[video]https://www.youtube.com/watch?v=5br1pnl-RbI?feature=oembed" width="459">
oyun 500$ mı cidden?
alpha beta pack falandır 500$ lan
zengin nerdler için
zengin nerdler için
Çok pis alasım var oyunu ya. Betaya gelebilirim bende belki kendime hakim olamazsam. Çok iyi duruyor oyun.
beta 30 mayısda multi acık 120 euro
Ya çok ilginç bir olay var adamlar 20 senedir yapıyor bu oyunu
Her şeyi düsündük diyor artık gezegenlere inmeyi bırakın onları gezicek ozel yerleri kesfediceksiniz diyor.
Ev ev dolasicak hatta degerli buldugunuz begendiginiz kadınları kacıracak baska galaksilerde köle olarak satabilecksiniz diyor
asfds ...
Her şeyi düsündük diyor artık gezegenlere inmeyi bırakın onları gezicek ozel yerleri kesfediceksiniz diyor.
Ev ev dolasicak hatta degerli buldugunuz begendiginiz kadınları kacıracak baska galaksilerde köle olarak satabilecksiniz diyor
asfds ...
seni seviyorum rekabet.
oyun aşırı iyi görünüyor. star citizen da tekel olmanın rahatlığından çıkıp developmentı hızlandırmaya başlar ufaktan.
ha bi de gemi kontrolü değişik geldi. sanırım freelancer'daki gibi değil de battlefield'daki gibi. uçak kafasında, kanatları döndürüp mouse'u geri çekince yüzünü döndürmüş oluyorsun sanki.
oyun aşırı iyi görünüyor. star citizen da tekel olmanın rahatlığından çıkıp developmentı hızlandırmaya başlar ufaktan.
ha bi de gemi kontrolü değişik geldi. sanırım freelancer'daki gibi değil de battlefield'daki gibi. uçak kafasında, kanatları döndürüp mouse'u geri çekince yüzünü döndürmüş oluyorsun sanki.
beta 30 mayısda multi acık 120 euro
asfds ...
Ilerde dusunuyoruz diyor ilk surumde yok planete in vs..
karı satma olayını çok sevdim
Böyle oyunları gördükçe pcnin değişme vakti geldiğini hissediyorum moralim bozuluyor.
Çok iyi gözüküyor oyun. Adamın kontrolörü inanılmaz bir şey. Baktım, amazon'dan 1400 lira'ya ısmarlayabiliyorsunuz.
Joystick
http://www.amazon.com/Thrustmaster-Hotas-Warthog-Joystick-2960720/dp/B00371R8P4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1400364108&sr=8-1&keywords=Thrustmaster+Warthog+HOTAS
lan aşırı zevklidir şu şekilde ya.
Lan çok iyi ya of.
kafayı yememek için o videoyu izlemiyorum ama hani tahmin de ettim
Bu oyun Star Citizen dan iyi gözüküyor
Gezegenlere inip dolaşmak , sadece trade kasabileceğimi bir sistemi varsa şahane.
Gezegenlere inip dolaşmak , sadece trade kasabileceğimi bir sistemi varsa şahane.
oculus almak için artık bir sebebim var
oyun betaya falan girsin oculusla çakacam
joystick çok gerekli değil gibi geldi bana ya, güzel bir dokunuş ama 700 dolarlık değil.
oyun betaya falan girsin oculusla çakacam
joystick çok gerekli değil gibi geldi bana ya, güzel bir dokunuş ama 700 dolarlık değil.
Buda occulus için yapılıyor
ccp hayal kırıklıklarını daha atlatamadım ondan hiç heveslenmeye gerek yok. adamlar beceremiyor sandbox dışında bir şeyi.
lan adamlar wod mmoyu iptal etti gidip konsolda tutmayan salak oyunlarını (dust mı ne) tekrar yapıyorlar
ccpnin abv
ccpnin abv
ilgilenen icin rift var satılık sahibindende Ama 2 yi beklemeniz daha makul . Fakat Tr ye getirmekde gercek bir dert.
oyun betaya girene kadar 3'ü çıkar oculus'un onu alırız gıcır gıcır
Öne çıkan mesajlar