incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 uzaklardan geliyorum geliyorum 4 elim 4 ayagim var siz insanogluna yardim icin burdayim. ismim kurtikar 48.bölge olarak bilinen evrenden geliyorum bizim gezegenimiz(a7do sizin dilinizde yasam demek) tehdit altinda hemde kendi irkim tarafindan a7do gezegenimizde iyi bir liderimiz vardi hersey guzel gidiyordu zunika gelene kadar(kendisi bizim evrenin tanrisi) Zunika onun gücüne sahip olabilicek teknolokije sahip oldugumuzu anladigi zaman gezegenimize geldi.Kendisi sizin renklerinizde hem sari hemde siyahtir tek eli tek kolu olan bir varlik gectigi heryeri once yakar sonra simsiyah bir hiclige cevirdi suanda suyun altinda cok onceden yaptigimiz bir siginakta saklaniyor irkim Buraya tanrinizi sorgulamayi birakmanizi onermek icin geldim sonunuz bizim gibi olmasin istedim. sorulariniz var ise cevaplamak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 vizit kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 koca gemiler nasıl yüzüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 reampage said: koca gemiler nasıl yüzüo yapay cekim enerjisi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 moriQ said: vizit kaça astral seyahat konusunda ilerleme kaydetmeniz lazim ruhunuza tam anlami ile sahip olmaya basladiginiz zaman 48 evreni gecip gelebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 her mantari yiyen patiye girecekse isimiz var he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Skeptikiniz geldi... Sovereign'ı çağıralım arkadaşla ilgilensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 teknik olarak, hepimiz uzaylıyız :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 hepinizi saygi ile selamliyorum kadim ruhdaslarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Norak said: teknik olarak, hepimiz uzaylıyız :o bu dusunceye erismis bir birey olman muhtesem birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 şair burada noyana güzel bir gönderme yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 http://youtu.be/reghyn9fmJQ?t=56s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Ren said: http://youtu.be/reghyn9fmJQ?t=56s noyan ruhdasimi tanimlamissin adeta kadim insan saygi ile egiliyorum karsinda öndeki iki ayagimi diz ustune koyarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 astral seyahat ne ya, canınız sıkılıyosa çavuşu tokatlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 monoscope said: astral seyahat ne ya, canınız sıkılıyosa çavuşu tokatlayın askerleriniz bir gun dunyacak bir olucak iste o gun onlar sizin elleriniz sizlerse savasin beyni olacaksiniz ruhdaslarim lutfen onlara iyi davranin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RUjtpQKK4bk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Uzaylıda olsa o da bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 SAYGILI OL SAYGILI OL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 NolaxThensbane said: Uzaylıda olsa o da bir insan bir ruh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 liberal said: garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 enes218 said: liberal said: garbage ruhani boyutlara ulasamamis olabilirsiniz ancak bu size dogru gelmesede anlayisla kabul etmek durumundasiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 -Deno- said: http://www.youtube.com/watch?v=RUjtpQKK4bk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 millet kopuk uçurtma ameke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bu eski kız arkadaaşına "çaktım" diye hitap eden liseli değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar