Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piknik işgalcileri

Lithran

Öne çıkan mesajlar

Her haftasonu ,öğleden sonra yakın arkadaşlar buluşup ,şehir yakınlarındaki piknik alanına gidip, mangalda şöyle acılı sucuk vs pişirip 1 şişe rakı içeriz sohbet ederiz diye buluşuyoruz.Malum hava sıcak evde tadı olmuyor bara gitsen tiksinti geldi.Bizimde hakkımız şöyle o geniş masalara oturup hoyratça kızlar hakkında ince detaylara girmek.

Velhasıl ne zaman gitsek arabayla abartısız şehri tavaf ediyoruz.Heryer dolu tamam süper insanlar stres atıyor takılsınlar.Şimdi işin dandik tarafı böyle 2 tane eşşek kadar masayı birleştiriyorlar yada tek masa üstünde piknik sepeti gazete bir kaç bişi ,sonra hop hepsi yere serdikleri örtünün üstünde pişirdikleri tavuk kanatlarını yiyorlar hahara huhara muhabbetler.

Artık bu defalarca her hafta tekrarlanınca sinir olmaya başladım.Bu bize mahsus birşeymi masa orda dururken iki büklüm yemek yemeğe neden çalışasınki bunun ne gibi bir anlamı olabilir.Merak ediyorum güzelim geniş masa dururken bir insan topluluğu yemeğini niye yerde yer.

Ulan zaten geberip gidince toprakla sevişicen ne gerek varki şimdi o kıcının illa toprağa değmesinin.Bunun için portatif katlanabilen masa ve 4 sandalyeden oluşan bir alet bile aldık 4 hayvana stabil gelmediği için parçaladık 2. haftasında,çok şey istemiyorum bir masa istiyorum.Artık evdeki yemek masasını katlayıp götüresin geliyor büyük sıkıntı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sabahın 6'sında geliyor piknik yerine göt kılları. 8 çocuk - 3 teyze - 2 amca - 2 tanede elinde plastik top olan ve bütün gün onunla duran ergen kız. Akşam 11'e kadar ordalar. Orası sanki evlerinin bir odası gibi. Çevre umurlarında değil.

Manzara hep bu şekilde yaz aylarında. Gidip oturamazsın bir yere.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...