Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 benim kullandığım tava da şu bu arada; http://www.sanalpazar.com/Korkmaz-A1477-Casterra-Dokum-Oval-Grill-Tava-3245-Cm__isp9383195 boynerden almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: fiyat nusretin yarısı diyince direk ist dışı olduğunu anladım zaten. hevesim kaçtı. güzelmiş bar jaz olayı ankarada var nusr-et. sheratonun karşısı. jw steakhouse aynı zamanda gördüğüm en şık yer olabilir abi. bi gidin yiyin orada hakkaten. inanılmaz güzel bir yer olmuş. garsonlarda sizinle tuvalete kadar bile geliyor, o kadar ilgililer. JW Steakhouse Menü http://jwsteakhouseankara.com/?page=gallery terastaki barın adı da Skye Vue Lounge Terrace. 00.30'a kadar canlı caz. http://www.skyevue.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 menüleri ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 moriarty said: garsonlarda sizinle tuvalete kadar bile geliyor, o kadar ilgililer. bu ne abi sfddsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 cukunu tutup, ipek peceteyle siliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi ahahhahah quotelanacağını o kadar iyi biliyordum ki sdfsds. 5-6 kere editledim artık editlemeye üşeniyorum. yuh 8 miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ankara ziyaretinde gidilecek yerler listesine eklendi o zaman. gerçi ankara aspava en büyük özlemim ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Şimdi böle kanlı kanlı olmaması için 40'ar saniye 4 köşesini pişirdikten sonra fırına atıyor muyuz ? Ayrıca davlumbaz yok bende. İnanılmaz duman altı falan mı oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Dworgian said: ankara ziyaretinde gidilecek yerler listesine eklendi o zaman. gerçi ankara aspava en büyük özlemim ama olsun. abi zaten aspava biz ankaralılar için çok başka bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 eski ankaralı olarak 3 senedir aspava yiyememenin acısı içerisindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Bugün cep telefonunda fotograf karistirirken, tutoda bir eksik biraktigimi farkettim. Cafe de Paris sos malzemeleri arasında krema da var. İlk mesaja ekleyemiyorum kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 moriarty said: Ankarada olan varsa Marriotun içindeki JW Steakhouseu oneririm. Fiyatlar Nusretin tam olarak yarısı. Şu noktaya da takıldım. Nusret o kadar pahalı mı ya? Yani gitmedim ama Günaydın ile arasında büyük fark yok yüzde 15-20 Nusret daha pahalı deniyordu. Gerçi JW Günaydın'dan da ucuz ama iki kat biraz abartı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Nusr-ette ıvır zıvırdan çok sokuyolar abi fark ordan doğuyor en çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 sırt yiyelim aşkım sırt istiyorum sırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 o kadından çok nefret ediyorum ben. hep öyleleri denk geliyor. nefret ede ede yediriyorum. nefret ediyorum lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 ya millet hangisini alayım? esse lava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Bu tipte izgarasi olan bir suru tava aldim ama hic birinden memnun kalmadim. Bildigin izgarasi olmayan dokme demir tava almak en iyisi bence. Soyle bisey; http://ecx.images-amazon.com/images/I/31YTJLUKHoL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Birde Rib Steak denen bi olay vardırki.. off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Izgaradan niye memnun kalmadın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 eti mühürleyip suyunu içine hapsetmek=az kilo çok tekrar yapıp ince kaslı olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 muhurlenmisini de yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 WhiteDagger said: Birde Rib Steak denen bi olay vardırki.. off off kasaptan alırken 2ye böldürüyorsun bunu daha kolay pişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 up'lamasanıza lan böyle topicleri gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 çok allahsız bir topak olmuş bu kınıyorum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 valla konu etten gidiyor ama hani olsada et gibi saldıracagım diğer bir şeyde aha budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar