janis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 3 Temmuz 2011 den bu yana futbol bölümünde , şike davası yüzünden tartıştığım , kırdığım , karşılıklı banlar yediğimiz bütün takım taraftarlarından ve özellikle Trabzonspor'lulardan ki onları adam yerine bile koymadık , hep dalga geçtik , Özür Diliyorum. Biz şikeci bir takımız. Bu lekeyi ben ve Fenerbahçe sevgisini aşıladığım oğlum dahil olmak üzere bütün Fenerbahçe'liler ömür boyunca taşıyacağız. Ne kadar dalga geçseniz , ne deseniz haklısınız. Bizde biliyorduk , görüyorduk bazı şeyleri ama yakıştıramıyorduk kendimize. Hani insan sevdiği kıza kötü şeyleri konduramaz. Aynen öyleydi bizim durumumuzda.Taki dünkü CAS kararına kadar. Allah belanı versin Aziz Yıldırım. O stadıda Ergani'deki ananın mezarına götür. Başkada yaptığın bir bok yok zaten 15 yılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Süper başlayıp adamın Diyarbakırlı oluşuna ve ölü annesine bağlaman acayip olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 önemli değil.gel sarılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 senin için geç ama çocuğun için değil vazgeçirebilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Abi futbol fanlari olarak directioneerlardan bir farkiniz yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 sdf ggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 chrome said: Abi futbol fanlari olarak directioneerlardan bir farkiniz yok bence. sdfsd harbiden oyle. Daha da kotusu onlar ergen hadi burdakiler koca koca adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 vay pis fenerbahçeliler vay artık hepinizden tiskiniyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 iş yerinde ki mal fenerliye göstercem şu topici adamsın janis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 gabl edenler etmeyenler gabl edilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Ülker şike şike ele geçirdi fenerbahçeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ahahah bizde de arsenal yenilgisi sonrası pişkin pişkin TEBRİK ETMEN LAZIM UEFA YA KATILMA HAKKI KAZANDIK!!11 yapan vardı dur bulamıyorum bugün ortalıkta sfdasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mevlana Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 o kadar beklemişsin az daha bekle federal mahkeme var asjdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ben de hem çArşı'nın duruşundan ötürü hem de fenerbahçenin bu lekelenen karizmasından ötürü beşiktaş taraftarı olmaya yaklaştım. fenerbahçe hala kalbimdedir ama aynı sevgiyi beşiktaşa da duymaya başladım. hoş son olaylarda gördük ki futbol vs. sadece bir eğlence o yüzden çok ciddiye almıyorum ama pazar günü beşiktaşın maçına gidiyorum fenerbahçeyi destekler gibi destekleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Galatasaraylıyım ama yükselenim Çarşı. Hey allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Önemli değil. Olur böyle hatalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Aiko said: senin için geç ama çocuğun için değil vazgeçirebilirsin ;) abiler ablalar biz bu takımı başında aziz yıldırım var diye sevmedik ki onun yaptığı şerefsizlik yüzünden bırakalım, bıraktıralım. ben takımdan soğudum vs. falan diyen varsa hiç bir zaman gerçek fenerbahçelilik duygusunu tatmamıştır zaten. şimdi yapılması gerekenler çok basit; bu pisliğin içine giren insanlar kulüpten arınmalı, cezamız neyse çekilmeli ve 2 sene avrupadaki gelirler gittiğine göre maaş dengesi sağlanacak kadro kurulmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Nolcak canım. Olur öyle. Şimdi böyle cidden sevdiğiniz bir takımın başında Aziz Yıldırım gibi çakma bir mafyanın durmasına tepki koymaya başlarsanız olaylar sadece daha da iyiye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 konu sanki gene o tarif edilemeyen büyük en kocaman fenerbahçe büyüklüğüne gelecek gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 yok yok oraya gelmiyor merak etme =) en büyük aşk bizimkisi en büyük biziz gibi 12 yaş muhabbetlerini sevmiyorum. ama gerçekten takımına bağlı birisi azizin şerefsizlikleri yüzünden takımından vazgeçmez buna değindim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Biz tupcu yuzunden kartalsporu alip özbesiktas yapar miyiz diye hayal ediyoduk. Gayet vazgecilir takimdan, sana yasattigi travmaya bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bir fenerbahçeliden bunları duymak bayağı şaşırttı. Ama ne güzel olması gerekende bu. Büyüksün Janis. Netice de doğruya doğru demek lazım. Ben Avni Aker taraftar hayvanlık yaptığında nasıl utanıyor, kızıyorsam, bir fenerlininde şu yaşananlardan dolayı utanması, üzülmesi lazım. Bu kimseyi altçaltmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Abi bazı şeyleri çok abartıyorsunuz ya. Nasıl sırf Fenerbahçe başkanı diye Aziz Yıldırım yönetimini savunmak saçmalıktıysa, Aziz Yıldırım bir bok yedi diye Fenerbahçe'yi yerin dibine sokmak da saçmalık. Son birkaç senesi özellikle rezaletti Aziz Yıldırım'ın yönetimi benim görüşüm. Yok futbolda şöyle, baskette böyle değil. Fenerbahçe'nin tüzel kişiliğine leke düşürdü adamlar birkaç kere. Hani tribünde muz sallayan adamı hepimiz lanetledik, o Fenerbahçe formalı çocuğu öldürenleri de aynı şekilde. Allah belalarını versin diyeyim yine bu arada. Neyse, suçların şiddetini karşılaştırmıyorum tabi ama, Galatasaray yönetimi iki olayı da lanetlemişken; hatırlarsınız Aziz Yıldırım yönetiminin yaptığını. İki şerefsizi çıkarıp yok vitamindi, yok tribünde bir adam elime muz verdiydi, saçma sapan bahanelerle resmen ırkçılığı savundular. Kendileri umurumda değil, ama senin isminin başında Fenerbahçe yöneticisi yazıyorsa, işte o zaman Fenerbahçe'nin tüzel kişiliği de zan altında kalıyor ne yazık ki böyle durumlarda. Aynı şekilde şike de isterse Aziz Yıldırım'ı yerin dibine soksun, Fenerbahçe'nin adına zarar veriyor. O yüzden kötü durum. Ha şimdi benim görüşüme göre; tüzel kişilikler, takımlar vesaire böyle şeyleri bir alışkanlık, bir kültür haline getirmedikleri sürece şikeci/ırkçı/şeriatçı gibi yaftalanmamalı. Bir şeycik olmaz Fenerbahçe'nin adına, Aziz bey bir boklar yemiş diye. Yarın gelir düzgün bir başkan; tertemiz, şeker gibi takım olur Fenerbahçe. 1vs17, intergalaktik komplo muhabbetleri biter, ondan sonra kimse hatırlamaz şike falan. Kim Juventus'a şikeci diyor ya şu anda, öyle düşünün en basidinden. Ha Aziz gider beteri gelir, bu iş geleneğe dönüşür, o zaman işler değişir bilemem; ama zor o bayağı :P. Bir de utanacak olan siz değilsiniz bence. Yönetim, hadi olmadı o yönetimi seçen ve arkasında kongre üyeleri utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Keşke her FB li senin gibi olsa futbol kulübünün tarihinde çok kötü bir leke olacak ama onlar hala nası gs yendik davasındalar yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bence o muz sallayan adamı midesi rahatsız bak bunun kıyamam diye canlı yayına çıkarması şikeden daha aciz Fenerbahçe yönetiminden teknik direktörüne ve çoğu futbolcusuna kadar taraftarına ters. Bir Fenerbahçe taraftarının şu an sevdiği çok az şey kaldı takımında, çok bağlı olmayanlar renklerinden bile soğudu bu süreçte. Ama taraftarın bunu yapması değil, kenetlenmesi lazım. Geçen sene hatırlıyorum tarihinin en büyük başarısına koşarken Fenerbahçe ha bugün bizim yarı final var evet modunda çok adam vardı şirkette koyu Fenerli, ulan ben 2000 senesinde hatırlıyorum Galatasaraylılar yemek yiyemezdi maçın sabahı, öyle bir heyecan. Bıktırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar