SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Yok abi, yıllardan beri aralıksız kullanırım kendisini. Firefoxcularla az münakaşasını yapmadım. Babamın oğlu gibi her tarayıcı yarışında sonuna kadar korudum. Bug oldu report ettim, desteklemeyen sitelere kötü gözle baktım. Format sonrası ilk kurduğum programım yaptım kendisini. Ama insanın da bi sabır üst limiti var. Yıl 2013 hala ie nin yapmadığı şeyleri yapıyor bazen. Facebook'da search kısmında sapıtıyor. Yazıyosun yazılmıyor, siliyosun silinmiyor. Kendi kendine cümlenin yarısında aramaya başlıyor. Harfleri yazarken açılan dropmenu sapıtıyor. Yorum yazarken mention yapmak bi ölüm. Bazen hiç çalışmıyor mention yaparken otomatik ismi getirip linkleme özelliği. Bazen ahmet mehmet xyz isimli birinin sadece ahmet kısmını kullanmak istiyorum, opera tamamını siliyor. Twitterda hashtagli mention lu bi twit kopyalamak ölüm. Seçmiyor, seçse hemen seçimi kaybediyor. Kopyalasan yapıştırmıyor, aslında kopyaladı sanıyosun kopyalamıyor. Haber sitelerindeki o fotoğraflı geçişler var ya güncel haber geçişleri, bayılıyor kitlenmeye. Geçişler yavaş. Takılıyor vs. Bi iki flashlı siteyi aynı anda farklı sekmelerde açma, sıçtın. Google earth gibi sitelerde bazen süper bazen hayatta çalışmaz. Abi 1 haftadır şirkette verdikleri pc de ie kullanıyorum, yemin ederim şu an kullandığım operadan daha rahat geldi ya. Kişiselleştirilebilirlik sıfır, ama en azından basit abi. Bu kadar takılmıyormuş bu kadar sorun çıkarmıyormuş lan yeni ie en azından. firefox nasıl? Safari ya da? Chrome? Ne kullanayım ben abi baydım ya artık operadan ciddi ciddi. Opera 15 mi ne onu kurmuştum da o da bok gibiydi kişiselleştirme sıfır, başlangıç sayfasını bile ayarlayamıyodum en son kullandığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Birde şöyle bi sorun var, bazı siteleri açmıyor. Yani açmıyor derken, mesela instructables var sürekli baktığım. Recent tutolara bakıp beğendiklerimi sekmeler halinde açıyorum fln. Bazen site cevap vermemeye başlıyor. Linki ie de açıyorum açılıyor. Opera yanıt vermiyor hatası veriyor. Böyle milyon kere refreshesen de boş. Sonra 3-5 dk sonra açmaya başlıyor. Bazen hiç yapmıyor sorunu bazen 5 dk arayla sürekli yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 abi ne uğraşıyosun ya hemen chrome yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Suna gectim ben 2006'dan 2012'ye kadar Opera kullandiktan sonra: http://www.srware.net/en/software_srware_iron.php Chrome'un Google iviz-ziviri cikartilmis, privacy hede hodulu versiyonu. Ama hala Chrome Sync calisiyor istersen Google uzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 http://cinemania.es/app/webroot/images/2011/201205/conan/Crom-Conan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Geçicem başka tarayıcıya da ctrl + enter ile hızlı login olayı var mı başka tarayıcıda, ona çok tavım ben. Bide bazı sitelerde kayıtlı hesaplarımın username pass ı unuttum, otomatik girişle kotarıyorum. Onlar dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 arada opera arada safari arada chrome kullanıyorum mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Bilimum tum flashli siteler icin (twitch youtube etc.) Mozilla. Geri kalan herseyde opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Her şey için Chrome kullanın kafa rahat etsin. Opera kadar gelişmiş özelliklere sahip değil ama o yüzden epey hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 SeaGle said: Geçicem başka tarayıcıya da ctrl + enter ile hızlı login olayı var mı başka tarayıcıda, ona çok tavım ben. Bide bazı sitelerde kayıtlı hesaplarımın username pass ı unuttum, otomatik girişle kotarıyorum. Onlar dert. aktarır onları kırom ya. ctrl enter bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 hala bırakamadım be operayı. ara ara cidden sinir etmiyor değil. youtube bu aralar en sık sorun çıkaranı hatta. lakin kullanıyorum hala. bu opera next'i bi adam etseler de geçsem keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ben kaçalı 3 yıl oldu galiba. chrome sadeliğine de baya allıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Opera da Chrome oldu en sonunda zaten ama Opera'yi Opera yapan hersey gitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 abi mouse gestures yok yeni operada ctrl+enter yok, hiç olmamış. ben de chrome'a geçtim bi 4 ay önce falan,operanın twitter sekmesi açıkken kitlenmesinden bıktım. ssd aldıktan sonra sıfırdan işletim sistemi kurunca da iron'a geçtim, mutluyum huzurluyum. hola, adblock, youtube options ve mouse gestures kurdum eski opera tadını alıyorum browserdan şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Tab Stacking'i ariyorum ben hala bir. Cok iyiydi o, kayboldu gitti ama. Chromium Opera bunu getirirse geri aninda gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Ben simdi neye gecsem ya. Firefoxa da niyeyse isinamadim, eskiden cok kullaniyordum da simdi itici geliyor. Kiromun gideri var galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Sicıl Aynı isyanı bende yaşadım chrome geç deniyor ama ben misal hiç ısınamadım chrome'a tam bir inatlaşma söz konusu aramızda. İş yerinde mac kullandığım için pc de de safariye geçiş yaptım en azından daha operamsı geliyor yada benimki psikolojik. Sdfds bir dene bence Açılış ekranında favori siteler Read butonu gibi hoş beş özellikleri var ve bayaa hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 aynı. opera kullanıyorum senelerdir şu an memnun değilim ama elim gitmiyor başka şey kullanmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Iron'a gecin iste, favorim benim bu aralar. Sleipnir diye garip bir sey var bir de, guzel calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Opera webkit kullanmaya basladi mi? Webkit surumlerinden birinde mi var sorunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Webkit surumleri (Blink asilnda iste) bildigin Chromium, cogu eklenti calismiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 SeaGle said: Ben simdi neye gecsem ya. Firefoxa da niyeyse isinamadim, eskiden cok kullaniyordum da simdi itici geliyor. Kiromun gideri var galba. Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ben operaya oldum olası ısınamadım mozilla 2'den beri müdavimiydim ama sonra chrome a çok alıştım üçü arasında en iyisi chrome diyorum. Operada benzer sorunlara ben de çok sık rastladım mozıllada ise betiği durdurma ve çökme hatalarıyla çok karşılaştım chromeda hiç şikayetim olmadı desem yeridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 en iyi yöntem Opera + yeni opera... miss gibi vallahi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Abi chromea geçtim, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar