Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opera, bir sinir krizi hikayesi

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Yok abi, yıllardan beri aralıksız kullanırım kendisini. Firefoxcularla az münakaşasını yapmadım. Babamın oğlu gibi her tarayıcı yarışında sonuna kadar korudum. Bug oldu report ettim, desteklemeyen sitelere kötü gözle baktım. Format sonrası ilk kurduğum programım yaptım kendisini.

Ama insanın da bi sabır üst limiti var. Yıl 2013 hala ie nin yapmadığı şeyleri yapıyor bazen.

Facebook'da search kısmında sapıtıyor. Yazıyosun yazılmıyor, siliyosun silinmiyor. Kendi kendine cümlenin yarısında aramaya başlıyor. Harfleri yazarken açılan dropmenu sapıtıyor. Yorum yazarken mention yapmak bi ölüm. Bazen hiç çalışmıyor mention yaparken otomatik ismi getirip linkleme özelliği. Bazen ahmet mehmet xyz isimli birinin sadece ahmet kısmını kullanmak istiyorum, opera tamamını siliyor.

Twitterda hashtagli mention lu bi twit kopyalamak ölüm. Seçmiyor, seçse hemen seçimi kaybediyor. Kopyalasan yapıştırmıyor, aslında kopyaladı sanıyosun kopyalamıyor.

Haber sitelerindeki o fotoğraflı geçişler var ya güncel haber geçişleri, bayılıyor kitlenmeye. Geçişler yavaş. Takılıyor vs.

Bi iki flashlı siteyi aynı anda farklı sekmelerde açma, sıçtın. Google earth gibi sitelerde bazen süper bazen hayatta çalışmaz.

Abi 1 haftadır şirkette verdikleri pc de ie kullanıyorum, yemin ederim şu an kullandığım operadan daha rahat geldi ya. Kişiselleştirilebilirlik sıfır, ama en azından basit abi. Bu kadar takılmıyormuş bu kadar sorun çıkarmıyormuş lan yeni ie en azından.

firefox nasıl? Safari ya da? Chrome?

Ne kullanayım ben abi baydım ya artık operadan ciddi ciddi. Opera 15 mi ne onu kurmuştum da o da bok gibiydi kişiselleştirme sıfır, başlangıç sayfasını bile ayarlayamıyodum en son kullandığımda.
Sosyal ağlarda paylaş

Birde şöyle bi sorun var, bazı siteleri açmıyor.

Yani açmıyor derken, mesela instructables var sürekli baktığım. Recent tutolara bakıp beğendiklerimi sekmeler halinde açıyorum fln. Bazen site cevap vermemeye başlıyor.

Linki ie de açıyorum açılıyor. Opera yanıt vermiyor hatası veriyor. Böyle milyon kere refreshesen de boş. Sonra 3-5 dk sonra açmaya başlıyor. Bazen hiç yapmıyor sorunu bazen 5 dk arayla sürekli yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi mouse gestures yok yeni operada
ctrl+enter yok, hiç olmamış.

ben de chrome'a geçtim bi 4 ay önce falan,operanın twitter sekmesi açıkken kitlenmesinden bıktım.

ssd aldıktan sonra sıfırdan işletim sistemi kurunca da iron'a geçtim, mutluyum huzurluyum.

hola, adblock, youtube options ve mouse gestures kurdum eski opera tadını alıyorum browserdan şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

Sicıl

Aynı isyanı bende yaşadım chrome geç deniyor ama ben misal hiç ısınamadım chrome'a tam bir inatlaşma söz konusu aramızda.

İş yerinde mac kullandığım için pc de de safariye geçiş yaptım en azından daha operamsı geliyor yada benimki psikolojik. Sdfds bir dene bence

Açılış ekranında favori siteler
Read butonu gibi hoş beş özellikleri var ve bayaa hızlı
Sosyal ağlarda paylaş

ben operaya oldum olası ısınamadım mozilla 2'den beri müdavimiydim ama sonra chrome a çok alıştım üçü arasında en iyisi chrome diyorum. Operada benzer sorunlara ben de çok sık rastladım mozıllada ise betiği durdurma ve çökme hatalarıyla çok karşılaştım chromeda hiç şikayetim olmadı desem yeridir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...