %80 ?!? baska bir yere direk. iyi bir jinekologa virologa falan danismak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Gecmis olsun. Denildigi gibi baska doktorlara. Aileden de korkmayin abi, kiz arkadasin su an olmekten cok babasindan korkuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 geçmiş olsun ya ne stresli bir iş allah sabır versin edit: hani doktordur yapmaz diyorum da evli olmadığını anlayınca cinsel hastalığı da görünce götlük yapmış olmasın doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 simir testini 6-7 ayda bir yaptıranlar var. Her kadının bünyesi farklı gelişmeler gösterebiliyor. Benim ablamda simir sonucu ileride rahim kanserine dönüşebilir vs çıktı rahmini aldırdı. Başka doktora hemen gidin vakit kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 "taşıyıcı" diye bişey duymadın heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bu forumdaki kac kisi tasiyici acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 düzgün doktora gidin başka doktora gidin. benim arkadaşıma da %90 bel soğukluğu falan demişti doktorun birisi, adam sevgilisiyle papaz oldu onun yüzünden. sonra başka yerlerde ortaya çıktı enfeksiyonmuş alakasız bi şeymiş. ortam gerildiğiyle kaldı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ohoo, bel soguklugu teshisi koyulup " olsun, değdi" diyen adam gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 kız arkadaşın seni yemiş gibi geldi. doktora gittiğine emin misin ? hani internetten kendi kendine teşhis koymuş olmasın. sadece cinsel yolla bulaşıyorsa ve sende problem yoksa gerisini söylemeye gerek yok sanırım dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar