Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elite: Dangerous

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
2.4 "The Return" fragmanı. şimdiye kadar oyunda sadece izleri kalıntıları artifakları bulunan kadim ırk geri dönüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=38bHNSB4cDM

mass effect 3'ten leaving earth dinleyince gaza getirdi yine.

https://www.youtube.com/watch?v=Lg1ElmVQ2pw
Mesaj tarihi:
buna yetişeyim diye federation rank farm'layıp Federal Corvette alacaktım ama rank farmlamak ne kadar zormuş allah belasını versin ya. daha 4 rank falan atlamam gerekiyor, 3-4 saat uğraştım %20 civarı ilerletebildim progress barı.
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
geliyor, beyond 4 expansionuyla baya bi şey geliyor aslında. ilk defa bu kadar büyük bi update var. merakla bekliyorum.

nihayet clanlar geliyor mesela. sistem kontrolü falan olacak sanırım.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dün girdik
ilk defa uzay temalı bi oyun oynayan adam için çok keyifliydi

tabi 3 kişilik grupta olmamız da ek heycan kattı sanırım.

xeno ve zaugna nın kemoterapi masrafları benden. dün yordum az çfaömsödçsamçöadsmçasm
Mesaj tarihi:
Aksiyon, strateji seven birisi nasıl bir yol izlemeli bu oyunda?

trade felan normalde severim ama multiplayer olmayınca bu şekilde zevki yokmuş gibi geliyor.

Geçmişte bir yayıncıya sormuştum ve cevap olarak : "powerplay dene" dedi ama chat çok karşı çıktı. sıkıcı, reward yok vs. vs. diye..
Mesaj tarihi:
lord_gorthaur said:

uzun ve sabırlı bir yol olarak guardian tech gridleyip xeno-hunt gemi kasabilirsin . güzel macera bu arada

sabır sorun değilde. Sıkılmak istemiyorum. Twitch açtığım zaman soğuyorum. Adamlar oynadığı süreden çok daha fazlasını oyunda afk geçiriyorlar.

edik: öneri için teşekkürler, araştıracağım gece.
Mesaj tarihi:
yeni aldım dun yarım saat docking sürüyor ama alışılır gibi sdfsdf

tips&tricks falan tavsiye bişeyler soyleyin ya ilk gorevi yaptım exploration için şuraya combat için oraya git falan dedi

ground combat için tavsiye ettigi yere gittim ama orda muhattap bulamadım karşımda

pek user friendly degil gibi oyun biraz tavsiye pls
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

Urascak bi sey yok ki, siz beceremiyonuz fjdjs

Auto docking ile 1 dk suruyorsa ben manual 20 sn'de iniyorum

valla 150bin kere iniyosun zaten oyunda, tüm oyun inmek ve hyperdrive'da geçiyor zaten, sana numarayı verecek sen numarayı bulucan yaklaşıcan inicen ohooo.

odcking computer iyidir ya:)
  • Yeni Oluştur...