thewolfram Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 The Focus Special Pack features an amazing collection of titles: Game of Thrones Divinity 2: Developer's Cut Blood Bowl: Chaos Edition Wargame: Airland Battle Cities XL Platinum Farming Simulator 2013 Mars: War Logs The Testament of Sherlock Holmes Get the entire bundle, more than $200 worth of games, at an amazing discount price. 59,99$ alınır bu.
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 thewolfram said: The Focus Special Pack features an amazing collection of titles: Game of Thrones Divinity 2: Developer's Cut Blood Bowl: Chaos Edition Wargame: Airland Battle Cities XL Platinum Farming Simulator 2013 Mars: War Logs The Testament of Sherlock Holmes Get the entire bundle, more than $200 worth of games, at an amazing discount price. 59,99$ alınır bu. >amazing collection of titles Game of Thrones RPG'sini epey begenmiştim ben gerçi, Mars War Logs da fena bir oyun degildi, ama şu bundle'ın içinde aman aman para verilmeyi hakeden yegâne oyun Wargame.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bloodbowl dısında bişi yok orda oynanıcak
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Blood Bowl, Sherlock Holmes, Divinity 2 güzel oyunlar. Ama kesmez Patiyi, Mass Effect 3, Dragon Age 2 lazım, hemen burun kıvrılmış zaten.
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Blood Bowl sahibi bir insan olarak diğer bütün oyunlar humble'a çıksa avarajın üstünde para atacağımı bile sanmıyorum.
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Warhero said: Blood Bowl, Sherlock Holmes, Divinity 2 güzel oyunlar. Ama kesmez Patiyi, Mass Effect 3, Dragon Age 2 lazım, hemen burun kıvrılmış zaten. baş düşmanıma söylemem lan
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 berbat bi de yeni başlık açılmış üstelik.
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 adamlar 1 dolara ded sipeys 3 lü bandıl veriyorlar. şuna 60 dolar çekmişler lan hahaha
Öne çıkan mesajlar