Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 yapma şükrü sen lazımsın bu foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/11/crying-man.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Anlatılması zaten büyük öküzlüktür. Yalnız kadınların bu konuda bize göre kat kat daha rahat oldukları da bir gerçek. Dışarıdan kuru gürültü yapan erkekler bu konuda öküz bilinir, ama esas herşeyi en ufak detayına kadar anlatan da, yeri geldim mi abartan, yerine göre karşılaştırma yapan da hep kız tarafı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Tori said: opun üzerine niye gittiniz ki arkadaşı %100 katıksız barzoymuş, mal mal konuşmuş kızın hakkında sonra evlenince höröröyh oldu anasının ak sütü derecesinde dalga geçmeye hakkı var opun Katılıyorum. Boş yere adamın üstüne gidilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 anlatan hayvan abi, diaboliq gayet kabahatsiz bence. Rewendor said: Anlatılması zaten büyük öküzlüktür. Yalnız kadınların bu konuda bize göre kat kat daha rahat oldukları da bir gerçek. Dışarıdan kuru gürültü yapan erkekler bu konuda öküz bilinir, ama esas herşeyi en ufak detayına kadar anlatan da, yeri geldim mi abartan, yerine göre karşılaştırma yapan da hep kız tarafı oluyor. bu da kadınına göre değişir, ama genelde böyle evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 kadınlarda penis uzunlugu ve işlev mi karsılaştırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bingildak said: -Deno- said: memito mu hahah bende şunu okuyunca notunu verdim ya postun, ergen-tier terk. mümkün olduğunca ban yememk için kastım ondan öyle yazdım. yani forum kuralları çerçevesinde kabul görebilecek hale getirmeye çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ve evet abi kadınlar daha fena konuşuyor biliyorum. daha çok ayrıntı veriyolar. konuşurlarken birbirlerine. onların olayı bence daha rahatsız edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 meme diyebilirsin, gögüs diyebilirsin, tits, boobs, hooters, knockers küfür değil vücüt organı, penis çük pipi gibi. yasak değil yani. organ değilde parçası mı demeli bilemedim, edebiyat terk bu kadar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 GERGE said: Bazilari cidden ergenlikten cikamamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 anlatmışsa dalga geçmek hakkındır anlatmamışsa zaten bu hak hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar