Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elite: Dangerous

Exodous

Öne çıkan mesajlar

bu arada oculus rift ile ilgili geri dönüş oldu yazmayı unuttum, tldr: şu an promosyonel indirim veya bundle satışları yapmıyoruz. kargo bedeli kutu boyutu ve ağırlığına göre hesaplandığı için toplu gönderimde dişe gelir bir indirim olmayacaktır. kargo ücretleri için shopping sayfasına bakabilirsiniz, bakıldı 130 dolar mı ne kargo ücreti. 440 dolara falan geliyor kargosuyla. kötü olan bir de bunun 20% vergisi olacak gümrükte. benim vazgeçmem için yeterli oldu. vergisi olmasa alınırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Best of E3 2014 Award Winners

[video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ISR4ebdGlOk#t=105?feature=oembed" width="459">

- Elite Dangerous is the reason I play video games. I can't wait for it to come out in 2014 - Braben couldn't give me a date but he said it will be this year for sure - on the PC. And it will be the reason I get Oculus Rift.

Ya tek benmiyim oculus kullanırken motion sickness olan ?
başkası yokmu ?

ELite bir fenomon olagan üstü . İlk defa oyun yapımcılarının bu kadar ciddi bir şekilde atronomiksel , fiziksel ,sosyal olayları cok derin bir şekilde ciddiye aldıgı . ve bunu oyunun bulundugu dünyaya aktardıgına şahit oldum .

Karakterleriniz o kadar detaylı bir cv ile hayata başlıyor ki oyuna etkisi inanılmaz derecede. İnanılamıyacak kadar imkansızı başarmışlar . Oyundaki sosyal düzeni . bulundugunuz bolgedeki politiksel görüşü ve uygulanan politikalari Hatta bulundugunuz bolgedeki fiziksel bilgi ve durumları sizin varlıgınız gecmişiniz cizdiginiz yol ve gecmişiniz çok fazla etkiliyor.
Bu kadar ileri derecede bir programlama hele online olan bir oyunda çok üst derecede yazıcam ama aradıgım kelime bu degil .
Böyle bir dünya ilk defa gordugum icin nasıl hangi kelimelerle anlatırım bilemedim .
Bıngıldak oynasa o cok daha iyi yazardı. kelimelerle arası benden daha iyi .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...