Soris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 OO sulugöz efsaneydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Rodin said: http://www.pickapop.fr/doc/kit-design/303/vomito2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Sırf araba resimleri için 50 60 paket TURBO sakız alıp sakızların 3 5 tanesini çiğneyip kalanı mahalledeki arkadaşlara dağıtırdım. tadı efsane olmasa da arabalar efsaneydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ginaly said: net koyar. http://img32.imageshack.us/img32/3153/cicozzz.jpg işte bu http://galeri7.uludagsozluk.com/270/eski-sak%C4%B1zlar_354096.jpg bu da bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 slm şıpsevdi vardı böyle yapışmıyordu dudağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 blackhavvk said: slm şıpsevdi vardı böyle yapışmıyordu dudağa. var hala. ama yapışmamak ve balon diyorsak: http://hazellova.files.wordpress.com/2010/10/big_babol.jpg aha bu da bonus http://www.itusozluk.com/image/big-babol_68562.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Pingu said: mabel ne boktan bi sakızdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Sizi doverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Biyik said: Şunu hayatımda görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Rodin said: ananı avradını dedim resmi görünce. bu ne güzel bişeydi lan. yok di mi artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 tipitip i geçenlerde fethiye ye giderken durduğumuz dinlenme tesisinde gördük aldık kutuyu yeni jenerasyon first kutuları gibi yapmışlar ve sadece bir karikatür çıkıyor kapağın iç tarafında ha tad olarak aynı gibiydi.. brooklyn de fena değildi.nanelisi baya kalıcıydı... sulugöz neydi ya ilk çıktığında harbi adamı ağlatırdı.. turboyu sevmezdim ya tadı moktan gelirdi.. birde hayal meyal mabelin kakolusumu vardı neydi o binbasardı işte.. hüzünlendim lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 brooklyn de güzeldi ama mint te güzeldi bence kolalısı vardı. mint başka kolalı başkaymış ya ama kolalı süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Tipi tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 sunlari da cok severdim bak aklima geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bunlar eskişehir esparkta satılıyor ha tanesi 75 kuruş ben düzenli olarak tüketiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 mint tın sakızı mı vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 pop boom markası hala üretiyor ama genelde ihraç ediyorlar. adana'da fabrikası hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Yumoş vardı. İçinden çıkan harflerle yumoş yazınca ödül veriyordu sana. Karton kutuda satılırdı. İçinden sakız oyuncak harf filan çıkardı. Onu hatırlayan var mı ? Birde center fresh in bi reklamı vardı. Dünyaya çarpacak kuyruklu yıldızı baseball sopası ile karşılan adamlı bir şey, onu budursanıza bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Hakkaten lan eskiden marketçi bozuk para yok şurdan bi sakız al diyince sakızlardan sakız beğenirdim, şimdi hepsi şu first karpuzlu çilekli muzlu şeftalili falan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 center fresh portakal+ nane+ mint+çilek vardı Halen de var nerdeyse tüm seçkin market ve bakkallarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 MasterHapLo said: dovmeli olan sakizin adı neydi onu da bulalim ? party diye hatırlıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar