monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 En son mesela battlefield 3 aldık hepimiz humble bundledan şöyle bir sıkıntıyı farkettim, gerçi belirli bir süredir bunun farkındaydım ama battlefieldla çok fena kesinleşti. Eskiden oyunlarda birşeyleri göze kestirmek daha kolaydı. Şimdi mesela çatıdayım aşağıda düşman bulucam yani öyle karmaşık geliyo ki ağaçlar araçlar herşey çok detaylı ıvır zıvır gözüm seçemiyo düşmanı. Sırf bende olan bir sorun mudur bu ? zamanla alışılıyor mu yoksa yetoluktan mı böyleyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 göz problemi filan olmasın abi. öyle değilse bile çek grafikleri düşüğe, ayrıntı kalmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 astigmat falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 BF3 u ilk oynadigimda bende yasadim ayni problemi. Bol agaclik alanlar ozellikle..sonra alistim, oyunun temposu affediyor zaten. (Tempo derken, Close quarters haric, suursuzca "Run'n Gun" durumunun olmamasi..) Benim derdim FoV ayari olmayan, konsol ile kanepeden oynamak icin fix'lenmis 50-65 FoV lu oyunlarda..bas agrisi yapiyor 3 dk icinde..Metro yu adam akilli oynayamamistim. FoV 80-100 arasi, orta karar 90 da cok mutlu oynuyorum...ama FoV slider yoksa artik satin bile almiyorum oyunu malesef, cidden fena bas agrisi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 astigmat var gözümde evet gözlük takarak oynuyorum zaten kolaylaştırsın diye ama bakalım bi süre alışmayı bekliycem belki düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 bende de var astigmat aynı problem bende de var eskisi gibi detayları rahat yakalamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 astigmat böyle şeylere yol açıyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 yahu önce oyunun coğrafyasına grafiklerine animasyonlarına alış sonra doktora gene gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 fov 130 picmip 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 delta force oyle miydi? gozler kapali goruyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 zipzip said: astigmat böyle şeylere yol açıyor mu ya? bende de aynı sorun var. alışıyorsun bir süre sonra ama uzun süre oynamak sıkıntılı oluyor. astigmat ilerleyince yeni gözlük alınca ortaya çıktı bende sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 abi alakası yok astigmatla falan. biz cs'den gelmiş adamlarız o tip oyunlarda ki görüntülere alışığız bf 3 çok pro geliyor bize ondan oynayayamıyoruz. bende hiç alışamadım bf3 e mesela. coda da zor alıştıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ya bi 5-6 sene önce çıkan oyunlarla kıyaslarsak gerçekten çok fazla detay var eğer ara vermişsen yıllar sona başladıysan oyun oynamaya insanın kafası karışıyor zamanla alıştıkça düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 valla bu konu iyi oldu, diyodum ben bu süper yetenekle nası headshotları kaçırırım. meğerse astiğmattanmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 osuranboğa'nın dediği gibi, oyunlarda etraftaki detay arttıkça gözün seçmesi zorlaşıyor diğer nesneleri. bunu mesela en iyi unreal tournament'tan ut2003, 2004 ve nihayetinde ut3'e geçerken farkettim. hatta ut2003 ilk çıktığında ut'ciler arasında tartışma konusu olmuştu, bazıları yeni oyuna geçmek istememişti bu nedenle. cs go filan da çok yalın kalıyor bf3 gibi oyunların yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Madcat said: abi alakası yok astigmatla falan. biz cs'den gelmiş adamlarız o tip oyunlarda ki görüntülere alışığız bf 3 çok pro geliyor bize ondan oynayayamıyoruz. bende hiç alışamadım bf3 e mesela. coda da zor alıştıydım. abi en iyisi cs zaten. ben şimdiki fpsleri competitive oynarsam hep very low'a getiriyorum grafikleri. belki psikolojik de olabilir. bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 mono said: FoV 80-100 arasi, orta karar 90 da cok mutlu oynuyorum...ama FoV slider yoksa artik satin bile almiyorum oyunu malesef, cidden fena bas agrisi veriyor. Bu fov nanesi asıl çok fena mide bulandırıyor baş ağrıtıyor, HalfLife 2yi bundan daha başında bıraktım. Falloutda da yine aynı sorun var hala oynayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Marl0_on said: göz problemi filan olmasın abi. öyle değilse bile çek grafikleri düşüğe, ayrıntı kalmıyor zaten. Topicte göz problemi denmiş, göz problemiyle alakası yok. Artık level tasarımcılarının yeteneğinin gelişmesinden mi, yoksa grafik motorlarının kapasitelerinden artmasından mı bilemiyorum, Oyunlar gittikçe daha kalabalık tasarımlara sahip oluyor, düşmanı görmek zorlaşıyor... Sırf bu yüzden CSGO oynayamıyorum, anca CS1.6. Yeni oyunlarda cisimler daha ince, renkler birbirine daha yakın, bölümler daha kalabalık. Monoscape'le aynı problemi yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 gerçek hayata yaklaşıyor işte realist oyunlar. dünya gözüyle nası görüyosan ekranda da öyle görmeye başlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 dünya gözünden farklı bi olay bu bilgisayar oyunları. yani kalite bakımından olabilir de sonuçta dünyaya 23" ekrandan bakmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 detayları köklesen de blur ve ona benzer bir şey daha var post process onları kapa bi de düşük fov hakkaten mide bulandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 FoV cok kritik olay..Desktop 24Inch monitor, ortalama kafa 80+inch TV ekranina denk oluyor kanepeden oynarsan (mesafe X ebat orantisi)...E kanepede yayilip 32-46inch TVlere gore dayiyorlar 50FoV..konsolda sorun olmuyor, ama monitor basina gecince hem dusuk cozunurluk siritmaya basliyor, hemde o dar aci cok fena hissediliyor. Direk migren etkisi yapiyor valla. FoV slider koymayan oyunlara ciddi boykot seviyesindeyim..Bahsettigim dert hani pro-quake oyuncusu mantiginda herseyi gorebilme degil..bildigin haraket ettikce mide bulandirmasi. edit: bahsettigim etkinin tam tersi icin bkz: Sinemada en onde oturmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 fov 130 yap derdin kalmayacak her şeyi göreceksin dorynin gözünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 tharin_ said: gerçek hayata yaklaşıyor işte realist oyunlar. dünya gözüyle nası görüyosan ekranda da öyle görmeye başlıyorsun Gerçek hayata renkler bu kadar soluk ve birbirine yakın olmuyor. Oyunlarda farklı nedenlerden dolayı bu problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bu arada, askeri kıyafetler kamufle olsun diye varlar abi görememen normal yani. olması gereken o yani, zaten o yüzden işaretlemek çok önemli - bence - bf3 te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar