Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Of kızlar...

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Jim_E_Rustler said:

Sparkcaster said:

Jim_E_Rustler said:

Xaenin said:

Ekonomi doktorası yapmış adamla tarot falcısının kapışmasını izliyorsunuz değerli forum sakinleri.

İşin dramatik kısmı adam öyle bir tümör ki, ildeniz gibi benign herifi bile yordu yani.

İldeniz'e taunt atmanın banlık hareket olmaması zaten forumun en büyük kusru falan.

sen bulaştırdın bu kanseri foruma

Çevirdigim en büyük dolap olabilir.

birşeyi netleştirmek istiyorum o da şudur. Beni buraya xunn getirmedi. Ancient accountum var en son 2005de login olmuşum.

Paticiğe geri dönme nedenim ise hepiniz sevgilimin fotoğraflarına bakıp fap fap muhhabeti yapmanız. Sonrasında buraya gelip sevgilim olduğunu ve rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen adminlerin ve modların o konuyu aylarca kilitlememesi üzerine bende burada kaldım.

Xunn'un bu işle tek alakası facebookdan sevgilim ile olan fotoğrafımı paticiğe koyması idi. Xunn o fotoğrafı koymadan önce ben zaten sessizce takipteydim konunun . Bu konuyu sevgilimin söylemesi üzerine paticik dememesine rağmen kendim googledan stalklayıp buldum. Sonrasında ise ancient başka bir paticik üyesi bana facebookdan mesaj attı ama o kişi xunn falan değildi.

Yani xunncum benim burada olmam ile senin bir alakan yok. Bunun sorumlusu saygısızca sevgilimin fotoğraflarını koyup fap fap muhabbeti yapanlar ve rica etmeme rağmen konuyu ısrarla kilitlemeyen genel yöneticiler ve moderatörler.

Aynı muhabbetler herhangi birinizin aşık olduğu kadına yapılsa hiç biriniz bu durumdan hoşnut olmazdı. Olan var ise ona da saygım sonsuz ama benim buraya geldiğim konu kilitlenseydi bende o gün efendi efendi giderdim . Paticik ile benim tek alakam ultima online idi çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakma ama ben zaten paticik üyesi olan biriydim. siz paticik üyesi olan birinin sevgilinin fotoğraflarına hem fap fap yapıp hemde kızı stalklayıp o esnada nerede olduğunu ve üzerine ne olduğuna kadar yazıyordunuz.

aylarca konunun kitlenmesi için bekledim fakat garbageda olan bir konuyu aylarca kitlemediniz . ama şu an artifactım olan bir itemın fotoğrafını koyduğumda konu hemen şu şekilde kitleniyor :

Xaenin said:

Bu tarz topiclere Garbage'da müsade etmeyeceğim.

Her türlü enerji, tarot, götümle aydınlanıyorum topiclerini burası dışında bir yerde yapabilirsin, insanlar da istedikleri ölçüde sana ilgi gösterebilirler. Ama burada istemiyorum.

Bu tarz topicten kastım açanın Noyzura olması bu arada, başka bir şey değil.

Babay.

konuya gitmek için tıklayınız : http://forum.paticik.com/read.php?62,7132165,7132339#msg-7132339
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

ya sevgiline de tarotu açan açmış sen ne aşkından bahsediyon

Rasmon.. orada dur . eski sevgilim de olsa kimse ona senin yaptığın şu ucuz kadın muhabbetini yapamaz . haddini bil lütfen. çirkinlik üzerine çirkinlik.

onun mesleği modellik ve bu dünyada bir sürü iç çamaşırı ve mayo üreten firma var ve bu firmaların ürünlerini satması için güzel mankenlerin kıyafetleri sergilemesi gerekiyor.

Mankenler dünyasındada yaptığın her iş bir sonraki işine referans olur ve iş işi çeker.

Bu yüzden haddini bil ve sakın ola bir daha tanımadığın insanlara özellikle benim sevdiğim bir insana hayat kadını muamelesi yapma. Tamam benim başıma büyük zorluklar çıkaran bir kadın olabilir ama namusuna kimse laf söyleyemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Jim_E_Rustler said:

Sparkcaster said:

Jim_E_Rustler said:

Xaenin said:

Ekonomi doktorası yapmış adamla tarot falcısının kapışmasını izliyorsunuz değerli forum sakinleri.

İşin dramatik kısmı adam öyle bir tümör ki, ildeniz gibi benign herifi bile yordu yani.

İldeniz'e taunt atmanın banlık hareket olmaması zaten forumun en büyük kusru falan.

sen bulaştırdın bu kanseri foruma

Çevirdigim en büyük dolap olabilir.

birşeyi netleştirmek istiyorum o da şudur. Beni buraya xunn getirmedi. Ancient accountum var en son 2005de login olmuşum.

Paticiğe geri dönme nedenim ise hepiniz sevgilimin fotoğraflarına bakıp fap fap muhhabeti yapmanız. Sonrasında buraya gelip sevgilim olduğunu ve rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen adminlerin ve modların o konuyu aylarca kilitlememesi üzerine bende burada kaldım.

Xunn'un bu işle tek alakası facebookdan sevgilim ile olan fotoğrafımı paticiğe koyması idi. Xunn o fotoğrafı koymadan önce ben zaten sessizce takipteydim konunun . Bu konuyu sevgilimin söylemesi üzerine paticik dememesine rağmen kendim googledan stalklayıp buldum. Sonrasında ise ancient başka bir paticik üyesi bana facebookdan mesaj attı ama o kişi xunn falan değildi.

Yani xunncum benim burada olmam ile senin bir alakan yok. Bunun sorumlusu saygısızca sevgilimin fotoğraflarını koyup fap fap muhabbeti yapanlar ve rica etmeme rağmen konuyu ısrarla kilitlemeyen genel yöneticiler ve moderatörler.

Aynı muhabbetler herhangi birinizin aşık olduğu kadına yapılsa hiç biriniz bu durumdan hoşnut olmazdı. Olan var ise ona da saygım sonsuz ama benim buraya geldiğim konu kilitlenseydi bende o gün efendi efendi giderdim . Paticik ile benim tek alakam ultima online idi çünkü.

Ulan düdük, senin hatun zaten kendini haber sayfalarına fap faplattırmadı mı? "BAKIN BENİM TAYİNİM ÇIKMADI AMA MEMELERİM VAR" diye?

Burada çocuklar erkek, nete koyarsan götünü ben bakarım götüne. Sevgilim yanımdayken de bakıyorum, bazen beraber not veriyoruz götlere.

Hor görecegine sevgilinin götünü netten uzak tut.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamıyorsun heralde benim bir sınırım yok. kafanınızın sınırlarına oturtmaya çalıştıkça kafanız daha çok karışıp saçmalarsınız. Bazı şeyleri olduğu gibi kabul edin. Namus bekçiliğini falan yapmıyorum kimsenin o kadına da namus bekçiliği yapmasına gerek yok.

burada haysiyet yoksunu bir adama laflarına dikkat etmesini söylüyorum. burda bana böyle ağır haysiyetsizce laflar eder ben bunu onun olduğu haline veririm açıklamamı yaparım ama bu dünyada insanlar karısına , kızına , aşkının iffetine laf eden insanları acımasızca öldürebiliyor. dikkatli olun dışarıda burda bana konuştuğunuz kadar şuursuzca davranmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...