KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 abi çok lame bişe sorcam çok madiklemeyin. ros 20euroya düşünce aldım epeydir oynamıyodum. rmah kalktı mı oyun parasıyla bile bişe alamıyomuyuz artık? bi de crusader bir güçlü olmamışmı ötekilere göre anasını ağlatıyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 rmah da kalktı normal ah de kalktı. hatta trade de kalktı. sadece aynı parti de olup aynı oyunda eşya düşüren insanlardan eşya alabiliosun o kadar. ama rng düzeltildi, genelde (bende %98 oranla fln) oynadığın class ın itemları düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 ah kalaymış iyidi :/ gerçekten class'a uygun güzel itemlar düşüyor ama trade edemedikten sonra :/ eski oyundaki altınlar da orda kaldı dimi o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 crusader ile ilk karakterim sorunun amatörlüğüne aldanmayın :P hangisini tercih ederdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 58sin abi takılma devam et 70e. O zaman sorarsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 yok haklısın da arada kaldım işte :D %1000 dmg görünce tereddüt ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 ancient parthan defenders'ın çalışıp çalışmadığı bile soru işareti. "stunladığın şey sana zaten vuramaz" olayından da değil. genel olarak çalışmıyor sanki. full itemlı electrocute lightning wizard'da bile çalışmıyor veya çok az fark olduğundan çalışmıyormuş gibi geliyor. sanguinary de ayrı dandik. thornsun itemlarını, setini dizip, tam biraz kullanılabilir kıvama gelince nerfleyip bitiren blizzorta teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Son durum,socketli furnace,unity elite dmg vs.. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Babacan-2592/hero/50329325 -1 set bonusu veren ringi takıp 2 parça vs 2 parça blackthorne ekleyebilirim.Amulet+Chest 250 Vit ve %10 elite dmg veriyor. Wrath veren shield lazım..düşmedi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/RobotNinja-21451/hero/49874354 stampede ile condemn arasında kararsızım. Daha düzgün bi Blade of Prophecy çıkarsa condemn dönerim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 condemn shield sadece seasonda düşüyor dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Son 3-4 gündür Crusader'la oynayayım dedim. Bayağı da şanslı bir şekilde 2 set tamamladım ve yanına canavar gibi Flail'lar ve Shield'lar da düştü. Sorum şu: Full set Roland + Golden Flense + Unrelenting Phlanax + Eternal Union mu? Yoksa, Full set Akkhan + Fate of Fell + Eberli Charo mu? Ekstradan bir de Mortal Drama ve Darklight da bulunuyor flail olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 FtF Akkan yüksek cdr ii dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Selamisahin said: Son 3-4 gündür Crusader'la oynayayım dedim. Bayağı da şanslı bir şekilde 2 set tamamladım ve yanına canavar gibi Flail'lar ve Shield'lar da düştü. Sorum şu: Full set Roland + Golden Flense + Unrelenting Phlanax + Eternal Union mu? Yoksa, Full set Akkhan + Fate of Fell + Eberli Charo mu? Ekstradan bir de Mortal Drama ve Darklight da bulunuyor flail olarak. phalanx ve union kullanıacksan akkhan kullansana abi set olarak neden rolandın üstüne alıyosun onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 http://i.imgur.com/Pxpye0M.jpg ne yapsam bilemedim? ramaladni's gift i yüksek damageli olanda kullansam mi? yoksa furnace falan mi beklesem rg kullanmak için... what to do? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Sadece 1 tane ramaladni varsa, ancient da değilse silah basma abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Aralarında çok fazla damage farkı yok buildi bilmiyorum ama özel affixteki 3vs4 ten ötürü öteki daha iyi bile olabilir. Gerçi %10 damage var zaten damageıda rerollenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 µh said: crusaderın condemn buildi şuan t6da en hızlı kasan buildlerden biri ama greater rift düşünüyorsan bilmiyorum condemn buildi için linkin var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 http://www.diablofans.com/builds/30691-condemn-crusader-guild-by-deadset-t6-speed-run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 http://eu.battle.net/d3/en/profile/turkleader-2534/hero/39168333 benim crusader. fate of fel düştü hemen shotgun a döndüm ama wrath bitince benzini bitmiş araba gibi kalıyorum yardım lazım acil. başka build önerisi varsa onu da alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 cd red lazım sana, ozamana kadar law ların süresini uzatan passive de biraz yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 http://eu.battle.net/d3/en/profile/KaraDavut-2747/hero/47341372 Ben ne yapsam ya. adam gibi silah dicem ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 silah lazım tabi de asıl öncelik akkhan set abi onsuz olmuyor. zaten kullanılan iki tane buildi var onlar da 2 kalkan bir tane kılıç üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 gencler crusaderlar genelde mirinae bane of the trapped ve tageuk kullanıyorlar. benim 2 ringimde soket var ama amulet de soket yok yani 2 gem kullanmalıyım şu an için. sizce hangi 2 sini seçmeliyim ben şu anda bane of the trapped ve mirinae kullanıyorum sizce tageuk ile baneyi degistirsemmi yoksa boyle mi kalsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 taegukun armor bonusu cok guzel ama stack kacirirsin kotu oluyor. benim gibi tembel oyuncuysan trapped derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar