Xaero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Joystick lazım bu oyuna ya... Ne alınabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 oyun direk saitek x52 serisi baz alınarak tasarlanmış o kadar diyeyim. hatta geminin içinde free look ile joystick'e bakarsan saitek'teki tuşlarla aynı yerlerde aynı tuşların olduğunu görürsün. https://c2.staticflickr.com/6/5616/14990916583_27d811d0eb_b.jpg http://store.madcatz.com/PS28-001-Saitek-X52-Flight-Control-System-lg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 şimdi ben steam de indirimden alsam oyunu, illa ki expansion u da alcaz sonra dimi. o da 150m olursa sıçayım öyle işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 expansionu istersen alma ayrı konu da planetary landing yani boru değil sdf ama yani expansionu almazsan galaksinin bi bölümü kapalı falan gibi bi durum yok. yine full accesse sahipsin. sadece gezegenlere iniş yapamıcaksın. o da zaten ilk phase'de sadece atmosfersiz gezegenler olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Yok bazı oyunlarda expansion u almassan hiç oynatmıyor güncellemessen ya ondan sordum teşekkür ederim. Yılların EVE Online tecrübesinden sonra artık bun ada geçmek farz ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 mmo hissini veriyor mu abi bu oyun? bide mouse klavye kullanmayı sevenlere dezavantaj var mı.. illa birşeyimi tutacağız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Ya bende çalışır mı bu oyun nasıl bakabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 ulan sen de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 baya mmo hissi vermiyordu eski versiyonlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Aluriel said: ulan sen de mi Bende tabi. Eve baydı iyice O değil de benim gpu vs iyi. 4gb ram var. da işlemciden korkuyorum. dçrt çekirdek benim ama sıkıntı olmaz demi yani, ben mesela alien ı yüzüklerin efendisini vs full ayarda oynuyorum. Çalışır buda herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 güzel değil oyun çalışsa ne olcak :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Ulan elim ikide bir oyunu almaya gidiyor. Üstdeki gibi yorumlar vazgeçtirtiyor P: Hayır o değilde steamde kalan parayı salak salak kozmetiklere harcayana kadar, 1-2 oyun alayım istiyorum emme.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Aluriel said: güzel değil oyun çalışsa ne olcak :> vallamı ya. ne heves ettiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 space sım sevıosan guzel köylüysen güzel diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Suark said: space sım sevıosan guzel köylüysen güzel diil Hacı alıyımmı bak gaza geldim. istiyodumda ama bok gibi mi? amacım pvp falan değil eğlenmek exploraiton vs vs ama amele amele her gittiğim yerde mal bebeler beni vuracaksa sokam oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 aluriel e hep köylü diyonuz olm ama köylü milletin efendidsifldskldfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 suarka mı inanacaksın bana mı? sasddfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 suark hype cı aslen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 exploartion sevıosan benım gıbı oyun cok guzel. Yani soyle anlatayım oyun gerçekçi, haliyle boş. Koca samanyolu elinin altında ve buyuk bı kısımnda ıstasyon falan yok,baya guzel exploration yapıosn ama bı yerden sora bayabilir onun dısında, dıger playerlarla karsılasma olayını cok ıı yapamamıslardı ben oynarken tabı bu 6 ay onceydı. Star citizen cıkana kadar en ıyısı bu, eve e verdıgın 1 aylık parayla alabiliosun su anda oyunu. scott manleyın vıdyolarını ızle youtube da karar ver ıste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 abi hiç bişey okumadım. space sim meraklısıyım. meraklısı diyorum çünkü hiç doğru düzgün oynayamadım space sim. hep fantezilerimde kaldı. aşırı merak ediyodum ama 120 tl bayılamıyordum tabi. baktım dün 36 tl olmuş en parayla 18tlye geldi direk aldım. oyunu açtım tam bir noob olarak. bayıldım. atmosfer falan şahane. bir bok yapamadım geminin de ağzına sıçtım ama öğrenicem. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bi yerden sonra el frenıyle yanlaya yanlaya park edıosun gemıyı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 seco en para kullanmak lazım bak harbi mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Suark said: bi yerden sonra el frenıyle yanlaya yanlaya park edıosun gemıyı =) asktr ya gaza geldim. Alu kötlü evet. Eve de de ölesin bebeyim. Black elgion falan gel deidm sana CFC de huzur var diye. Hep kaybeden taraftasın bebeyim ya bak negzel bizde RMT nese ben gaza geldim EVE unsub edip alıyım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 GokTuRK said: seco en para kullanmak lazım bak harbi mantıklı en para ne ki? taksit mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 yok ya enpara dan hesap açıyosun finansbankın bi boku bişey alınca dijital yarısını iade ediyor 50 tl ye kadar galiba bide para atınca yarını koyuyor mu ne öle bi mevzusu var bilen analtsın konusu va rmı bilmyiorum derail olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar