Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 BabacumMostors said: teşekkür ederim ama o küçücük sarmallarından çıkma 5 kuruşluk klişelerinle ilgilenmiyorum, spiritüelliğin ve tarot kartlarınla etkileyebildiğin alt düzey varlıklara sakla onları alt düzey varlık dediğin elini öpeceğim ceolar , akademisyenler ve bilim adamları olabiliyor sen yine de ağzından çıkanlara dikkat et gereksiz saygısızlıklar olmasın diye güzel çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 salla tutar belki sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Norak said: senle niye konuşmak isteyim lan lol , çorabımla konuşurum daha iyi, al liste lol Blackwood Farm A Game of Thrones A Clash of Kings A Storm of Swords A Feast for Crows A Dance with Dragons Deus Ex Icarus Effect Hard Contact Triple Zero True Colors Order 66 501st ironik olan ne biliyor musunuz beyler ? Bu kadar fantazi kurgu okuyarak zaman harcayan bir adamın gelipte fantazilerini gerçek kılan bir adama lagaluga yapması ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 BabacumMostors said: Noyzura said: BabacumMostors said: saçmalamanın da bir sınırı var, eşeğin amına su kaçırmamak lazım bla bla bla sana değildi bu, sevdiğim birinin mesajına cevap olacaktı araya girmişsin sadece tamam canım ama bil ki ben de seni seviyorum. Hem çok güzel , hemde çok atarlısın ama enerjini doğru yere kanalize edip , seni sınırlayan ilüzyonların ötesine geçmeyi öğrenmen lazım. Hayatta bir ceo olmaktan çok daha büyük başarılara gideceğinin farkındayım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yesem mi acaba? bak "güzel çocuk" da dedi hem, bucada bir kıraathanede iskambil kağıtlarıyla falcılık kariyerine başladığını düşünmeye başladım kapıma kamyonla spiritüel yığacakmış izlenimi veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ama adamın hakkını verelim cımbızla çektiği kelimeye sıkı sıkıya bağlı kalabiliyor her ne kadar cümlenin geri kalanını algılayamasa da bir şeyler yapıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 paticiğin en güzel çocuklarından birisin bu konuda seninle bir tek xunn yarışır yalan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Aha niyeti bozdu. İldeniz kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 gerçek amacını da öğrendik işte böylece!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Evli barklı adamada yazdılar ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Karısı onu terk ettiği için evli barklı saylanmaz ama yine de köfte olmasını istemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 axedice said: Karısı onu terk ettiği için evli barklı saylanmaz ama yine de köfte olmasını istemeyiz. üzülmesin artık yalnız değil. dilediği zaman yanında olabilirim. bro style takılırız. Onu istanbulun en çılgın ortamlarına sokarım ve bir dobla taksinin alabildiğince kızı toplar eve gideriz. Aşk ile kendimizden geçeriz. Çok süper olmaz mı ildeniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 abi adamın hell of a time'ı var resmen boşluktan oluyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 üzgünüm arkadaş çevremde olmayı gerektirecek gerekliliklerin oldukça altındasın bir axedice değilsin, xaenin değilsin, deno değilsin toplum artığı olmaktan bir adım ileride bile değilsin, çamura düşmüş başka bir çamur parçasısın, malesef ki hakkında düşündüklerim bunlar üstelik bu sevip sevmeme durumu değil tamamen kalifiye olup olmamana bağlı bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 photographer said: abi adamın hell of a time'ı var resmen boşluktan oluyor bunlar ne diyorum size defalarca inanmıyorsunuz ki inamanızda gerekmez ama çizgisel zaman boyutundan çıkıp dairesel zaman boyutuna geçiyorum ve orada 15 dk kalıp hem gelecekde , hem de geçmişte , yaşanmış ve yaşanmamış tüm olasılıklarıyla birlikte varolaibliyorum .. Zaman dediğin sonsuzluk içerisinde sadece an be an bestelenip perform edilmesi gereken, güzel olduğu kadar da ilginç olan bir şarkı. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 al işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 BabacumMostors said: üzgünüm arkadaş çevremde olmayı gerektirecek gerekliliklerin oldukça altındasın bir axedice değilsin, xaenin değilsin, deno değilsin toplum artığı olmaktan bir adım ileride bile değilsin, çamura düşmüş başka bir çamur parçasısın, malesef ki hakkında düşündüklerim bunlar üstelik bu sevip sevmeme durumu değil tamamen kalifiye olup olmamana bağlı bu iş oy oy oy oy benim tatlı ufaklığımın kakası gelmiş yine ağzından taşıyor ;D bez getirin bez asdfgh ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ve 3. sınıf laf sokma çabalarınla beraber koyduğun "gülücük"lerle savuşturmaya çalışarak aslında forumtr kalitesinde bir kullanıcı olduğunu bir kere daha ilan edebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ilk böyle değildi lan bu adam. ninja banlandıktan sonra bariz trolle başladı. uzaylılar kaçırdı falan filan. ciddi yazıyorsa morondur. başka bir açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Iyy terbiyesiz. Şikayet ettim bamlarlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 halasi cadi olan adamla bas edemezsiniz, genetics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 abi "Zaman dediğin sonsuzluk içerisinde sadece an be an bestelenip perform edilmesi gereken, güzel olduğu kadar da ilginç olan bir şarkı. <3" direk acid kafası :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 abi arkadas erke donergecini imal etmisti gecenlerde, simdi de zaman makinesini icat etmis. gitmisken aksamki mac kac kac bitecek panpa onu da soylesene, 100 bin tl basacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yok her yazığı fake zaten dikkatli bakarsanız, birbiriyle de uyuşmuyor dedikleri, açıklar var hep. bu tarz adamlar genelde tek konuya yoğunlaşır uzaylılar kaçırdıysa uzaylılar kaçırdı derler gidipte başka konuya atlamazlar bunun üstüne büyücüyüm zamanda dolaşırken bezimi değiştirdim falan demezler yani pek, yoksa kendi communityleri bile dalga geçer, hele buradaki gibi çaresiz gibi her konuda ben yaptım benbenben diye çıkmazlar o yüzde kısaca her dediği yazdığı fake olarak algılayın :) bkz alex jones. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar