BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 screwy said: BabacumMostors said: adam daha mühim işlerle uğraştığından ardeth kadar bakıyor artık foruma zaten hepi topu iki bilim adamımız varhade la yerini bil osuriim mi? napayım ha napayım amına koyim? *maskeyi yere atss* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bilim yapanımız cok kanka o manada. sakin ol ve o osurugu yere bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Nako said: Nako said: şurdabiosbirçekim.jpeg gollumlu vardı bir tane bulamıyorum. çok üzülüyorum :( artık üzülmene sebep kalmadı http://i.capsspot.com/s/26/8/517782.jpg 31 çeken gollum 31 ÇEKEN GOLLUM!! Mordor Rahmanlar hamallesi 42 numarada, giderken sağda gelirken solda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Phyx said: şu içinde olduğumuz vahşi dönemde, kime nasıl kanıtlayabiliriz ki düşman olmadığımızı... hhahaahahahqhhhaahahahahqhqhahqh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ben hala anlamadım sebep neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 yuh 18 sayfalık ne oldu be adam gittikten sonra üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bu geldi cunku http://25.media.tumblr.com/tumblr_lx51fiDY4T1qiuebdo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Tmm sebep anlaşıldı ok thx bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Hosgeldin yigido Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 BabacumMostors said: adam daha mühim işlerle uğraştığından ardeth kadar bakıyor artık foruma zaten hepi topu iki bilim adamımız var Oha ben neyim lan askolsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Valla cok kirildim ildeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Neyse tamam abi tamam neyse ya nedir neysenedirnedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 dur daha senin de doktoran gelecek o zaman ben kolba bilim adamıyım çünkü İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER!! bilim gibi ama bilim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Sen adamsin direk abi gecelim kolpa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 garbıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Saeros said: Fistan said: garbage a yolla bence kaan orda yaşatmaz bu topici pazar alanına falan mı yollasam Yolla ben fazlalıklarını alıp devam ettiririm çöpte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Uzaktan uzaktan dis biliyomus ya lan adam. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ugurz ile taşşak geçilmesi gerekirken yine topiğin amacı kaydı, benim policym belli çöpte, gereksizliklerden kaçınarak başka bir insanla dalga geçmeye devam edebiliriz. Problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Vingthor said: Sen adamsin direk abi gecelim kolpa falan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Yıllardır şu forumdayım, kimler geldi kimler geçti. Sen dalga geçiyorsan, trolluyorsan, başka birinin de seni trollemesine katlanacaksın bu kadar basit. Etki tepki olayı. "Bırakıyorum ben, allah belanızı versin" naralarıyla forumu terkedenleri çok gördük. Sonra tıpış tıpış geri geriyorlar farklı nicklerle. O yüzden kimsenin umrunda değilsin boşuna yorma kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Vingthor said: BabacumMostors said: adam daha mühim işlerle uğraştığından ardeth kadar bakıyor artık foruma zaten hepi topu iki bilim adamımız var Oha ben neyim lan askolsun ya at hırsızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 orumcek, yilan parmaklayan adam ben de bilim adamiyim diye atarlaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 niye gerizekalıyım ulan ben açıklayın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Ali ugurz ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar