Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 BabacumMostors said: Xaenin said: Ben dün Avivasa'da bireysel emeklilik başlattım Aksigorta'dan cacık olmadı. sdf hırsızlık verelim biz.. bizde BES yok :/ Zaten aynı ştratejik iş kolundasınız avivayla napcaksınız 2 tane BES'li şirketi koca holdingde. Hırsızlık almam ev kale gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 moriarty said: ulan nasıl bi forumsak kadınlar biraz ilgi gösterince böbreği alacaklar sanıyoruz. nuri alço filmleriyle büyüdük, karşı taraf aktifleşince shield wall açıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bıktım şu böbrek geyiğinden. İşini bitir uyuma çek git kadınla combata girdiğinde zaten kaybedeceksen böbreğin olmasada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yangın su baskını vereyim abime, kasko geldi taze.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 böbrek sigortalinir mi? calinmaya karsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 sigortalı zaten ya yedeği var vucutta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ya şu bireysel emeklilik mantıklı mı? Akbanktaki eleman çok ısrar etti ama bi düşüneyim dedim, ayda 130 tl mi ne 65 yaşında 400k fln olucakmış. Gerçi 65 yaşında 400 k yı napıcam da yine bi 40 da fln iyi para alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ben 3 kere kaptirdim bobregi, hic beklemedigin an geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yemek yiyip geldim, durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 SeaGle said: Ya şu bireysel emeklilik mantıklı mı? Akbanktaki eleman çok ısrar etti ama bi düşüneyim dedim, ayda 130 tl mi ne 65 yaşında 400k fln olucakmış. Gerçi 65 yaşında 400 k yı napıcam da yine bi 40 da fln iyi para alınır. 65 değil 56. 400k tarafını bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ofisten çıktım eve geldim hala caps yok, atılan da kurbağa olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bye bye böbrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Xaenin said: SeaGle said: Ya şu bireysel emeklilik mantıklı mı? Akbanktaki eleman çok ısrar etti ama bi düşüneyim dedim, ayda 130 tl mi ne 65 yaşında 400k fln olucakmış. Gerçi 65 yaşında 400 k yı napıcam da yine bi 40 da fln iyi para alınır. 65 değil 56. 400k tarafını bilmem. annem 52 yaşında girişti bu işe, 62 yaşında çekerse baya güzel para gelecek. o hesapta 400k biraz fazla gözüktü bana ama cidden beklediğine değiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ilk postu ve son postu okudum. ilk postta adam böbreğinden endişeleniyor son postta geleceğinden endişelenen adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Tum postlari okudum. Bence topigi acan att whore. Fistanin mesaji hala gelmemis. Noyan da eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 olm çok heycanlı lan konu. hiç bana denk gelmiyo böyle şeyler direk atlardım valla böbrek möbrek bıktım artık ele sarılmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Selam beyler, öncelikle problem yok organlar yerinde. Kısaca betimlemek gerekirse; 19:15 sularında beklediğim telefon geldi. Arayan o idi. Hastasının gittiğini müsait olduğunu söyledi. Hemen emanet köpeğini kucağıma alarak yola çıktım. Üzerimde dünden kalma kırışık bir gömlek, altımda krem rengi keten pantalon vardı. 10 dakikalık yürüme mesafesinden sonra kafamı kaldırdığımda tabelada onun ismini gördüm. DR Sevinç .... Bastım zile, kapı hemen açıldı. Tedirgin adımlarla birlikte asansöre bindim. 3. katta kapıyı açmış beni bekliyordu. Güler yüzlü bir karşılamadan sonra içeri davet etti. 1+1 tarzı küçük bir daire. Gösterdiği odaya ilerleyerek işaret ettiği koltuğa oturdum. Üzerinde beyaz doktor önlüğü vardı. "Müsadenle önlüğümü çıkarıp ellerimi yıkayım" diyerek odadan ayrıldı. Ürkek gözlerle odayı inceliyordum. Bildiğiniz hastane odası gibi.. Anormal bir durum yoktu. 2 dakika sonra içeri gelerek köpeğini sevdi. Hava su muhabbetinden sonra beklediğim soru geldi.... "Ne içersin?" Kısa bir yutkunmadan sonra, "bir türk kahvesi içeriz artık" diyerek kendi sorusunu cevapladı. Olayın kahvede olduğunu biliyordum.. Onu içmemem gerekiyordu. Hemen o sırada gözüm mini buzdolabına takıldı. "Aslında soğuk bir şeyler varsa iyi olur" diyerek gülümsedim. Şaşkın bir ifade ile "tabi" dedi. Kutu kolanın olması benim için avantajdı, nasıl olsa fabrika çıkışı ve ağzı kapalı.. Artık için rahattı. Ancak tek sorun vardı... Eğer karşımda ki kişi böbrekçi değilde, sıradan bir bayansa çok komik durumdaydım. Karşımda ki kişi bacak bacak üstüne atarak kahvesini yudumlarken, ben sümüklü çocuk gibi elimde kutu kola ile sohbet ediyordum. Kahve faslı bittiğinde saatin geç olduğunu farkettim. Ben artık gidim köpeklere mama vermedim diyerek ayağa kalktım. "Tabi" diyerek bir taksi çağırdı. Birlikte siteye kadar geldik. Asansörde "çok teşekkürler, tekrar görüşmek üzere" gibi sıradan konuşmalar ile tokalaşarak asansörden ayrıldım. Şuan köpeklerim ile birlikte paticiğe bu yazıyı yazıyorum. Emeği geçenlere teşekkürler. dip not: kola-kahve muhabbetinde ereksiyon oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bu hikaye osbirle bitmemeliydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 kadin eve geliyoduysa, kopegi niye oraya goturdun ya. bu hikayede aciklar var arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mr.bean misin nesin ben anlayamadim seni arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Abi dişçi kızcağız senin böbreğini neden çalsın sen kafayı mı yedin ya? Erken boşalmamak için kızla buluşmadan fappidileyip sonra hevesi kaçtığı için kızı ekeni görmüştüm zamanında, kız böbreğimi alır diye bu kadar tırsan yeni çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 durdurdurdur o hikayeyi dinleyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Abi hikaye ondan ibaretti ve yaşımız 16 falandı, kimin yaptığını tabi ki söyleyemem. Şu hareketin hiç bir legit yanı yok yani yaş o civarlarda olmadığı sürece. Bu forum dürümüme hap atmışlardır diye lavaş yiyeni de gördü, bunun gibisini yine görmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Xaenin said: Abi hikaye ondan ibaretti ve yaşımız 16 falandı, kimin yaptığını tabi ki söyleyemem. Şu hareketin hiç bir legit yanı yok yani yaş o civarlarda olmadığı sürece. Bu forum dürümüme hap atmışlardır diye lavaş yiyeni de gördü, bunun gibisini yine görmemişti. nasi lan? lavasi yiyip icinimi birakmis? dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar