Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2013-2014 Grup Kura Çekimi | 29.08.2012 18.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En kötü 3 olur bir şekilde Avrupa da devam ederiz. Sıkıntı yok. Ama Man. City nin geçen sene grup sonuncusu olduğu unutulmasın. R.Madrid ve Juventus'tan iç sahada 1 galibiyet ve 1 beraberlik olmayacak şey değil. Kopenhag dan alınacak 6 puan ile değişik şeyler olabilir grupta.

GS geçen sene kendi evinde M.United ve R.Madrid galibiyetleri aldı. Neden Juventus'tan da almasın.
Mesaj tarihi:
Valla grup birincisi Juve zaten, bu sene yarı finalden aşağıya yapacaklarını da hiç sanmıyorum. ayağı sağlam basıyor ligde de adamların

real halen hazır değil gibi, td değişti tabii normal birde transfer olayları vs. derken ama onlarda toparlanacak. bu sezon maksimum lig şampiyonluğu alırlar ama o da çok zor, barça yine 4-3-3-3 ile başladı lige

kopenhag geçen yıl ki olsa zor takımdı da bu sene cidden dağıldı kadrosu vs. tek avantajları iç saha olur o da bir şekilde çıkar gs diye düşünüyorum orada, burada zaten kolay
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

GS geçen sene kendi evinde M.United ve R.Madrid galibiyetleri aldı. Neden Juventus'tan da almasın.

Gs gecen sene dhalsimdan perfect aldigi icin, bu sene ryu pis gelecek de ondan.
Mesaj tarihi:
blackhavvk said:

aquila said:

ilk torbadan gelen haric, digerlerini hep yeneriz. ilk torbadan gelen de herkesi yener, 2. cikariz.

Zuzuzuzuzu bir daha söyle

ilk torbadan gelen haric, digerlerini hep yeneriz. ilk torbadan gelen de herkesi yener, 2. cikariz.
Mesaj tarihi:
kopenhaglı topçuların kuraya tepkisi:

http://www.youtube.com/watch?v=adoXJCkDyWk

çökmüşler bizle aynı gruba düşünce haliyle.
gs olmasa şeker gibi gruptu da, drogbayla sneijder var diyolar. teyzem jon dahl tomasson, kesin bilgi.
Mesaj tarihi:
Cons said:

http://www.youtube.com/watch?v=RMe2f_Kqu-U

13 dakka boyunca mest oluyor insan.

ronaldo ve bale'da "yok artık, oha, çüş, hayvan herif" tepkileri verdim
ama messi ve neymar'da ağzım açık kalıp "insan diil" dedim birkaç yerde. gerçek anlamda olmayacak işler yapıyor bu ikisi ya. dar alanda, kalabalık içinde falan yaptıkları için daha etkileyici gözüküyor
  • Yeni Oluştur...