Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Az önce tutorial'ı bitirdim ben de nick: dyslexicat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Seru said: GERGE said: Iyi oyuncu 5 oyun kazandiginda bir booster alabiliyor yani. Hearthstone'da bu oran epey epey fazla sanirim. az once bir maç izledim 1,5 saat sürdü dolayısıyla maç sayısına göre income'u karsılastırmak pek adil olmaz gibi geldi bana. Boyle degilmis, biraz once bir mac kazandim, 49 dakika surdu tam oyun. 410 gold aldim kazaninca. Kaybeden de 100 kusur almis. Uzun oynayip kaybedince kotu tabii ama kazaninca karsiligini aliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 aldım ben de nick: Wasermann tuto muto bakalım yarın maç atmaya başlrız patice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 steamde yok di mi oyun ben denk gelemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 yok gelmez de zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Minecraft'i yapan paymis bunu iste, Steam'e gelmez ama Android ve iOS hazirlaniyormus. Bir de betadan cikinca daha pahali olacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 aldım bende "absolutio_n" hastanın biri bingildak almış ya, el insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bingildak genel bi nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 evet baya genel, özellikle bebek arasında. umarım ürün niteliği olarak blizzard'ın ürününü ezerlerde bir nebze de olsa batlarlar satışları. çok mutlu olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 blizzardı kim eziyo ya ruyalar.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Benim nick Behhdar. Ekleyin oynayalım. Order seçtim deste olarak. 2 tane rare düşürebildim şimdiye kadar. Epey zor oyun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 blizzard hülooooğğğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bingildak said: aldım bende "absolutio_n" hastanın biri bingildak almış ya, el insaf. Bunu girdim ama kabul etmedi abi, sen ekle beni: GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 yarın sabahtan eklerim, dl'e koydum pilim bitti dinç kafayla tutoyu falan yapmak istiyorum deneyimim hiç yok kart söz konusu oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Kart oyunu oldugu kadar da tur tabanli taktik oyunu bu. Ondan farkli ve zor zaten. Tam kart oyunuymus gibi yaklasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 oyun baya komplike lan. her faction'dan decke kart koyabilme falan. hele o growth neymiş trial'de oynadım. paso heal structure manyak kombolarla can yakar onlar. baya decklerde varyasyon olur. oyunda predictable hiçbirşey olmaz gibi geliyor. bir de kart yakma zorunluluğu bir çok taktiği decki mahvedebilir yani. edit: baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 notch oyununa para verilir mi lan alfa beta omega ayağına alıcak paraları gene. sonra sıkılınca updateleri kesip başka oyuna geçicek siz de oturur yeni kart çıksın diye beklersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Minecraft'a updateler gelmeye devam ediyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Adam tek basina yapmiyor ki, 23 kisi calisiyorlar. e-sport filan diyorlar hem, birakmazlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 absolutio_n olarak ekleyebilirsiniz, easy ai`dan basladim simdi medium u almaya basladim ama bazen sacmaliyor ya, adam 8`i roundda 8 unite falan cikardigi oldu bende 1 tane yokken hehe surekli enchantment, surekli spell geldi sansima. life mi growth mu ne onu demiyorum deck mantığını öğrenebileceğim bir kaynak var mı? kaç kart olur, şu tür karttan bu kadar olacak diye bir koşul var mı? neyi ekleyip çıkartıp, nasıl daha iyi veya kötü deckler oluşturuyoruz. genreye çok uzağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 AI'ye cok takilma abi, Trial oyna sadece, onun disinda multi. Multi'de kaybedince bile 70-80 gold alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 aldim ben de.. id: Huhutku daha cok alisamadim ama sevdim oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Seru said: bir de kart yakma zorunluluğu bir çok taktiği decki mahvedebilir yani. edit: baya Buna katilmiyorum. Simdi oyun boyunca toplam 5 Decay biriktirdigim bir oyunu kazandim, 29 dakika surdu. Taktik epey onemli, 5-10 tur sonrasini planlayarak ilerlemen gerekiyor. Oyunun basindan beri endgame icin elimde tuttugum iki kartla yenilmeme bir tur kara yendim. Hemen harcamamak gerek kartlari, bir tane idolu sirf o kartlari harcamamak icin verdim adama. Yakmak zorunda degilsin. Taktiksel olarak cok derin oyun. Uc gunde 50 oyun oynamisim, 26 win. Daha saglam desteler kurdukca bu oran eper artar diye umuyorum, simdiki destem pre-made'den cok farkli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 yalnuz friendly maçta bile paralar geliyor dolayısıyla abuse edilebilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Oyuna gel, deneyelim. Sirayla girergirmez pes edelim bakalim kac geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar