senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Bi ara oynuodum da baktim joysticksiz olmuyor Brnim joysticki kurdum baktim zevk vermedi Yeni joystick aldim, gelmedi stokta yokmus vs Sonra kaldi oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 uzay sim? bu daha çok farm sim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 2.4 "The Return" fragmanı. şimdiye kadar oyunda sadece izleri kalıntıları artifakları bulunan kadim ırk geri dönüyor. https://www.youtube.com/watch?v=38bHNSB4cDM mass effect 3'ten leaving earth dinleyince gaza getirdi yine. https://www.youtube.com/watch?v=Lg1ElmVQ2pw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 buna yetişeyim diye federation rank farm'layıp Federal Corvette alacaktım ama rank farmlamak ne kadar zormuş allah belasını versin ya. daha 4 rank falan atlamam gerekiyor, 3-4 saat uğraştım %20 civarı ilerletebildim progress barı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 yeni gemi geliyor. type-10 defender. drone fighter carrier geyikleri var forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=uIBPtuwpQQ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 %75 indirimden kaptim ben de. Bakalim nasilmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Ben de 19 tl görüp alıyordum da baktım dlclere abanmışlar vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Bir tane DLC var, oburleri boyaymis. Bildigin boya yani, uzay gemini boyaman icin. 50TL filan asil oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 asteroit patlatıp mining yapma gemiş; https://www.youtube.com/watch?v=zeLkm7LEf-Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 geliyor, beyond 4 expansionuyla baya bi şey geliyor aslında. ilk defa bu kadar büyük bi update var. merakla bekliyorum. nihayet clanlar geliyor mesela. sistem kontrolü falan olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 valla ben oynamıyordum ne zamandır, şu updatele döneyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Şu oyunu oynayamamak içimde kalmıştı. Ben de update ile başlayayım. gerçi ne zaman geliyormuş bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 dün girdik ilk defa uzay temalı bi oyun oynayan adam için çok keyifliydi tabi 3 kişilik grupta olmamız da ek heycan kattı sanırım. xeno ve zaugna nın kemoterapi masrafları benden. dün yordum az çfaömsödçsamçöadsmçasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 haber verin ya, solo solo takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=qNL8Agx151o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Aksiyon, strateji seven birisi nasıl bir yol izlemeli bu oyunda? trade felan normalde severim ama multiplayer olmayınca bu şekilde zevki yokmuş gibi geliyor. Geçmişte bir yayıncıya sormuştum ve cevap olarak : "powerplay dene" dedi ama chat çok karşı çıktı. sıkıcı, reward yok vs. vs. diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 uzun ve sabırlı bir yol olarak guardian tech gridleyip xeno-hunt gemi kasabilirsin . güzel macera bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 lord_gorthaur said: uzun ve sabırlı bir yol olarak guardian tech gridleyip xeno-hunt gemi kasabilirsin . güzel macera bu arada sabır sorun değilde. Sıkılmak istemiyorum. Twitch açtığım zaman soğuyorum. Adamlar oynadığı süreden çok daha fazlasını oyunda afk geçiriyorlar. edik: öneri için teşekkürler, araştıracağım gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Ben iniş özürlüyüm ya bunu anladım ve sildim oyunu çok utanıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Auto-docking computer vardi abi, silmeden once bi soraydin xeske :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 auto docking comp olmasa ben de silerdim oyunu asdkdhfs uğraşılmaz lan öyle manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Urascak bi sey yok ki, siz beceremiyonuz fjdjs Auto docking ile 1 dk suruyorsa ben manual 20 sn'de iniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 yeni aldım dun yarım saat docking sürüyor ama alışılır gibi sdfsdf tips&tricks falan tavsiye bişeyler soyleyin ya ilk gorevi yaptım exploration için şuraya combat için oraya git falan dedi ground combat için tavsiye ettigi yere gittim ama orda muhattap bulamadım karşımda pek user friendly degil gibi oyun biraz tavsiye pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Xenocide said: Urascak bi sey yok ki, siz beceremiyonuz fjdjs Auto docking ile 1 dk suruyorsa ben manual 20 sn'de iniyorum valla 150bin kere iniyosun zaten oyunda, tüm oyun inmek ve hyperdrive'da geçiyor zaten, sana numarayı verecek sen numarayı bulucan yaklaşıcan inicen ohooo. odcking computer iyidir ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar