BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Çalışıp didinip paramı biriktirip tüm yatırırımımla dükkan açmıştım kendime. Çoğunuz biliyorsunuz zaten ama nasıl bir şans varsa böle bir ters köşeye yatırılma olamaz arkadaş. Dükkanı açtık her şey güzel başladı, beklediğimden iyi kazanıyordum. (Küçük paralar ama benim ilk aylarda hedefimin 2 katı kadar kazanıyordum günlük.) Sonra gezi parkı olayları başladı. Destekledik hala destekliyorum işler elbet düzelir dedik. O sırada evde çıkan sorunlar nedeniyle evden ayrılmam gerekti zaten biriktirdiğim paramın çoğunu dükkana yatırdığım için ilk tekmeyi oradan yedim. Elbet düzelir işler diye direnmeye devam ettim, bu sırada biraz içeriye girdim bir şekilde işin içinden çıktım sonrasında kardeşimin üniversite parası çıktı. (Kendisi Viyanada okuyor her yıl para yatırılması gerekiyor.) O da en son bana kaldı, evdekilerin bu konularda pek yardımı olmadığı için ben ödedim bir şekilde yine parayı ama bu sefer param bitti. Zor durumlarda dükkanın kirasını öderim diye köşeye ayırdığım paraları harcadım. Sonrasında dükkanı devir aldığımızda senet yapmıştık 4 taksit, ikisini ben ödemiştim diğer ikisini ortağım ödeyecekti. Onlarda patladı yine bir şekilde bir seneti ödedim ve tek senet kaldı ama ev sahibine 2 aydır kira ödeyemiyorum. Sağolsun durumdan anladı ve zorlamıyorda. En son evimi gösterip kredi çekmek için bankaya gittiğimde (kredi kartım olmadığı için kredi vermiyorlardı son çare dedim) evimin zamanında babama vekil verdiğim için çoktan ipotek edilmiş olduğunu gördüm. Bilmiyorum hala dayanmaya çalışıyorum ama yarın ödemeleri istiyorlar bakalım. Şans dileyin bana çok daraldıydım içimi dökeyim dedim biraz. edik : öle bodoslama yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Ne olur paragraf yap, okuyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Şu borç olayı kadar bunaltan birşey yok sanırım ya.Umarım tez zamanda düzelir durumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 umarım en yakın zamanda atlatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 zor işin altına girmişsin. umarım düzelir =/ içim sıkıldı okurken cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 kardeşin üniversite parası baya zorlamış, geçmiş olsun umarım düzelir. Ne dükkanıydı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Teşekkürler. Taksim de minik sevimli bir cafe ve oyun alanı :) Bakalım uğraşıyorum hala elbet düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ortağa defol git dedin umarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Yok onunda işleri kötüleşti durumunu biliyorum. Zaten öle bir şey yapacak biri değil. Orada tam anlatamamışım istemsiz olarak patladı oda zaten girerken oda iyi para koymuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ya ben hep gelcem diyorum ama her seferinde unutuyorum, inş yoluna girer maddi durumun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bir gün hersey yoluna girecek ve sen bugünlerini hatırlayıp "vay be" diyeceksin =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Dostum yazdıklarını okudum. Haddim olmayaraktan içinden gelenleri yazmak istiyorum. Gün içinde olabildiğince kendini gözlemle ve verdiğin tepkiler/davranışlarında sergilediğin tavırlara bak. Hoşuna giden şeylerin neden hoşuna gittiğini ve hoşuna gitmeyen şeylerin de neden hoşuna gitmediğine dair olabildiğince objektif olmaya çalış. Kendine dair bu dikkatli gözlemi yaptıktan sonra bazı şeyler daha çok hoşuna gitmeye başlayabilir , ve canını sıkan şeylerde daha az hatta hiç canını sıkmamaya başlayabilir. Değişen ve iyilen ruh halin ile birlikte şansını tam tersine çok güzel döndürebileceğini hissediyorum. En basitinden kafasını bir şekiled rahatlatmış adamın hem enerjisi yüksek olur herşeye koşturabilecek , hem de böyle ne yapmak istiyorsa ona yüksek bir şevki ve cesareti olur bir an önce ertelemeden atılmak için. Boş şans , bolluk ve huzur diliyorum sana. Kafana takılan bana sormak istediğin birşey olursa lütfen çekinme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 aç bi tarot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 noyan senin yaptığında ayıptır ha... peygamberim, astralım, uçuyorum diyorsun yardıma ihtiyacı olan bir pati için parmağını bile kıpırdatmıyorsun kuru kuru tavsiyeler... yapsana bir astral uçuş adamın çakraların yönünü değiştir negatiften pozitife aksın bir tarot aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 dostum geçmiş olsun ya keşke elimden gelebilecek bişeyler olsa. başarılar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 İçini ferah tut beilow, güzel insansın her şey yoluna girer elbet. Sekua para ver len adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 guzel insanin hicbiseyi yoluna girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 borc yigidin kamcisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 kamçısıdırda arada başka yiğitlerede çarpsın hep aynı adamlara çarpması kötü o kamçının . Çok acıtıyo sonradan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bingildak said: noyan senin yaptığında ayıptır ha... peygamberim, astralım, uçuyorum diyorsun yardıma ihtiyacı olan bir pati için parmağını bile kıpırdatmıyorsun kuru kuru tavsiyeler... yapsana bir astral uçuş adamın çakraların yönünü değiştir negatiften pozitife aksın bir tarot aç ya bu aralar farklı çevrelerden çok ciddi uyarıldım kesinlikle bir süre astral yapma bu senin için çok tehlikeli diye. Malum bedenime giren bir varlık koruma büyülerim bozulunca ben bedenimden ayrıyken , başka niyeti iyi olmayan bir varlık bedenimi ele geçirip odamda üstü açık kalmış bir aynayı kırıp boynumda şah damarımı kesmeye çalıştı. neyseki ıskaladı ve sonra bedenimin kontrolünü tekrar ele geçirdim. Bu yüzden bu aralar dünyadayım öyle güzel müzikler , güzel kızlar, iş güç koşturmaca oyalanıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 gerçekten kötü niyetli bi varlık olsaydı saçı sakalı traş eder takım elbise giyip kpss kursuna yazdırırdı seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Çok sinir bozucu durumlar gerçekten ama en azından sinirin bozma. İşler bi şekilde hallolur, stres yapıp kendini yiyip bitirince para gelmiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Noyzura said: bingildak said: noyan senin yaptığında ayıptır ha... peygamberim, astralım, uçuyorum diyorsun yardıma ihtiyacı olan bir pati için parmağını bile kıpırdatmıyorsun kuru kuru tavsiyeler... yapsana bir astral uçuş adamın çakraların yönünü değiştir negatiften pozitife aksın bir tarot aç ya bu aralar farklı çevrelerden çok ciddi uyarıldım kesinlikle bir süre astral yapma bu senin için çok tehlikeli diye. Malum bedenime giren bir varlık koruma büyülerim bozulunca ben bedenimden ayrıyken , başka niyeti iyi olmayan bir varlık bedenimi ele geçirip odamda üstü açık kalmış bir aynayı kırıp boynumda şah damarımı kesmeye çalıştı. neyseki ıskaladı ve sonra bedenimin kontrolünü tekrar ele geçirdim. Bu yüzden bu aralar dünyadayım öyle güzel müzikler , güzel kızlar, iş güç koşturmaca oyalanıyorum . Görüldüğü üzere ne şah damarında ne de boğazında çizik bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 üzerinden 10 gün geçti ve boynumun yanında durduğu için fotoğrafın açısında gözükmüyor atan kabuğun içi seni gidi genç, heyecanlı ama dikkatsiz dedektif. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 göğsünü traş ederken koltuk altını da traşla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar